Спирала за мигли- тема 16

• 119 243
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • някъде под слънцето...
Още една спирала, която няма нужда от основа.
Не съм фен на марката(най добре ми стоят  Ив Сен Лоран и Елена Рубинщайн втората марка се изнесе от Испания преди години),
но останах очарована.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 18:24 от sl

# 571
  • В къЩи.
Къде се продават,никъде не съм ги виждала?
Има ги почти на всякъде-в ДМ, във всяка парфюмерия,в Ремедиум...просто не сте обърнали внимание.

# 572
Аз ползвам основите с цел подхранване най-вече, не толкова да правят драматични мигли - ползвам ги дори вечер преди сън със същата цел...

ХР (Хелена Рубинщайн) е марката спирали, които задължително си купувам при всяко минаване през голямо международно летище, да... с тези спирали никога не съм имала фал!

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 22:50 от Agent Provocateur

# 573
  • Пловдив
Има ги почти на всякъде-в ДМ, във всяка парфюмерия,в Ремедиум...просто не сте обърнали внимание.
Сигурно,но сега определено ще обърна Simple Smile.

# 574
  • някъде под слънцето...
Прди 12 години имах здравословен проблем , чиктп страничен ефект  беше частично окапване на миглите.
Тогава нямаше толкова голям избор на козметика за мигли.
От тогава съм си изградула рутина в геужа за миглите.Сутрин, вечер....
Стигнах до извода , че на хубави мигли  почти всяка спирала стои добре.
Постигала съм драматичен ефект с някои основи с дреуги нищо(цената и марката не  са определящи) .
Имам и само фибри които се слагат заедно със спиралата. за удължаване..
Но показаната спирала явно е правена за моите мигли..
Много харесвах и лака за мигли на Тиери Моглер Бюти, нони те се изнесеха от Испания ....

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 18:57 от sl

# 575
  • Варна
Eveline ги има в Лили /откъде аз си я вземам/, ДМ и Елитис

ползвала съм и продукта им SOS  за оправяне на нокти - и отново съм изключително доволна, само за няколко слагания ми реши всички проблеми

# 576
  • Пазарджик
От години ползвам една и съща - False Lash Effect на  Max Factor. Просто от всички, които съм пробвала, тази ми прави миглите точно както искам. Ако все пак си купя друга, за да я пробвам, после се ядосвам Simple Smile

# 577

Единствената спирала, която не се разтича, размазва, не прави черно под очите, не става на парчета и ми прави миглите наистина красиви - дълги и обемни.

# 578
  • Стара Загора

Единствената спирала, която не се разтича, размазва, не прави черно под очите, не става на парчета и ми прави миглите наистина красиви - дълги и обемни.
Една от малкото спирали, които изхвърлих почти пълна, нищо от изброените неща не прави за мен. Явно си е до мигли Grinning

# 579
Спиралите ги тестват дерматологично и офталмогично. Явно си с много чувствителни очи. Има спирали за чувствителни очи.

Кои например са за чувствителни очи?

С каква мицеларна вода сваляте спиралата, за да не дразни на очите. Доста съм пробвала, но нищо деликатно не съм открила засега. Само с пяна не смея, защото пак влиза в очите и ми създава дискомфорт и зачервявания. 

# 580
  • София
Те си се водят за чувствителни очи.
Има на Лумене в светло синя опаковка, за една хипоалергична на ИсаДора се сещам. Скоро гледах и на Авен.

# 581
 Здравейте! Някой ползвал ли е козметиката на Zao organic? Отзиви?

# 582
  • Стара Загора
Всеки ден правя комбинация от тези два продукта и съм изключително доволна
Скрит текст:

Това на Evelin има ли го някъде намалено, не ми се дават 9лв в ДМ.

# 583
Виж в Елитис.

# 584
Точно с аргана купих днес от Ремедиум - 6.80лв. Зеленият с бяло беше 5 и нещо по спомен, и от него съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт