Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 676
  • 461
  •   1
Отговори
# 375
  • MI
Че манекенките гладуват за да поддържат винаги тези килограми не е тайна, но това няма нищо общо с изневерите. Има си мъже кръшкачи и няма значение дали е с Адриана Лима или Мерилин Монро, пак няма да му стига само тя. Така че вероятността да изневерят на Адриана Лима или на Моника Белучи не е по-малка, отколкото на леля Гинка от съседния вход. Още повече че и мъжете на тези двете със сигурност имат повече избор от чичо Пешо.
И стига се карахте на тема килограми, според мен почти всички показани в темата жени като пример за хубава жена са красиви - и слабите, и пищните. За разлика от тези двете последните - анорексичната и затлъстялата. Просто са красиви по различен начин.

# 376
  • София

И? Това с какво доказва,че щом обича партньора си,не правят секс и то хубав?И обратното?
А щастливата и страстна жена не е гладна,със сигурност.Иначе на Адриана Лима нямаше да и изневерят - явно когато си гладна и се мислиш за супер прекрасна и не трябва да правиш нищо...мъжете не са доволни.

Ти си като веганите и обратните- от девет кладенеца вода ще докараш, за да изкараш че дебелите са нормата, а слабите- бъга.

Никога не съм гладувала- напротив, по 5 пъти на ден ям и досега, а чак на 60 качих килограми и ги докарах до 64 при 164 височина.
И то, защото ме мързи да спортувам, пък и от колата не слизам.

Ако не си болна, нямаш основателна причина да си дебела.
Мързелът не е такава причина, а самозаблудата, че излишъците не се виждат и мъжете си падат по " любовни дръжки", могат да заблудят само този, който умишлено си затваря очите за истината. Peace

# 377
  • град-държава
Добрата новина е, че тук мненията са на жени за жени, а повечето не си лягат една с друга. 😆

# 378
Че манекенките гладуват за да поддържат винаги тези килограми не е тайна, но това няма нищо общо с изневерите. Има си мъже кръшкачи и няма значение дали е с Адриана Лима или Мерилин Монро, пак няма да му стига само тя. Така че вероятността да изневерят на Адриана Лима или на Моника Белучи не е по-малка, отколкото на леля Гинка от съседния вход. Още повече че и мъжете на тези двете със сигурност имат повече избор от чичо Пешо.
И стига се карахте на тема килограми, според мен почти всички показани в темата жени като пример за хубава жена са красиви - и слабите, и пищните. За разлика от тези двете последните - анорексичната и затлъстялата. Просто са красиви по различен начин.
За манекенките - сигурно гладуват. Но едното няма нищо общо с другото. Можеш да си строен и без да се ограничаваш с нищо - вика му се ген, а при някои - редовен спорт. На мен хобито ми е спортно - в резултат всъщност ям 2 пъти повече от всичките ми приятелки, защото от движение се огладнява. Не мога и не искам да пазя диети - единствено бих се замислила за това, ако след раждането развия някакъв хормонален проблем и се налага. Не може да седиш и да се успокояваш как еди коя си била стройна, ама то е защото гладува. И да се обиждат всички слаби жени на празноглави и повърхностни, които живеят живота си, за да пазят диети и да са слаби, а същевременно ти да пускаш супер повърхностни умозаключения (На тая й изневериха, щото е слаба и то се подразбира, че ако си слаба лежиш и не мърдаш по време на секс) е леко нагло.

# 379
  • MI
Гугъл, съгласна съм, но ти не изкарваш с фигурата си парите си, така че не ти се налага да поддържаш до сантиметър винаги същите мерки като манекенките. Но точно Лима анорексична не бих я нарекла. Simple Smile Както вече казах, външният вид няма нищо общо с това изневеряват ли ти, освен ако не си се напълно пък занемарила изведнъж, макар че и това не оправдава за мен кръшкането. Не значи и че всички слаби гладуват, това си е до структура и до ген. Ако имаш дребни, фини кости, със сигурност ще тежиш по-малко и ще изглеждаш по-фина. Което не значи че не считам София Лорен за една от най-красивите жени за последните 100 години, а тя е всичко друго а не фина.

