Спирала за мигли- тема 16

• 119 416
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Диорската за мен до момента е дЪбест Mr. Green не съхне не се рони както я мазна така си седи, а редовно се случва да си разтърквам очите ..забравям Embarassed Embarassed
с всяка друга ставам на панда
https://shop.nordstrom.com/s/dior-diorshow-lash-extension-effect … e-mascara/4067566

# 346
Здравейте! Може ли отзиви за спиралите на Isadora и Korff? Simple Smile Thinking

От спиралите на Изадора последните 2 години съм изключително разочарована, нищо общо с това, което бяха ореди 6-7 години. В опита си да открия хубава спирала, пробвах почти всички, защото "вярвах в тях" Simple Smile)) Изсъхват буквално за 1 месец, сухи са още като ги отворя, миришат неприятно, правят обем в основата, но на върха на миглите стоят мн странно, изкривяват ми миглите, сплъстяват ги...
Последните две, които все още ме е яд да ги изхвърля, защото са мн нови са Isadora build up и Isadora grand volume lash styler.
Поне им Използвам четките за др спирали. Simple Smile

# 347
Да споделя огромното си разочарование от Hypnôse Drama на Lancôme. В началото беше супер течна и се нанасяше трудно, защото оплескваше доста. С времето се сгъсти, но все така слепва миглите при повторно нанасяне, рони се и лесно се размазва през деня. А и крайният ефект не е кой знае какво.

# 348
Някой пробва ли новата MAYBELLINE Total Temptation?

# 349
  • София
Прословутата Парадайс на мен ми плеска много, обаче дъщерята я хареса.

# 350
Оф, аз съм с много прави мигли и не мога да се спра на подходяща спирала. Сега съм с Maybelline Lash Sensational, но не ги извива добре. То проблемът най-вероятно не е в спиралата.
Някой с подобен казус, много прави мигли, намерил ли е спирала, която да извива добре?

# 351
https://d3r2zleywq7959.cloudfront.net/media/catalog/product/cach … 8189_xlarge_8.jpg
Тази върши работа при мен. След нанасяне изчаквам малко да позасъхне и притискам с пръст миглите леко нагоре, за да оформя някакво подобие на извивка. Този трик го бях видяла преди години в някакво предаване, но не работи с всички спирали, с които съм пробвала. Само с тази ми се получава.

# 352
  • София
Аз си направих ламиниране на миглите и след това те изглеждат разкошно с някаква спирала, която бе не промоция в Лили - едва златиста, май беше на Лореал. Не съм сигурна.

# 353
  • SF
Какво е мнението ви за спиратилте на NYX? Интересуват ме спирали с удължаващ ефект. Обемът не е задъллжителен.
Има спирали, които стоят великолепно след нанасяне, но ефектът им не е дълготраен - имам предвид не само размазването, но след няколко часа удължените връхчета се изронват и няма помен от удължаването.

# 354
  • Street of Dreams
ESTEE LAUDER INFINITE:heart_eyes:

# 355
Момичета, моля за съвет, досега съм ползвала по-ниския клас декоративна козметика, когато става въпрос за спирали. Имам предвид Буржоа, Мейбълийн, Макс Фактор и т.н. Искам да сменя с нещо по-добро. Коя от  двете да си взема: Dior Diorshow Iconic или Le volume на Chanel . Всъщност не съм се спряла категорично на някоя от тези, така че  събирам и други идеи. Искам спирала за издължаване на миглите, но пък Шанелската е твърде хвалена, затова се двуомя.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 14:09 от Sea5

# 356
За мен диорските  спирали са доста посредствени.

# 357
  • Бургас
И за мен са посредствени спиралите на Диор,пробвай спиралите на Ланком.

# 358
Льо Волюм Шанел няма равна, след нея веднага е Pump N Volume. Дават просто невероятен обем.

# 359
 Peace
Диор шоу ..всичко пробвах тия са връО

дълги,обемни..не маже.. цял ден издържа..

Общи условия

Активация на акаунт