Спирала за мигли- тема 16

• 119 412
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Вчера си купих GR от нашия ДМ, днес я изпробвах и ми допадна, там в момента е намалена на 2.90, а ползвах и 15%отстъпка за рожденик, та за тези пари си е направо супер.При нас имаше всички цветове, по препоръка на продавачката си взех жълтата.

# 331
  • София
Впечатлена съм от тази зелената! Аз видя ли четката с продукта на нея вече почти всичко ми е ясно.
Последният път в ДМ служителката беше много учтива и ми отговори всички, които поисках да погледна. Но нито една не ми хареса.

# 332
  • София
Арабеск, ще погледна и в другата тема, благодаря! Попитах от любопитство. Не знам дали скоро ще купувам спирали за мигли, Имам поне още 5-6, които чакат ред, нови, новички.  Simple Smile

# 333
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мейбълин имат някаква нова. Някой пробва ли я е вече?  Blush
Аз, но не съм възхитена.

# 334
Бях си взела новата на Мейбълин, но служителката беше категорична , че няма да ми хареса и буквално я заменни с тази на GR .

# 335
Аз си купих жълтата на ГР след възторжена препоръка от продавачка в Лили. По принцип не се доверявам на такива мнения, но реших да опитам - наистина за без пари.
Ами нищо особено не е спиралата... Има хубава четка, но не постига никакъв ефект.

# 336
  • В къЩи.
От спиралите на ГР харесвах само тази , но последния път когато я взех ми се стори малко по-суха от преди и не съм я купувала пак.
От тези в цвят-жълта, зелена,розова и оранжева http://2.bp.blogspot.com/-y1uvmTEZn-o/T-y4Zbt_agI/AAAAAAAAB7U/pB … 120628_000849.jpg...на моите мигли не правят нищо.

# 337
  • София
Аз много ги харесвам за ежедневни, но аз съм с дълги и гъсти мигли и за всекидневието търся само леко подчертаване и оцветяване.

# 338
Здравейте, 🐧 може ли да ми препоръчате спирала, която да подхранва и да е без парафин? Има ли подобно нещо, което да не е био и да си има предимствата на нормална спирала , гледах някаква с арганово масло на Манхатън 🤔

# 339
Здравейте! Може ли отзиви за спиралите на Isadora и Korff? Simple Smile Thinking

# 340
От Isadora съм ползвала big bold mascara и бях доволна. Цената е прилична, а количеството е голямо.

# 341
Има ли отзиви за спиралата за обем на Ревиталаш? Поръчах си серум за мигли, та видях, че има и спирала  newsm78

# 342
  • някъде под слънцето...
Преди няколко години използвах  основа за спирала и спирала на Ревиталаш.
Не ми харесеха и не повторих, за разлика от серума

# 343
За мен най-добрата спирала е The one на oriflame. Прави миглите ми гъсти и дълги. Не се рони нито пък ги сплесква. С нея съм от 1-2 години.

# 344
  • близо под тепетата
Аз от 2 години си вземам на L`Oreal - Lash Architect 4D. Много съм доволна от ефекта, но ми беше трудно да я намеря последния път - сигурно я спират...знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт