Коледни подаръци 2017/2018

• 120 871
  • 850
  •   1
Отговори
# 435
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, моят малък сладур /на 10 години/  си видя Коледния подарък в багажника на колата - Monopoly empire.
Стана ми едновременно и  много смешно, и съжалих, че трябва да мисля друг подарък. Но пък той беше просто толкова щастлив...
Сега се чудя какво да взема, не много скъп подарък, но интересен за годините му? Сещам се, че за рождения ден искаше шоколадов фонтан, но се отказах, защото изисква време и е скъп шоколада, пък и  нямам рецепти??? Дали пък  да не го изненадам с това?
Аз за 18 годишния ми син също не съм измислила..

# 436
Моят фонтан е за 500 грама шоколад. Шоколад съм намирала на различни фирми за различни цени, според мен може да се вземе и друг, а не от тези специализираните. Аз моят фонтан съм го ползвала десетина пъти по повод и винаги се приема много добре.

# 437
  • У дома
Chrissy, имаше 70% намаление😊доколкото съм чувала, при нас няма забрана.....но лятото може и в БГ до га карат...тя фъстъчка май по-ентусиазирана.
Фонтана го ползваме със съвсем обикновен шоколад....начупвам на парчета 500гр(това е минимума) пускам на разтопяване и слагам мисле 2-3с.л олио..като се разтопи и започне да тече добавям още олио ако е много гъст😉може да го помъкна за Бг за празниците..тук въобще не го ползваме.

# 438
Миналата коледа  купихме подаръци на всички роднини ,беше емоционална вечер,всички бяха много щасливи,но тази година след финансова равносметка на миналата коледа , като теглих чертата реших да дам тези пари за по-дълга ваканция със семейството си-ще заведа децата на ски и няколко дена на СПА.

# 439
Ще помоля за идеи за подарък на Коледа за момиче .
 Дъщеря ми каза, че не знае какво иска и аз да предложа, а аз идея си нямам. На 9 години е.

За дъщеря ми на 9 години взехме това
,Игра Активити джуниър,Малкото пони - Парти с кексчета Play-Doh   ,
и това

# 440
  • София
Много е слушало детето, явно.  Simple Smile

# 441
  • София
Моля да споделите откъде може да се вземе хубаво фондю за шоколад. Различно ли е от "стандартното"?

Преди малко използвах обедната си почивка и накупих комплекти с уиски и чаши за всички семейства, с които ще се събираме по празниците. Различни видове взех, понеже всички имат различен вкус. Много съм доволна. Като взема и по 1 кутия бонбони за всяко семейство и ще съм на 6.

# 442
Много е слушало детето, явно.  Simple Smile
Да,може да се каже.Кротичка и добричка върви зо сега.Освен тези неща ще вземем втората част на романа на Мелиса Де Ла Круз от поредицата Наследниците.Много харесва филмите.Има първата част на книгата и я изяде с кориците за много кратко време.

# 443
Момичета, благодаря за мненията за шоколадовото фоню и фонтан!  bouquet

Ще купувам за довечера шоколад да си изпробвам пак фонюто!  Crazy
Много харесваме банан с шоколад. А преди малко прочетох, че и хапки пандишпанов блат е удачно - може и домашен кекс.

Fever Ray, аз моето фоню го купих от един немски магазин. Керамично е. Със свещ.

# 444
  • София
Утро, благодаря! А специално за шоколад ли е или може да се ползва и за сирена?

# 445
  • München, Deutschland
О, фондюто за сирена няма ама съвсем нищо общо. Каквото и да има утро77, няма как да го ползва за сирена. Simple Smile

То и без друго сирената за фондю по оригинална рецепта мн трудно се намират...  Whistling

# 446
Да, имаше едни готови смеси от Метро със сирена за фондю, но не е същото.

# 447
  • София
Значи ще мина през немския магазин да питам на място.

# 448
За шоколад е нашето и е доста мъничко.
Имаме и друго, което си е класическото за месо. Но виж, за сирена не се бях сетила.

# 449
  • София
Благодаря за информацията.

И да си върна въпроса от по-рано - някой виждал ли е (предпочитам в реален магазин, ако не - ще поръчам от ензо) Булгари Soir мъжки, защото моят съпруг умира за него и си го е поръчал на Дядо Коледа, а аз нямам време да обикалям дълго по магазините с цялото огромно домочадие на главата.

Общи условия

Активация на акаунт