Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 852
  • 461
  •   1
Отговори
# 180
  • Наблизо
Ама вие пак минавате в тази крайност. Разбира се, че килограмите сами по себе си без ръст и телосложение са крайно недостатъчни, за да се каже въобще дали някой е дебел камо ли красив и секси. Но като говорите за аушвиц, съсухрени, плоски жени без нищо за пипане това също е обидно. Аз не се разпознавам там, но сигурно има достатъчно жени, които генетично са си слаби без да пазят диети и едва ли подобно описание е ОК за тях. Да бъдеш наречен дебел не е по-обидно от това да бъдеш наречен съсухрен и плосък.

Ще я махна после, поради което бих помолила да не ме цитират:
Скрит текст:

Мършаво ли е момичето от снимката? Тежи под 50 кг.

Става въпрос за анорексичната леля,не за теб (или това момиче,ако не си ти).Повечето участници в темата имаха хубави мнения,докато госпожата не се развихри да обяснява как всеки над 50 кг е дебел,грозен,безволев слон и плюска на воля.Дори и Джей Ло Joy

# 181
  • Paris, France
Billyvd, браво! Много мои познати не можеха да повярват колко много плюскам като тежах 47-48кг. На ресторант винаги изяждах 2 пъти повече от другите. Ама с възрастта нещо се промениха нещата  hahaha.

BeautifulM, нейно право си е. Такъв и е вкуса.

# 182
Какво ѝ се връзвате толкова на Дева, всеки има право на мнение. За много хора е източник на самочувствие това, че влизат в дрехите си от 4 клас (примерно). Не е единствената, за която дебелината е признак на душевни дефицити и асоциира с безволие, лакомия, мързел и т.н. Нейна си работа.

# 183
Ама вие пак минавате в тази крайност. Разбира се, че килограмите сами по себе си без ръст и телосложение са крайно недостатъчни, за да се каже въобще дали някой е дебел камо ли красив и секси. Но като говорите за аушвиц, съсухрени, плоски жени без нищо за пипане това също е обидно. Аз не се разпознавам там, но сигурно има достатъчно жени, които генетично са си слаби без да пазят диети и едва ли подобно описание е ОК за тях. Да бъдеш наречен дебел не е по-обидно от това да бъдеш наречен съсухрен и плосък.

Ще я махна после, поради което бих помолила да не ме цитират:
Скрит текст:

Мършаво ли е момичето от снимката? Тежи под 50 кг.

Става въпрос за анорексичната леля,не за теб (или това момиче,ако не си ти).Повечето участници в темата имаха хубави мнения,докато госпожата не се развихри да обяснява как всеки над 50 кг е дебел,грозен,безволев слон и плюска на воля.Дори и Джей Ло Joy
Разбира се, че подобен коментар е дразнещ и провокира ответна реакция, но лично според мен не трябва да предизвиква вълна от обидни коментари към всички, които са от другата страна на нещата. Може да й се каже, че говори глупости и това си е строго личен възглед, който няма как да наложи, защото е абсурдно да се определят абстрактни неща като красота и сексапил само и единствено по една цифра. Ама съсухрените мърши и скелети са малко прекалено остра реакция и са обидни са хора, които може пък да не се самоопределят като мумии въпреки, че влизат в критериите на "анорексичната леля".

# 184
Аз пък знам, че тези, които са по-окосмени, били по-страстни. Голямо объркване стана Laughing
И плешивите.
Това ще е за мъжете, да знаеш Laughing

# 185
  • Paris, France
Забелязах, че плешивите често са много космати и отпуснати, не точно дебели. На болни ми приличат и изглеждат много по-стари от мъже с коса. И колкото и да са страстни, не ме привличат.

# 186
  • Наблизо
Забелязах, че плешивите често са много космати и отпуснати, не точно дебели. На болни ми приличат и изглеждат много по-стари от мъже с коса. И колкото и да са страстни, не ме привличат.
Според мен не всички - ето ти един Брус Уилис,обаче и мен не ме привличат.Предпочитам с коса и едър отколкото слаб и плешив..Със здравословно хранене може да си го направя такъв,какъвто ми трябва Grinning докато присаждане на коса не стига,че е скъпо..ами си и личи.
Скрит текст:

# 187
Хммм,интересна тема Grinning
И аз знам че дебеличките повече се раздавали...НО! Например откакто съм малка бременна дебеланка,някак си тромавостта ми пречи да се раздам както аз си знам Joy Не можеш да се завъртиш,да се огънеш,да се залюлееш...Да не навлизам в подробности Grinning Интересно ми е за страстта на една дунда пред по-кокалеста. Но пък може и да си е до човек, просто при мен слабото тяло ме кара да се чувствам свободна. Simple Smile

# 188
Не разбирам защо е целия този спор, след като лекарите са го казали достатъчно ясно: нормалното тегло на една жена е равно на височината минус 110. Сметката е проста - ако една жена е 160 см висока, нормалното тегло за нея е 50 кг. От тук нататък вече всичко си е до индивидуален вкус.

# 189
Това са глупости.Аз съм 171 висока.моите килограми са 50-52.Сега съм 60 и малко и се чувствам отвратително.Всичко е индивидуално и поред структурата.Такива топки като ги видя как си викат "теглото ми е в норма" направо ми прилошава.Ако се спънат на стръмна улица не се знае кога търкалянето ще спре.

