Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 790
  • 461
  •   1
Отговори
# 270
Всъщност приказката е, че грозните жени били най страстни. Щото можело да им е за последно.

А точно това щях да напиша. Били не само по-страстни, ами направо невероятни в леглото, точно защото можело да им е за последно, а и го правят от дъжд на вятър. Та усмихне ли им се късмета, били неотразими. Това са "аргументите" за грозна жена/супер секс.

Понеже в темата грозните жени са споменати 17 пъти (преди моето текущо споменаване), обаче все в смисъл, че някоя си е чувала за грозните жени, и винаги в този смисъл се изказват жените в подобни теми, статистически е много невероятно част от изказалите се да не са грозни. Никоя ли няма да си признае от личен опит как стоят нещата? Аз грознея леко, ама не съм особено страстна.

# 271
  • Paris, France
Понеже в темата грозните жени са споменати 17 пъти (преди моето текущо споменаване), обаче все в смисъл, че някоя си е чувала за грозните жени, и винаги в този смисъл се изказват жените в подобни теми, статистически е много невероятно част от изказалите се да не са грозни. Никоя ли няма да си признае от личен опит как стоят нещата? Аз грознея леко, ама не съм особено страстна.

Колкото повече остарявам, погрознявам и надебелявам толкова по-слабострастна ставам. Отслабнах веднъж, но пък тогава се заех със смяна на гардероба  hahaha. Всъщност аз винаги съм била флегматична, улегнала, претенциозна и леко нарцисична и не особено страстна. Харесвам бавни и улегнали мъже. Тези, които много се вживяват са ми смешни.

Соу лъки, при много сън време за ядене не оставааааааа. Като млада спях по минимум 9-10 часа всяко денонощие и не можех да кача над 46-47кг

# 272
Ами, тази тема има над 10 хиляди прегледа. Да речем, че максимум по 20 пъти средно да я е отворил/прегледал всеки (аз я отварям за втори път), това са минимум 500 човека, от които вероятно поне 90% са жени. От тези минимум 450 жени, които са чели или коментирали за "грозните (които са винаги "те", "другите"), вероятно има поне 20% обективно грозни, а почти никой не си признава и не казва как стоят нещата. Като чета подобни дискусии и получавам усещането, че грозните жени са по-рядко срещани от еднорозите, щом никакви не се обаждат. Липса на реална самопреценка, що ли? За дебелината явно са по-ясни нещата. Там, колкото и да си самозаслепен, максимумът е да се самоубедиш, че си добре, но екстремумите си личат ясно.

# 273
Аз си признавам грозна съм, имам корем, целулит на задника, паласки, бледо-жълта съм...не съм се гримирала сигурно вече месеци, косата я боядисвам от дъжд на вятър...на маникюр не ходя от известно време, на педикюр обаче ще ми се наложи.Имах и доста пъпки, но напоследък са се изчистили... И какво, като си признах?

# 274
Аз си признавам грозна съм, имам корем, целулит на задника, паласки, бледо-жълта съм...не съм се гримирала сигурно вече месеци, косата я боядисвам от дъжд на вятър...на маникюр не ходя от известно време, на педикюр обаче ще ми се наложи.Имах и доста пъпки, но напоследък са се изчистили... И какво, като си признах?

Ама страстна ли си? Целта все пак е да се провери твърдението чрез представителна извадка.

# 275

Ама страстна ли си? Целта все пак е да се провери твърдението чрез представителна извадка.
Ами, да...доколкото бременна в седмия месец може да е страстна. Crazy

# 276
Aма то то може пак да си с паласки, целулит и пъпки и да не си грозна.
Мисля, че грозна по-скоро означава че имаш непропорционални и отблъскващи черти на лицето и пропорции на тялото.
Ако си била ХУБАВА и си понапълняла си си дебеличка, а не грозна  Wink

# 277

Ако си била ХУБАВА и си понапълняла си си дебеличка, а не грозна  Wink
Не бе, само забременях...чувствам се като грозното пате, понеже не съм била такава дропла преди... Crossing Arms

# 278
  • MI
Това за грозните жени е чисто мъжко мнение, така че питайте тях, не нас. Забелязала съм, че и при тях понятието грозна е много разтегливо и означава по-скоро нехаресвана. И обикновено няма връзка нито с килограмите, нито с неправилните черти на лицето. Има обективно много странни лица, които са харесвани, както и напълно нормални според мен жени, които са опредеяни от мъже като грозни. Явно е и до излъчване.

# 279
Това за грозните жени е чисто мъжко мнение, така че питайте тях, не нас. Забелязала съм, че и при тях понятието грозна е много разтегливо и означава по-скоро нехаресвана. И обикновено няма връзка нито с килограмите, нито с неправилните черти на лицето. Има обективно много странни лица, които са харесвани, както и напълно нормални според мен жени, които са опредеяни от мъже като грозни. Явно е и до излъчване.

Не съм съгласен, че е мъжко мнение. Моето мъжко мнение е че няма грозни жени, има неподдържани жени и другото - необичани жени, които се запускат. Поправимо е Wink
Някои мъже определят като грозни не нехаресвани, а жени които не харесват тях, лично Simple Smile Ама това е стара приказка, Лафонтенова Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 280

Подозирам, че доста от жените, които правят съжалителни вметки и пренебрежителни изказвания от типа "Те, грозните жени...", присъстват в мъжката статистика за грозновати жени, с които са правили секс, без да са разбрали, че ги считат за такива. И да, лоша кожа, гадна коса, тлъсто тяло и пр. уж подлежащи на промяна характеристики, може да причислят някоя жена към грозничката група.

# 281
  • Paris, France
Подозирам, че доста от жените, които правят съжалителни вметки и пренебрежителни изказвания от типа "Те, грозните жени...", присъстват в мъжката статистика за грозновати жени, с които са правили секс, без да са разбрали, че ги считат за такива. И да, лоша кожа, гадна коса, тлъсто тяло и пр. уж подлежащи на промяна характеристики, може да причислят някоя жена към грозничката група.

Само лошата кожа е силно отблъскваща, според мене. Много мъже харесват закръглени жени, стига да не са разплути. Гадната коса може лесно да се прикрие с перука или вплетана допълнително коса. Красотата е относително понятие и всеки има различен вкус. Щях да падна, когато съфорумки писаха, че харесват Леонардо ди Каприо. За мене той е мазен, дебел, късокрак и направо грозен. Те пък не харесаха Питър Андре, когото намирам за красив.

Мъжете правят секс с която им падне. Те не са пресметливи и претенциозни като нас. Малко мъже биха отказали безплатен или евтин секс с жена само, защото е дебела, пъпчива, с корем, с голям нос, с косми по пръстите, стара, с дете, бедна, без кола, живее у родителите си, необразована, неамбициозна итн, итн. Само едно от гореизброените качества, обаче, е достатъчно за да отблъсне 90% от потребителките на бг-мамма от даден мъж и в това съм се убедила неколкократно.

Красивите и грозните жени имат еднакъв шанс да намерят мъже за секс. Разликата е в цената.

# 282
  • MI
На различните мъже критериите за слабо/дебело и красиво/грозно са много различно. За страстна пък съвсем. Да не говорим,че като им се дожени почват и много други нещаф гледат и критерият красота често минава на заден план.Има изключения като някои кифльоци тук, говоря за голямата част.
И да, само от мъже съм чувала простотита за дащниъе,пардон страстни грозни жени.

# 283
Може би мъжете имат нужда от оправдание на факта, че биха легнали с всяка и не подбират. Това не звучи добре, та го оформят за пред себе си и за пред дружките "абе не е привлекателна, ама е огън в леглото". Подобни приказки съм чувала от жени след еднократен секс след дискотека, струвало си било... По-лесно е, отколкото да кажеш "напих се и направих една тъпотия".

# 284
Може би мъжете имат нужда от оправдание на факта, че биха легнали с всяка и не подбират. Това не звучи добре, та го оформят за пред себе си и за пред дружките "абе не е привлекателна, ама е огън в леглото". Подобни приказки съм чувала от жени след еднократен секс след дискотека, струвало си било... По-лесно е, отколкото да кажеш "напих се и направих една тъпотия".

Да, доста от мъжете не че не подбират, но ако нямат друг избор (възможност за секс с привлекателна жена), правят секс и с жени, които считат за непривлекателни. Разбира се, никой няма да каже на жена, с която иска да прави секс, че е грозна, ама на трети лица може да сподели после. Съответно, няма как изворът на самочувствие за външния вид на жената да е фактът, че някой мъж е правил секс с нея.

Общи условия

Активация на акаунт