Всяка жена изглежда добре с различни килограми, две напълно различни фигури могат да бъдат еднакво красиви. Какво толкова странно има в това? Красотата има много лица, просто на децата трябва да се показват малко повече картини и книги за история на изкуството и малко по-малко модни списания. Wink

# 380
  • град-държава
Че Лима не е слаба, има си от всичко. А дали един човек е страстен се вижда първо в погледа му и после в движенията и начинът, по който прави нещата и върви по пътя си. Аз поне се ориентирам по тези параметри. Телосложението не ми говори нищо, мога единствено за себе си да преценя харесва ми-не ми харесва.

# 381
И? Това с какво доказва,че щом обича партньора си,не правят секс и то хубав?И обратното?
А щастливата и страстна жена не е гладна,със сигурност.Иначе на Адриана Лима нямаше да и изневерят - явно когато си гладна и се мислиш за супер прекрасна и не трябва да правиш нищо...мъжете не са доволни.
Тъй, тъй - кат си стройна, си непременно гладна и изтормозена; и задължително ти изневеряват, защото се харесваш себе си.
Пък наядените и закръгленки са застрховани от такова нещо. Expressionless
Оправдания и кисело грозде...

# 382
София Лорен е страхотна, аз обаче и нея намирам за фина.

Скрит текст:

Aз много харесвам Адел, Кели Кларксън, Ейми от Евънесънс - всички те са не-фини, но много хубаво сложени жени с ярко излъчване - никога нямаше да изглеждат добре слаби.

За други структури пък финия вид изглежда най-добре:
Скрит текст:

# 383
  • Наблизо
Аз затова казвам,че най-вече трябва да е щастлива.И не,далеч не всички слаби гладуват - въобще не съм го казала.Познавам хора,които ядат над 3000 калории на ден и са като пръчици,че дори и не спортуват.Ген,какво да го правиш.
То затова си има BMI - ако някой е с поднормено тегло,значи нарочно гладува - не е толкова трудно да се разбере.А такъв човек няма как да се страстен и щастлив - била съм там..
За това е важно да си нормален и не-гладен.Не дебел,а нормален спрямо собствената си структура.Когато ти се налага да ядеш само салата и тук-таме пилешко или нарочно да се храниш с мъничка порцийка само веднъж на ден,за да стоиш на килограмите,на които си,значи си поднорнормен.Това не е щастлив човек,а анорексик.
Честно казано за Лима не е било само че е гладна,ами и се е омъжила девствена от религиозни причини - такива пък са най-страстните на света(ирония!),но се смятат за страхотен подарък за мъжа..много са нещата.

# 384
  • MI
Гугъл, Лорен си има здрави кости и широк ханш. Затова в началото на кариерата й не са я харесвали - била хем слаба, хем кокалеста. Simple Smile Не е дебела, но не й е фина костната структура. Но с това лице и тези форми кой ти гледа костите. Grinning Мен много ме дразни като се започне че красивата жена трябва непременно да е едиколкоси килограма, с еди-каква си разлика талия-ханш, точен размер бюст и т.н. Ами не, погледнете малко отвъд носа си и ще видите прекрасни жени, които са съвсем различни. НЯма как да кажа, че Лорен не е красива, нито пък Одри Хепбърн, и двете са прекрасни, но нямат нищо общо помежду си.И най-смешното е че всеки изтъква за най-красиво това, което сам има, Янечек много добре го бе написала. Ако е слаба и има хубави крака, талията и бюста нямат значение, даже ако имаш бюст си крава. Ако има пищни бюст и дупе, значи всички фини без много фоми са дъски за сърф. Мога да изброявам до безкрай. Смешно е, много.

# 385
BMI е един параметър, който се изчислява по два начина чрез % телесни мазнини - с калипер и биоимпеданс като второто може да ти даде коренно различен резултат, ако си пила чаша вода сутринта преди да те премерят. В нета няма калкулатор, който да дава резултати, които да са дори близо до точните. То е като да си цъкаш във фейса апп-чета "За коя знаменитост ще се омъжа" и ти излиза Брат Пит, защото по снимката ти уж си личало, че сте един за друг.

Само веднъж съм попадала на много грубо точен калкулатор и там половин час си мериш обиколка на китки, шия, глезени, не знам какво още и попълваш сума параметри, мен ме домързя.

Така че ти няма как да знаеш BMI на някого отдалече, нито индивидуалната му норма, която се определя от много фактори. Та човек спокойно може на цифричка да е под нормата и да не е гладувал нито ден в живота си.

Нели, съгласна. Simple Smile

# 386
В началото на темата Алесандра Амброзио бе наречена дръглива кобила, сега гледам, че се злорадства как дори на Адриана Лима са ѝ изневерили, давайте направо да обявим всички ангели на Викториaс сикрет подред за най-грозните жени в света. Нали осъзнавате колко сте жалки с тези подмятания или пък си мислите, че не сте? От темата разбрах едно - никаква толерантност и приемане не заслужават сочните дами, както сами предпочитат да се наричат - значи ако ѝ кажа "дебела свиня", ще е обида, но тя, само защото наистина е такава, има право да обижда на "дръглив кон", "травестит" и други чудни думи? На мен пък ми е писнало разни комплексарки да си изкарват яда върху незаслужаващи с нищо гадните им обиди същества. Едното ми дете е много слабичко и високо и постоянно бива подигравано заради това и то познайте от какви деца - от разни трътлести наглеци. Онзи ден не издържах вече и му казах, че въпросната госпожица го е обидила, само защото си знае, че след точно две години ще стане същата дебела и късокрака трътка като майка си и ще иска дълги и стройни крака като неговите, но няма никога да ги има, ако ще да умре от глад, яд я е и затова се подиграва.

А ако са с криви крака, дълъг нос и брадавици?
Ако отиде да ѝ игорят брадавиците с течен азот, с тези данни направи си става мис България.

# 387
# 388
  • Наблизо
От темата разбрах едно - никаква толерантност и приемане не заслужават сочните дами, както сами предпочитат да се наричат - значи ако ѝ кажа "дебела свиня", ще е обида, но тя, само защото наистина е такава, има право да обижда на "дръглив кон", "травестит" и други чудни думи? На мен пък ми е писнало разни комплексарки да си изкарват яда върху незаслужаващи с нищо гадните им обиди същества. Едното ми дете е много слабичко и високо и постоянно бива подигравано заради това и то познайте от какви деца - от разни трътлести наглеци. Онзи ден не издържах вече и му казах, че въпросната госпожица го е обидила, само защото си знае, че след точно две години ще стане същата дебела и късокрака трътка като майка си и ще иска дълги и стройни крака като неговите, но няма никога да ги има, ако ще да умре от глад, яд я е и затова се подиграва.

И това какво общо има с това,че може да си слаб по природа и пак да си нормален,но пък има голяма разлика с това нарочно да гладуваш,за да влезеш в някакви рамки и светът да ти е крив,защото си гладен?И всеки ,който не е в тези рамки да е дебел,безформен,твърде слаб и т.н?
Има голяма разлика да си налагаш сам нещо и да си си такъв по природа.
И да беше като другите детето ти,ако някой си го е нарочил и е усетил,че ще му се върже,,ще намери за какво да се подиграва.Просто не трябва да му се връзва.Работи посока добро самочувствие,пък ще минат нещата.

# 389
  • MI
Янечек, според мен момичето го е харесало и го показва по възможно най-идиотския начин.

Общи условия

Активация на акаунт