# 190
Не разбирам защо е целия този спор, след като лекарите са го казали достатъчно ясно: нормалното тегло на една жена е равно на височината минус 110. Сметката е проста - ако една жена е 160 см висока, нормалното тегло за нея е 50 кг. От тук нататък вече всичко си е до индивидуален вкус.
Ако хванеш 3 различни скали, ще видиш, че всичките дават различни критерии да не говорим, че възрастта също оказва влияние. Например, майка ми (158 см) е тежала 43 кг на моите години и никой не би я нарекъл кльощава, но сега на 53 години би изглеждала зловещо на същите килограми, тежи около 52-54 кг и й стоят съвсем на място въпреки че ръста й си е същия.

Покрай спортуването съм ходила да си меря процент телесни мазнини с биоимпеданс (анализът включва % телесни мазнини, % мускулна маса, % меки тъкани, после разпределение - колко са ти в краката, ръцете, торса и всичко това е дадено за теб и за това, което статистически е прието за норма). Там нормата е супер разтеглива и въобще не е елементарна като височина-110. Ти в момента казваш, че ако една жена е 160 см висока, то ако тежи 49 кг значи вече е под нормата, а това са глупости.

За визията има значение тези килограми:
-  от какво идват и кое къде е разпределено;
-  колко са ти дълги краката спрямо ръста като пропорция;
- колко са мускули, колко са мазнини;
- къде са тия мазнини (мазнинки на задника седят секси, на корема... не толкова);
- имаш ли едро ходило и обиколка на китки/глезени...
- дали кожата ти е гладка или формираш целулит (то практически всяка жена има, дори най-най-слабите)

и тн, и тн.

Винаги много съм се изненадвала на тези критерии, които реално са останали забравени в спортната медицина още преди ееехе... това е като да си мериш VO2max като си засичаш времето за 2.4 км, но не напишеш колко си висок, колко тежиш, какъв ти е седмичния тренировъчен обем и на колко си години. Все едно нищо не си направил.

# 191
Скрит текст:
Ако хванеш 3 различни скали, ще видиш, че всичките дават различни критерии да не говорим, че възрастта също оказва влияние. Например, майка ми (158 см) е тежала 43 кг на моите години и никой не би я нарекъл кльощава, но сега на 53 години би изглеждала зловещо на същите килограми, тежи около 52-54 кг и й стоят съвсем на място въпреки че ръста й си е същия.

Покрай спортуването съм ходила да си меря процент телесни мазнини с биоимпеданс (анализът включва % телесни мазнини, % мускулна маса, % меки тъкани, после разпределение - колко са ти в краката, ръцете, торса и всичко това е дадено за теб и за това, което статистически е прието за норма). Там нормата е супер разтеглива и въобще не е елементарна като височина-110. Ти в момента казваш, че ако една жена е 160 см висока, то ако тежи 49 кг значи вече е под нормата, а това са глупости.

За визията има значение тези килограми:
-  от какво идват и кое къде е разпределено;
-  колко са ти дълги краката спрямо ръста като пропорция;
- колко са мускули, колко са мазнини;
- къде са тия мазнини (мазнинки на задника седят секси, на корема... не толкова);
- имаш ли едро ходило и обиколка на китки/глезени...
- дали кожата ти е гладка или формираш целулит (то практически всяка жена има, дори най-най-слабите)

и тн, и тн.

Винаги много съм се изненадвала на тези критерии, които реално са останали забравени в спортната медицина още преди ееехе... това е като да си мериш VO2max като си засичаш времето за 2.4 км, но не напишеш колко си висок, колко тежиш, какъв ти е седмичния тренировъчен обем и на колко си години. Все едно нищо не си направил.
Жива да си, че не те домързя да го опишеш. Simple Smile
Точно така. Килограмите не са барометър (освен, ако нямаме гранични, крайни състояния).
Колко хора правят грешката да се вмъкват в дадени кила, дори неподозирайки за всички тези комплексни фактори.
Добре развита мускулатура тежи повече и слаби на вид жени с един и същ ръст могат да имат разлика в теглото и то не малка.
Костна структура (грацилен или не тип), тежест на костите, подкожна мазнина, вид структура на тялото играят огромна роля, за които някои дори не са чували, включая лекари.

# 192
  ...
Колко хора правят грешката да се вмъкват в дадени кила, дори неподозирайки за всички тези комплексни фактори.
Добре развита мускулатура тежи повече и слаби на вид жени с един и същ ръст могат да имат разлика в теглото и то не малка.
Костна структура (грацилен или не тип), тежест на костите, подкожна мазнина, вид структура на тялото играят огромна роля, за които някои дори не са чували, включая лекари.
Аааа, не са чували, че то и с просто око се вижда това.  Мързи ги да сблъскат две мозъчни клетки, ама раздават квалификации!

# 193
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Все пак си мисля, че S размер е по- добре от L- XL

# 194
Дали е по добре за всеки, няма как да знаете. Има жени по 1.80, няма как да са в размер с, нали?

Общи условия

Активация на акаунт