Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 790
  • 461
  •   1
Отговори
# 240
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Царици сте в извъртането на темата...

Нищо не извъртаме, коментираме казаното от теб - че клиентките на естетичните клиники искали всичко наготово, без да се потрудят. Но за някои неща как да се потрудиш?

Според мен, ако уважаваш себе си до толкова, че да се грижиш за това тяло, което ти е дадено Simple Smile не би лягал под ножа за щяло и нещяло. Разбира се някои случаи са наистина наложителни... и съм "за" Simple Smile
Но за филъри, силикони, дупета и други...
Тези жени използват телата си с някаква цел. Това не е грижа. Телата им се превръщат в инструмент. Нехаресване също не е ... състезание е някакво ..

Всъщност, отношението към себе си се възпитава и на някои им е трудно да се превъзпитат, когато се наложи Simple Smile

За страстните с мустаците, не зная... сладурки са предполагам

# 241
  • MI
Навремето научих немската си овчарка да вие. Kissing
Ахахаа, това сериозно ли?! Joy

Е нали точно от тестостерона се определя страстта, желанието за секс, но и агресивността, че и окосмеността. Ясно че ще летят и чинии после, няма само хубу на тоз свят.

# 242
За мен страстна жена е жена с високо либидо (но не по-високо от това на партньора ѝ, щото ще е тъжен Mr. Green), обичаща секса, която е разкрепостена в леглото и е съгласна да експериментира, познава добре тялото си и го харесва, и повечето пъти достига до оргазъм. Изключвам жените, които се навиват на всичко не заради удоволствието, а за да угодят на мъжа.

Обаче! Тази комбинация вероятно се свързва и с други неща, примерно импулсивност, ревливост, флиртаджийство, може би скандалджийство и мятане на чинии, вероятно и лекомисленост/промискуитет. В една книга четох, че много страстните жени били не особено добри майки, тъй като сексът заемал твърде много място в личния им свят. Интересна теория.
Оппа, закъсАх го! Вписвам се в характеристиките, НО... съгласно теориите с какво се свързва тази страстност, не е ясно мъжа ми дали следва да се радва или да ревне и той Rolling Eyes пък горките ми деца

# 243
Nelig,  постингът ми като цяло е шеговит, но като момиче наистина бях научила кучето да вие. Беше ми странно, че не го прави и реших да й покажа. Бързо възприе Wink

# 244
  • MI
Хър Мяуджести, аз разбрах че е шеговит, но бях любопитна за кучето. Grinning Нe съм си и помисляла, че другаде си прилагала тези умения. Stuck Out Tongue

# 245
Оппа, закъсАх го! Вписвам се в характеристиките, НО... съгласно теориите с какво се свързва тази страстност, не е ясно мъжа ми дали следва да се радва или да ревне и той Rolling Eyes пък горките ми деца

Споко, Анонимна, само си дърдорим. Simple Smile

Добре, че писа анонимно, че щяха да те налазят дежурните форумци, които идват тук да си търсят секс. Simple Smile

# 246
  • Наблизо
Към привърженичките на колкото се може по-слаба,толкова по-добре.Преди се знаеше,че е много страстна,сега точно обратната слава й се носи.
Сега - 50 и по-малко килограма

Преди (поне 60-65 килограма)

# 247
Това не е 65...55 е!

# 248
Ако беше 160см, може и 55 да са, но при нейния ръст, тези форми (+мускули) са си 65 Hands V

# 249
Не видях някой някъде да е написал, че колкото по-ниско е теглото, толкова е по-добре. Има достатъчно широки граници, които специалистите определят като здравословно тегло, така че ако попадаш в тях, все е добре. За жена 164 см, 35-годишна, границите са 51-67, като оптималното е 53, това според специалистите, не според субективните възприятия на съфорумките.

# 250
В съседна тема пуснах преди малко таблица, по формулата на Брока ( Това е формулата, по която от края на осемнайсти век до сега, се определят границите на здравословното тегло ) ...ето я пак  :

# 251
  • MI
Оставете колко килограми е, кажете космата ли е? Joy Явно много хора не са чували за BMI, та спорът е безсмислен. Дайте хормоните да видим и от там космите.

# 252
Направо пълни медицински изследвания и кръвна картина ще са нужни, за да бъде преценката поне малко реалистична Simple Smile)))
Може също и покриване на норматив от физически упражнения.

# 253
Може също и покриване на норматив от физически упражнения.

Казано е с ирония, но всъщност е единственото смислено нещо, написано досега в темата. Целта на тялото е да ти служи, да можеш да разчиташ на него, да се движиш свободно, а от много години грижата за тялото е занемарена като нещо второстепенно - масово не се спортува, даже не се и ходи, все едно не е важно. Така че ако някой иска да направи нещо хубаво за децата си, да ги запише на спорт, все едно какъв - не за постижения, а за да поддържат добра форма и свикнат да се грижат за телата си, вместо да ги успокоява, че и пълнички ще ги харесват (не, няма - ще им се подиграват), това ще им се отплаща цял живот.

# 254
  • Варна
Баси, съвършена съм Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт