Спирала за мигли- тема 16

• 119 293
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
За Better than Sex консултантката ми беше казвала, че се рони, когато е нанесена на един пласт. Винаги нанасям два и нямам проблем поне 10 часа. След повече се е случвало да ми се размаже под клепача, много фино, като прах.

# 211
  • Street of Dreams
Вчера бях с нея и се прибрах почти без спирала. На два пласта не слагам и не виждам логика тогава да не се рони.

# 212
Имам я от десетина дни, и все още не съм имала удобен момент да проверявам дали на един пласт ще се рони и при мен. Иначе логика мога да намеря, доста неща са по устойчиви на два тънки пласта, отколкото на един - от лакове за нокти до блажна боя. При всички случаи си заслужава да се пробва, ако вече си я купил и стои.

# 213
Better than sex и за мен беше разочарование, никакъв ефект, ронеше се от самото начало - на два пласта съм винаги.

# 214
 Здравейте,препоръчайте ми спирала на maybelline без" lash sensational "обаче ,защото я имам и ми се размазва.Heart Eyes може и на Manhattan да е и на L'oreal Heart

# 215
Привет момичета , следя ви с голям интерес 😊 Искам само да вметна , че това може би са 2 различни спирали на Лореал, доколкото аз разбирам от коментара на блогърката😊 Ето тук 1 фармацевтка отдолу в коментар след статията уточнява точно за тези 2 спирали , на момиче, което й е задало въпрос:
https://www.infarmaciq.com/faced-loreal/
 Ето още малко информация и официален отговор от представителите на Лореал България за най-хвалената спирала , че няма да има внос в Бг:
http://www.infarmaciq.com/spirala-loreal-podminava/

Спиралата на Лореал paradise extatic при мен  изсъхна за две седмици, ако не и по-бързо. Първите няколко пъти седеше чудесно , но полсе трагедия. Моите мигли и без това трудно се подреждат, а сега никакъв шанс просто. Отива в кошчето. Поне беше на промоция, когато я взех

И аз си я купих на промоция за 19лв ,харесва ми много до момента ,удобна малка четка ,наситен цвят,добре се дозира на изхода.Ще видя кога ще изсъхне Simple Smile
Лошото е,че имало разлика в качеството на тази с тази опаковка,която внасят в БГ незнайно от къде

и тази,която се продава в Германия да кажем,понеже коментирахме с една приятелка,че ползва същата,но ето в тази опаковка

Аз си купих същата спирала от UK и тя беше в опаковка като горната. Това с опаковките ми се струва някаква спекулация. Иначе моята спирала е нормална, взех си я от местната дрогерия. Ползвам я вече доста време и не е изсъхнала все още.

# 216
Здравейте и Честита нова година!  bouquet
Идвам да похваля спиралата на Essence Rock'n'Doll. Бях доста скептична защото видях, че е евтина, но ми я изпратиха като подарък към поръчка от Додис и съм очарована.  Heart Eyes

# 217
Много съм доволна от спиралата на Дъглас Exception eyes. Извива миглите леко, едновременно удължава и придава обем, без да ги слепва. Стоят си разделени, много естествен ефект. Чудничка е.
Влязох в Зоната за друга спирала, но една консултантка като ме подхвана да ме убеждава колко добра е точно тази и особено с подарък очна линия колко изгодно излиза и аз взех, че се навих. Принципно не обичам така и се дразня, обаче този път съм доволна от себе си, че изслушах девойката.
Наистина много добра покупка. И очната линия е супер като за мен - рядко ползвам и не съм много сръчна, но тази е като маркер и много лесно постигам идеален резултат.

# 218
  • Варна
Здравейте,
Да дам отзиви за спиралата на Лореал paradise extatic- отдавна не бях попадала на такъв боклук!!! Ефект- никакъв почти, изсъхна още на първата седмица, чак ме заболява клепача в основата на миглите, докато я нанасям...Rage За разлика от нея, съм супер доволна от Лореал- Baby Roll с розовата дръжка, може би ще си я взема отново, прави супер миглите и я ползвах доста време..

# 219
Много съм доволна от спиралата на Дъглас Exception eyes. Извива миглите леко, едновременно удължава и придава обем, без да ги слепва. Стоят си разделени, много естествен ефект. Чудничка е.
Влязох в Зоната за друга спирала, но една консултантка като ме подхвана да ме убеждава колко добра е точно тази и особено с подарък очна линия колко изгодно излиза и аз взех, че се навих. Принципно не обичам така и се дразня, обаче този път съм доволна от себе си, че изслушах девойката.
Наистина много добра покупка. И очната линия е супер като за мен - рядко ползвам и не съм много сръчна, но тази е като маркер и много лесно постигам идеален резултат.

Аз затова вече спрях да влизам в Дъглас. Най-напред имам някаква карта уж за отстъпки, с която и 1 лев отстъпка не съм взела. Не стига, че отстъпките им са много малки, а са обвързани и с разни условия, в които никога не можеш да се впишеш. Миналата година ми изпратиха 100 имейла да отида и да си ползвам отстъпката и накрая никаква отстъпка не ми дадоха. Освен това, ако искам да си купя някакъв продукт моментално се хвърлят някакви продавачки и започват да ме убеждават да си купя от техните марки продукти (на Дъглас). Каквото съм купила на Дъглас, от нищо не съм била доволна. Най-фрапантни бяха с една очна линия, накрая се ядосах и отидох и си купих от Вайкон (жалко, че закриха магазина, имаха хубави неща)

# 220
Момичета,някоя от вас ползвала ли е някоя от спиралите на Dermacol?
Интересувам се най-вече от тази:
Скрит текст:

Мнения?Препоръки? Kissing Face

# 221
  • Варна
Здравейте! От три години съм в майчинство и съм забравила що е то спирала(а преди съм ползвала такива предимно на Ланком), но ми се иска лека полека да освежа погледа с нещо подобно на спирала- а именно нещо прозрачно, подхранващо и извиващо правите ми мигли. А да-и да се премахва лесно. Е такова чудо има ли?! Цената е без значение, даже бих предпочела нещо от по-висок клас. Благодаря предварително:)

# 222
  • Street of Dreams
Как така прозрачно? Безцветна спирала ли търсиш?

# 223
  • някъде под слънцето...
MamaMarta
Ползвала съм тези продукти.Но те са по скоро грижа за миглите.

https://www.farmacias.com/comprar/8289-belcils-gel-vitalizante-p … Ba70aAg8pEALw_wcB
https://www.artdeco.com/es/lash-growth-activator-20002.html
https://www.mifarma.es/lipocils-expert-de-talika-gel-pesta-as
Прозрачни гелове съм купувала на дъщеря ми
когато беше по -малка .Примерно  Kiko
https://www.kikocosmetics.com/es-es/maquillaje/ojos/mascara/Pro- … p-KM0030103300144

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 12:35 от sl

# 224
  • Варна
Как така прозрачно? Безцветна спирала ли търсиш?

Прозрачно, безцветно, търся може би нещо, което съчетава предимствата на спирала- придава обем и извива миглите и същевременно е вид серум-подхранва. Благодаря на sl за линковете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт