Спирала за мигли- тема 16

• 119 443
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Сега остава и спиралата да ти хареса. На мен лично не ми хареса. За мен е суха спирала. Но аз харесвам по-течни. Какъвто и ефект да ми докара, като ще се мотая 10 мин пред огледалото да докарам ефект, мерси.

# 406
Благодаря ви,момичета.Ще поръчвам смело,а за това че е суха-чудесно!Мразя течни спирали,така че сега съвсем се навих😆😊😁😉

# 407
Интересна темичка, аз не използвам често спирали, но харесвам миглите ми да са дълги и да имат ефект на изкуствени

# 408
Тази спирала на мен изобщо не ми хареса.
Не беше суха, по-скоро нормална. Но на четката се събираше много туш и слепваше миглите, ставаше ужасно.
Мъчих я доста време, защото ми беше жал за парите, накрая я изхвърлих.

# 409
Сайта и аз го харесвам, лошото е, че бавничко идват нещата....хубавото е че за България при покупка 40 евро има безплатен шиипинг! Добре, че споделихте отзиви за спиралата, и аз се чудех за нея, в момента със с Една на Герлен, хубава е, но и по хубави съм имала! Simple Smile

# 410
  • В къЩи.

Lash Sensational тотално ме е разглезила, а и съм й хванала цаката за нанасяне ...
Е ,то си зависи пак и от миглите ти .На мен например Lash Sensational не ми ги правеше драматични ,нито кукленски  Rolling Eyes

За мен това е спирала за гъсти мигли,който имат нужда от дължина и подреждане.
Аз съм с редички,удължава и разресва перфектно ,но ми липсва желания обем,който постигам с Мис Хипи и Пардайс на Лореал примерно. Peace

От както пробвах оранжевата "принцеса" на Есенсе ,не се спогаждам с никоя друга. Много ми харесва,обем,дължина не слепва...но ми свърши доста бързо.Цената и е смешна,та и всеки месец да подновявам не ми е проблем.

# 411

Lash Sensational тотално ме е разглезила, а и съм й хванала цаката за нанасяне ...
Е ,то си зависи пак и от миглите ти .На мен например Lash Sensational не ми ги правеше драматични ,нито кукленски  Rolling Eyes

За мен това е спирала за гъсти мигли,който имат нужда от дължина и подреждане.
Аз съм с редички,удължава и разресва перфектно ,но ми липсва желания обем,който постигам с Мис Хипи и Пардайс на Лореал примерно. Peace

От както пробвах оранжевата "принцеса" на Есенсе ,не се спогаждам с никоя друга. Много ми харесва,обем,дължина не слепва...но ми свърши доста бързо.Цената и е смешна,та и всеки месец да подновявам не ми е проблем.
https://www.dodis.bg/essence-spirala-za-obem-lash-princess.html тази ли имаш предвид, ще взема и аз да си купя да я пробвам!

# 412
  • В къЩи.
Да,това е спиралата. Peace
Дано и на теб да ти хареса. Hug

# 413
  • София
Свърши ми спиралата на Мейбълин Angel и започнах МФ Masterpiece Transform, която също е една страхотна спирала за мигли. Много добре повдига, извива и подрежда миглите.  Heart Eyes  Peace

# 414
Моите мигли са дълги и гъсти, обаче не са тъмни и имат нужда от подреждане и потъмняване. От високия клас харесвам спиралите на  Ланком и най-вече Hypnose. Установих, че добър ефект имат и съм доволна и от по-евтини спирали - не оставам без Телескопик на Лореал и Million Lashes черната опаковка. Скоро си купих Лореал Miss baby roll, Paradise Extatic и една на Буржоа twist up the volume. От трите Paradise най-малко ми харесва, останалите се държат прилично, но без уау ефект. Засега Телескопик си остава фаворит, предвид цена-качество и заради това, че има тънка четка, която най-малко ми омазва клепачите.

# 415
Моите мигли са дълги и гъсти, обаче не са тъмни и имат нужда от подреждане и потъмняване. От високия клас харесвам спиралите на  Ланком и най-вече Hypnose. Установих, че добър ефект имат и съм доволна и от по-евтини спирали - не оставам без Телескопик на Лореал и Million Lashes черната опаковка. Скоро си купих Лореал Miss baby roll, Paradise Extatic и една на Буржоа twist up the volume. От трите Paradise най-малко ми харесва, останалите се държат прилично, но без уау ефект. Засега Телескопик си остава фаворит, предвид цена-качество и заради това, че има тънка четка, която най-малко ми омазва клепачите.
От тази Телескопик ли си доволна  https://spirala-za-migli.pazaruvaj.com/l-oreal/false-lash-telesc … 0-3oz-p361036105/

# 416
По принцип златната Телескопик е най-добра, но трудно се намира. Най-често ползвам тази сребристата. Поръчвам я от енцото за около 13-14лв. За цената си е супер.

# 417
Мен пък Телескопика не ме кефи, препоръчаха ми я, два пъти купувам и се насилвам да я харесам, но не би....моите мигли са дълги и извити, трябва ми единствено обем, и телескопика не е за това, то и името си показва, тя е за уздължаване!
Тази ли е златната, нея не съм я пробвала! newsm78
https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0 … rc=dpHVcG2UiPRHgM:

# 418
Тази е - лично аз трудно я намирам. За мен сивата Телескопик е добра, защото я купувам на чудесна цена, върши ми страхотна работа и не изсъхва /поне при мен/ бързо. Моите мигли са доста дълги, гъсти, но са светли на места и са съвсем леко извити и точно заради това винаги, ако четката на спиралата е по-голяма, често клепача се цапа, което проваля целия ми грим. Телескопик има тънка четка, което ми харесва и лесно се работи с нея. Както казах съотношението цена качество е добро и честно казано не виждам защо трябва да плащам пъти в повече за спирала, която има същия или почти същия ефект на тази. Разбира се всичко зависи от самите мигли - много е индивидуално.

# 419
За мен златния телескопик е най-добрата спирала (другия който показахте сребърния никога не съм го виждала на американския пазар). Не се рони, не се размазва, нанасям за максимум 2-3 минути, не е течна, но не е и гъста, четката е дълга и тънка и за мен е най-удобния вариянт. Дебели и къси никак не харесвам. В Щатите все още се намира на цена от 9-11$ в дрогерийните магазини. Дано не я спрат или развалят.

Общи условия

Активация на акаунт