Спирала за мигли- тема 16

• 119 368
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • Street of Dreams
Ми притеснението ми е,че именно заради пестенето ще си купи някоя за левче от китайския и.. Сори за спама, идеята ми не беше за тийн сериите, а по-скоро за някакви щадящи, медицински.. знам ли. Принципно има слънчева алергия на очите, която излиза есенно време, затова ми е неспокойно просто да вземе някаква си

Avene и още няколко марки имат спирали за чувствителни очи. Малко по-назад са обсъждани, но мисля, че Авен си остава най-предпочитаната. Предложи й я Simple Smile

# 616
На Clinique също мисля,  че са подходящи за чувствени очи.

# 617
Авен, Лумене, Изадора, Бенекос (от Зоя) имат спирали за чувствителни очи. Simple Smile

# 618
  • Варна
И Буржоа.

# 619
  • София
Някой питаше за цветни спирали за мигли. Може и в друга тема да е било....

Seventeen Cosmetics:

# 620
  • Враца
Коментирали ли сте loreal unlimited?
Защото с търсачката не ми излизат никакви мнения.  newsm78
Благодаря!

# 621
Скрит текст:
Благодаря за насоките, накупих си няколко вида цветни спирали, може да споделя отзиви като пристигнат. Въпреки, че навън вече е студено и мрачно, на мен още ми е цветно Simple Smile

Ето какво поръчах:

Скрит текст:
1. Urban Decay Double Team Special Effect Coloured Mascara - Junkshow

2. Urban Decay Double Team Special Effect Coloured Mascara - Dime/Goldmine

3. Kiko SMART COLOUR MASCARA

4. NYX Color Mascara - тези цветове, без лилавата.

Малко отчет Simple Smile

Не съм очарована от цветните спирали на Urban Decay, събират ми миглите на снопчета, не ми харесва този ефект. Също така трудно се чистят. Стават обаче за нанасяне само по връхчетата, когато съм с друга спирала за основа.

На Кико, всички ми харесват, но една от тях имам чувството, че все още не мога да махна. Явно трябва си взема по-силна мицеларна вода, подходяща за водоустойчив грим.

Тези на Nyx още не са дошли, но явно ще е тези дни, защото тракинга ги показваше в София вчера.

# 622
  • София
Можете ли да ми препоръчате спирала, която не пада на топчета, чисти се лесно, да е черна и за обем? В момента ползвам на Мейбълин,  вечер търкам като грешен дявол и пак остава. Пробвах да я свалям с мицеларна вода /няколко вида/, масло, сапун и тоник и не се сваля въобще. В момента, в който си намокря лицето и всичко се разтича.

# 623
  • Австрия
Джуджанка, спирала се маха най-лесно с почистващо олио. Без вода, без тампони.. и пр. Вземи си почистващото олио на балея и няма да имаш проблеми.

# 624
Ехее, която е тази спирала, която няма сваляне? Моите повечето са но Мейбълин и не съм имала такъв проблем.

# 625
  • София
Влизам да похваля спиралата на Ланком Monsieur Big. Вече повече от седмица я нося. Прави страхотен обем и извивка. Тук може би трябва да уточня, че миглите ми по принцип са извити и лесно постигам извивка с всяка спирала, но все пак извивката с тази се забелязва дори от околните. Отнема ми повече време (и тампончета) да я сваля, но това не е драма предвид ефекта от нея. За сега съм много доволна.
Имам и мини от водоустойчивия варинат, но още не съм я пробвала.
Определено ми е сред фаворитите,  а съм пробвала почти всички по-известни спирали (единстено на HR не съм ползвала нищо).

# 626
Момичета, имам нужда от вашия съвет. Над 1 година не съм ползвала спирали, тъй като слагам удължения, но скоро планирам да правя почивка. Вече дори не помня какви спирали съм ползвала преди и от кои съм била доволна. Какво ще ми препоръчате с цел удължаване и извиване, обем, но без ефект сплъстяване, от по-бюджетните марки.

# 627
  • В къЩи.
Препоръчвам ти тези двете:
https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/lash-p … s-volume-mascara/
https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/the-fa … me-volume-curl-2/

Страхотни спирали за без пари,по 6лв са.Намират се в ДМ и Лили.
И двете ми харесват много,не мога да реша коя повече.Имам редки и къси мигли,но с тези спирали постигам много добър резултат. Peace
 Фен съм на спиралите на тази марка,предпочитам ги пред Майбелин,Лореал,Римел...и т.н

# 628
Max Factor Dark Magic от Лили

# 629
  • Бургас
Напълно подкрепям мнението на Лия за Lash Princess,  като добавям и тази https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/i-love … y-volume-mascara/.
За Dark Magic обаче съм на противоположното мнение - изобщо не съм доволна и е първата и единствена спирала, която съм подарила.
P.s. миглите са ми нормално гъсти и дълги.

Общи условия

Активация на акаунт