Спирала за мигли- тема 16

• 119 260
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Моля помагайте; от дни пръста ми седи на бутона да поръчам спирала и все не решавам коя!
Колебая се между:
1.Diorshow Black out/даже се чудя за водоустойчивата,че съм по 14ч на работа и очите ми често сълзят
2.Ланком Хипноуз класик
3.Armani eyes to kill
Миглите ми са къси и светли.Искам удължаване,извиване и обем.Последно ползвах тази та Мейбълин-розовата,да разделя ги добре-но доста редички м стоят!

Ползвала съм и трите. Бих ги класирала така:
1. Ланком
2. Армани
3. Диор. Намирам я за ужасна.

# 241
Има ли някакви "трикове" за нанасяне на Dior overcurl iconic ? Нещо много ми слепва миглите, имам чувството,че не мога да се оправя с извитата част на четката. Tired

# 242
  • Пловдив
На мен Хипноуз ми е фаворит.
+1

# 243
И аз съм за Хипноуз.Ползвам я от години.Тези дни във ФЮ излизаше 38 лв и то комплета с двуфазен и молив, та се запасих яко ❤

# 244
  • Street of Dreams
Има ли някакви "трикове" за нанасяне на Dior overcurl iconic ? Нещо много ми слепва миглите, имам чувството,че не мога да се оправя с извитата част на четката. Tired
И на мен ми ги слепваше, ужасна спирала.
.......................................................
В розовата Maybelline няма масла и не се размазва.

# 245
  • Бургас
И аз съм за Ланком-Хипноуз.

# 246
  • София
И аз съм за Ланком-Хипноуз.

+ 1 Много любима спирала!

# 247
Тази Ланком Хипноуз я открих още през 2004г.,беше реклама на гърба на списание BEAUTY,не знам дали го има още списанието Simple Smile
Наистина хубава спирала!

# 248
И на мен ми ги слепваше, ужасна спирала.
.......................................................
В розовата Maybelline няма масла и не се размазва.
Благодаря,ще поръчам розовата:hugs:.Черната с маслото ми се размазва на клепача отгоре и става много гадно Sad

# 249
  • Стара Загора
И аз съм за Хипноуз.Ползвам я от години.Тези дни във ФЮ излизаше 38 лв и то комплета с двуфазен и молив, та се запасих яко ❤

http://eu.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Doll-Eyes-Mascara-Gift-Set
Здравейте. За този сет ли става дума ? И всичките  Lancôme Hypnôse Doll Eye ли хвалите или някоя друга Хипноуз ? Виждам доста видове имат Relaxed

# 250
# 251
  • Пловдив
За мен всички ланкомски спирали са хубави по своему. Тук има още.

# 252
  • някъде под слънцето...
От трите изброени спирали при мен най добре работи Армани.
Така и не оркрих моята соирала сред тези на Диор и Ланком .

И да похваля една бюджетна спирала.

Тук има ревю със снимки преди и след и с втори пласт.
http://www.ojosdegata.es/2016/01/review-mascara-de-pestanas-deliplus.html?m=1

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 23:08 от sl

# 253
  • София
В ДМ са пуснали Мейбълин, Римел, Макс фактор и още нещо на промоция. Направо станах разногледа каква спирала да си взема. Искам дължина, нещо като изкуствени мигли даже.

# 254

http://eu.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Doll-Eyes-Mascara-Gift-Set
Здравейте. За този сет ли става дума ? И всичките  Lancôme Hypnôse Doll Eye ли хвалите или някоя друга Хипноуз ? Виждам доста видове имат Relaxed
В никакъв случай Дол ай! Това е най- лошата спирала на Ланком. Бях си я купила лятото, но останах много недоволна.
Повтарям се за милионен път, но за мен Ланком волюм а порте е най- добрата им спирала.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 06:34 от kikamora

Общи условия

Активация на акаунт