Спирала за мигли- тема 16

• 119 258
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Каква е цената на спиралата?

# 46
Спирала в цвят бордо има при Ив Сен Лоран.

# 47
  • София
Спиралата на Лореал paradise extatic при мен  изсъхна за две седмици, ако не и по-бързо. Първите няколко пъти седеше чудесно , но полсе трагедия. Моите мигли и без това трудно се подреждат, а сега никакъв шанс просто. Отива в кошчето. Поне беше на промоция, когато я взех

# 48
  • София
И аз не харесвам Paradise Extatic. Спрях да я ползвам. Sad

# 49
Моята нова:
"You don't have to play it straight with InstaCurl Lash Mascara. It curls your lashes upon application, holds all day and boosts your look with plenty of oomph. This customizable curved brush fits every eye shape, hugging your lashes from corner to corner, while a quick twirl of the wand provides style, volume and length."

На първо четене не е лоша, но ми залютя странно като я свалях. Ще я разнося преди да си съставя твърдо мнение,  чак пък да ми e извила сериозно миглите не забелязах, но и бързах да иzляза и претупвах наред.

Вие като работите с извита четка как я нанасяте и как държите четката?

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 14:54 от Agent Provocateur

# 50
А аз пък се реших да взема Maybelline Lash Sensational Mascara. Беше в един сет с новата палитра и реших да я пробвам най-накрая. Досега само съм чела за нея. Simple Smile

Има извита четка и ми беше странно и забавно да се гримирам сутринта с нея Simple Smile но се получи идеално. С "изгърбената" част много добре се подхващат миглите.

Имам и другата - Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara, от която също съм много доволна. Дава достатъчно туш и, съответно, обем на миглите.

Много ми е важно това, че и двете не се размазват по клепачите.

# 51
Мейбълинските спирали никога не са ме разочаровали или поне не помня, много стабилни!

# 52
  • Бургас
Мейбълинските спирали никога не са ме разочаровали или поне не помня, много стабилни!
Аз само от Push up dramа съм разочарована,другите са страхотни.

# 53
От месец ползвам за миглите и веждите ето това .
Много съм доволна, а не очаквах за 5-6€.
Миглите ми са равна дължина и сега като сложа спирала се извиват, не старчат направо.
Имах и липсващи участъци във веждите. Поникнаха ми нови косъмчета,,още са малки, но продължавам да мажа.

# 54
От месец ползвам за миглите и веждите ето това .
Много съм доволна, а не очаквах за 5-6€.
Миглите ми са равна дължина и сега като сложа спирала се извиват, не старчат направо.
Имах и липсващи участъци във веждите. Поникнаха ми нови косъмчета,,още са малки, но продължавам да мажа.

# 55
  • София
cloè, от къде го купи?

# 56
Извинявам се незная, защо излезе два пъти поста.
Живея в Италия от един магазин за професионални продукти за фризьори и козметици.
Погледни в е bay, засл6жава си много.

# 57
  • София
Извинявам се незная, защо излезе два пъти поста.
Живея в Италия от един магазин за професионални продукти за фризьори и козметици.
Погледни в е bay, засл6жава си много.

Ще погледна. Благодаря! В едно ревю на рускиня прочетох, че в Европа се продава в козметични магазини, най-вече за бои за коса и фризьорски неща... Peace Благодаря, че сподели!  bouquet  Ако си купя refectocil long lash ще го ползвам за веждите.

# 58
  • гр.Пловдив
Спиралата на Лореал paradise extatic при мен  изсъхна за две седмици, ако не и по-бързо. Първите няколко пъти седеше чудесно , но полсе трагедия. Моите мигли и без това трудно се подреждат, а сега никакъв шанс просто. Отива в кошчето. Поне беше на промоция, когато я взех

И аз си я купих на промоция за 19лв ,харесва ми много до момента ,удобна малка четка ,наситен цвят,добре се дозира на изхода.Ще видя кога ще изсъхне Simple Smile
Лошото е,че имало разлика в качеството на тази с тази опаковка,която внасят в БГ незнайно от къде

и тази,която се продава в Германия да кажем,понеже коментирахме с една приятелка,че ползва същата,но ето в тази опаковка

# 59
Откъде купувате EL envy? Потърсих в Гугъл, но не я открих. На мен напоследък най-важно ми е спиралата да не ми дразни очите, все се намира някоя съставка, която да не ми понася.

Общи условия

Активация на акаунт