Спирала за мигли- тема 16

• 119 275
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Благодаря за новата тема Simple Smile
Спирала избирам по четката и тук-там от отзивите за нея.

# 31
Спирала избирам, когато някоя ми направи впечатление от ревю, ѝ намирам мини за проба, а ако е по-евтина купувам директно. От както излезе съм с Ле Волюм на Шанел и макар да съм правила опити, друга не е успяла да ми пасне толкова добре, колкото нея.

# 32
Спирала избирам по четката, предпочитам силиконови, сякаш с тях имам най-малко спластяване на миглите. И в момента съм в търсена на нова, ако имате идеи ... и ако е от Лили/Дм още по добре Simple Smile

# 33
Amisuy аз сега съм с тази:

Не сплъстява, подрежда и ги извива хубаво. Единствено не съм доволна, че не е достатъчно черна (плътна).

# 34
Избирам си спирала по няколко критерия - да не се размазва по долния клепач, да дава обем на миглите и напоследък установих, че най-добре се гримирам с широка четка. Колкото по-голяма е четката, толкова по-добре разнасям туша.
Имала съм и бюджетни, и скъпи спирали, но това са изискванията ми към тях.

Това, за съжаление, става ясно единствено след покупката... Но и на мен ми е много важен критерий. Същото важи и за горния клепач- с доста дълги мигли съм и това често ми играе лоша шега. До степен такава, че преди време съм се замисляла да започна да ползвам водоустойчиви спирали, а не съм им фен,  никак дори. Добре че тази сфера се развива ужасно бързо и вече има достатъчно добри спирали, които не се размазват почти 24 часа /последно тествано миналата седмица със Сисли/. Също така, в това отношение и Живанши са много добри- тествано целогодишно на ужасно горещ и брутално влажен климат.

# 35
Много добре се разбирам и със спиралите на ХР.
Grinning Ха, и аз!

Спирала си купувам и впечатлена от кретеноиден дизайн на четка и по хубава опаковка, а когато попадна на добра цена на маркова - взимам за запас. Но в интерес на истината в 90% от случаите преди да извадя кредитната карта вадя телефона и проверявам рейтинга на продукта по популярните сайтове. Няколко пъти съм си купувала и колекции от малки тестери на маркови спирали, та да придобия идея кое ми допада, Сефора пускаше подобни.

# 36
  • Sofia
Аз обикновено използвам тестери, така се случва, много са ми удобни и за пътуване, а и не изсъхват преди да съм ги използвала до край. Ако нямам тестери, си купувам, когато има намаление 50% в бутиците на EL - връщаш стара за нова, така винаги има запас.
Но този в последно време си купих 2 нови:
L'Oreal Paradise, беше на половин цена в DM, доста ми харесва, за моя голяма изненада., придава обем и дължина, без да утежнява.
А сега си купих новата на EL envy в цвят лилав и съм възхитена. Сякаш имам грим, аз вече не се гримирам, след като спрях да нося лещи. А с тази спирала, не само миглите ми направо се допират до стъклата на очилата, толкова се удължават, без театрален ефект, но и някак цвета на очите се подчертава. Бях забравила, че цветна спирала е доста интересно да се носи.

# 37
Благодаря  SimPlisitY Simple Smile
а виждали ли сте спирала цвят бордо? сякаш искам да разнообразя малко от черната спирала.

# 38
  • Street of Dreams

А сега си купих новата на EL envy в цвят лилав и съм възхитена. Сякаш имам грим, аз вече не се гримирам, след като спрях да нося лещи. А с тази спирала, не само миглите ми направо се допират до стъклата на очилата, толкова се удължават, без театрален ефект, но и някак цвета на очите се подчертава. Бях забравила, че цветна спирала е доста интересно да се носи.

Има само един минус - винаги си цапам клепачите.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 19:39 от OnDiNe_

# 39
  • В къЩи.
Как може да кажеш на тези прекрасни мигли "никакви"?  Hug
Де и аз да имах такива "никакви" мигли.  Laughing

# 40
  • Sofia
Аааа, OnDiNe_, чудни са ти така миглите! Страхотно изглежда спиралата, за миглите, знаеш, страхотни са ти! Hug

# 41
  • Варна
На мен много ми харесва! Много обемни и подредени мигли Purple Heart

# 42
  • София
OnDiNe_, страхотно! Hug

# 43
  • на последния етаж
Може ли снимка на тази нова спирала на EL?

# 44
  • Street of Dreams
Може ли снимка на тази нова спирала на EL?

Заповядай

Общи условия

Активация на акаунт