Спирала за мигли- тема 16

• 119 328
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
И шипковото също.  Peace

# 601
Преди 1-2 месеца бях писала колко съм разочарована от 2000калории на Макс фактор -течна, нищо особено не направи. Слагах я един два пъти и я зарязах в шкафа. Вчера разчиствах и реших да и дам последен шанс или да я хвърлям. Малко се е сгъстила, ех какви мигли направи. Разделени и обемни, просто супер. Знам си, че се спогаждам с по-сухи спирали и несиликонови четки. (Изключение май прави само lash sensational, и тя ми е много любима)

Новата на Ревлон явно ще изчака, дано остана доволна и от нея.

# 602
  • София
Някакви отзиви за новата спирала на Шанел? Thinking

# 603
  • София
2000 калории е супер с праймър. Обемни, гъсти и дълги. И се намира на смешна цена в супер естествен кафяво-черен цвят.

# 604
2000 калории е супер с праймър. Обемни, гъсти и дълги. И се намира на смешна цена в супер естествен кафяво-черен цвят.
За коя от двете спирали пишете https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … ictx=3&uact=3
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … ictx=3&uact=3

# 605
  • София
С правата четка - класическата

# 606
И аз за тази с правата четка пиша. Сложих я за пробата без праймър, с праймър е още по-хубав резултата
Преди години само нея купувах, и последния път се разочаровах много, добре че не я хвърлих направо.

# 607
Спиралите на ХР са от must have категорията за мен, меко казано са ми любими. 
Последните две години някъде не оставам и без праймъра и тъмно кафявата спирала на Бенефит- тях ги ползвам повече от активно за ежедневен лек грим.
А най- любима от всички, единствена и неповторима за мен си остава спиралата на Pikenz, жива и здрава да е съседката, която по "онова" време ми отвори очите за нея.  Heart Eyes Въпросната спирала можеше да се намери единствено в магазините на Трансимпекс, и то пак си беше до късмет. После изведнъж спряха да я внасят /предлагат/. На друго място след това не съм я виждала, а не е като да не съм търсила. Дори снимки в нета не намирам. Язък!  Confused

# 608

Тази ли ?

# 609
Спиралите на ХР са от must have категорията за мен, меко казано са ми любими. 
Кои ти харесват най-много?Аз търся драматичен ефект Hug

# 610
pinko, не. Въпросната беше тъмно- синя със сребърни /или златни?/ букви.
Пацолина, с ръка на сърце казвам, че всичките са им много добри.  Peace Но като се замисля, най- често съм повтаряла покупката на тази . Аз търся обем, дължина си имам и затова ми е изключително важно спиралата по връхчетата на миглите да не се размазва го горния клепач.

# 611
TuЛи, аз точно тази заглеждах. Виждам,че в Нотино я има и се чудя дали да я поръчам.

# 612
  • София
Я да питам тук - госпожицата - 13 почти, малко по малко решава,че е голяма и иска гримове. Чудя се с коя спирала да започна за нея? Ще ми се и да е за чувствителни очи, че да не скочим лошо... Идеи?
Не че едно време не почвахме с ГР от левче, ма.. това е друга тема

# 613
  • Street of Dreams
Според мен, ако майка й трябва да й купува спиралите, е малка за спирали. Остави я сама да направи тази крачка - нали е част от порасването и точно в това е кефът?

В дрогериите има шандове за козметика, предназначена за тийнове и на цени, които може да си позволи един тийн, пестейки от закуски и кафета. Есенс и подобните.

# 614
  • София
Ми притеснението ми е,че именно заради пестенето ще си купи някоя за левче от китайския и.. Сори за спама, идеята ми не беше за тийн сериите, а по-скоро за някакви щадящи, медицински.. знам ли. Принципно има слънчева алергия на очите, която излиза есенно време, затова ми е неспокойно просто да вземе някаква си

Общи условия

Активация на акаунт