Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 741
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
  • град-държава
Фръц. 😂
Моля те грижи се за твоите деца и ги учи, на каквото сметнеш за добре. Другите не ги мисли.

# 331
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вярно е Янечек...освен това трябва да си пълна наивница или никога да не си срещала мъж, за да твърдиш, че мъжът те избира заради душевността, която носиш...  или все още те харесва, със 20 кг плюс... Той може да си те обича, но се съмнявам да те харесва...

Роузи, в няколко тема ти чета изказванията за килограмите при жените, и ми правят много лошо впечатление,  много си крайна. Навежда ме на мисълта, че явно имаш  или си имала комплекси в това отнишение. Разбери, че не най-важното са килограмите и не е задължително зад тях да стои плюскаща жена без воля. И не всички дебеланки са без самочувствие и са нещастни.

Изпреварили са ме.

Нямам комплекси Глухарче...
Това с килограмите е разбиране за естетика...
Аз считам, че кльощавите са красиви ... но това е различно Simple Smile Въпрос на вкус

# 332
Аз считам, че кльощавите са красиви ... но това е различно Simple Smile Въпрос на вкус
А ако са с криви крака, дълъг нос и брадавици?
Никога не можеш да дадеш определение на обект по един единствен параметър камо ли на субект, където роля играят и по-други неща - излъчване, усмивка, чар.

# 333
А ако са с криви крака, дълъг нос и брадавици?
Никога не можеш да дадеш определение на обект по един единствен параметър камо ли на субект, където роля играят и по-други неща - излъчване, усмивка, чар.

Така е, но аз харесвам да стърчат кокали, ребра и лакти Simple Smile
В такива жени се влюбвам ... и мъжът ми се влюбва в такива...
Като се замисля... последното момиче, по което въздишах, бе  по- скоро пълно.... но супер ексцентрично...по изключение Simple Smile

# 334
  • MI
А, именно - тези двата удебелени израза са ключа към палатката. Това, че ти считаш така не значи че обективно е така. Реално почти никоя от кльощавите или пълните жени не се интересува ти какво мислиш по въпроса, а и по вкус и по цвят приятели няма. Така че крайните мнения, придружени с размахване на пръстче не са препоръчителни. 

В днешно време с всички лазерни епилации, кола маски и кво ли още не, и да искаш няма как да си сигурен, че не изпускаш баш най-страстната мадама.

Вярно е и това, но гледам че се връща назад модата, имат късмет мъжете. Joy

# 335
А, именно - тези двата удебелени израза са ключа към палатката. Това, че ти считаш така не значи че обективно е така. Реално почти никоя от кльощавите или пълните жени не се интересува ти какво мислиш по въпроса, а и по вкус и по цвят приятели няма. Така че крайните мнения, придружени с размахване на пръстче не са препоръчителни. 

Да, разбира се, всички се интересуват от твоето мнение! Simple Smile

# 336
  • MI
Да, разбира се, всички се интересуват от твоето мнение! Simple Smile
Тц, и от моето не се вълнуват. Нито от това на мъжете точно в тази тема. И слава Богу.

# 337
А има и по-ужасни неща от това да напълнееш с 20 кг, може да се разболееш, да се инавалидизираш и да осакатееш и тогава какво - да те изхвърлят на боклука и да тръгнат да избират друг, който пасва на заложения калъп ли?
Я ми кажете, вие зарязвате ли мъжете си, когато оплешивеят? Сигурно не, ами така и мъжете продължават да харесват жените си, когато напълнеят.

# 338
  • Пловдив

Коя мода се връща, и защо имаме късмет? Не е заяждане наистина не разбрах.

# 339
Еми, Роузи, ти може да харесваш да стърчат кокали, ребра и лакти (на кого не му стърчат лактите? нали затова са лакти?), но това също е изкривяване от нормата та не можеш да го наложиш за позитивен, здравословен модел. Колкото е вредно да си с наднормено тегло, толкова е вредно и да си с много поднормено.

# 340
А има и по-ужасни неща от това да напълнееш с 20 кг, може да се разболееш, да се инавалидизираш и да осакатееш и тогава какво - да те изхвърлят на боклука и да тръгнат да избират друг, който пасва на заложения калъп ли?
Я ми кажете, вие зарязвате ли мъжете си, когато оплешивеят? Сигурно не, ами така и мъжете продължават да харесват жените си, когато напълнеят.

Янечек, някои неща зависят от теб, други- не...да се концентрираме върху тези, които можем да контролираме

# 341
Не искам да се концентрираме, защото прекаленото концентриране води до патологии, които вече са от компетенцията на психиатрите.

# 342
  • MI

Коя мода се връща, и защо имаме късмет? Не е заяждане наистина не разбрах.
Как коя, не си ли виждал рекламата на Адидас с необезкосмената манекенка и новата тенденция да си слагат изкуствени косми в носа? Sunglasses

Янечек, точно. Hands Plus1

Всъщност и остаряването не може да се контролира напълно, не само болестите. Дори да дадеш хиляди за пластични операции, пак си личи, а съпругът като е толкова взискателен като нищо ще каже че не
ще пластмасово нещо до него и ще си намери някоя млада.

# 343
  • Пловдив

Как коя, не си ли виждал рекламата на Адидас с необезкосмената манекенка и новата тенденция да си слагат изкуствени косми в носа? Sunglasses

Някакви подобни реклами съм виждал, но мислех, че са си чисто тролене. Ама тва с космите в носа, не искам даже да си го помисля. Ама като знам колко дълбоко е заложено вече в българската култура отвръщението от косми, се съмнявам тази тенденция да се наложи скоро.

# 344
  • MI
Никакво тролене не е, съвсем реални наченки на тенденция са, макар че в ежедневието и аз не съм забелязвала. Но подгответе се психически, мъже, ако не вие, то синовете ви най-вероятно ще се радват на подобни гледки. Joy

Общи условия

Активация на акаунт