Спирала за мигли- тема 16

• 119 415
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз съм за Хипноуз.Ползвам я от години.Тези дни във ФЮ излизаше 38 лв и то комплета с двуфазен и молив, та се запасих яко ❤
. Може ли линк

# 316
Минавам само да похваля още веднъж Лореалската Paradise Extatic Purple HeartHeart ExlGreen HeartYellow Heart
Ползвам я ежедневно от края на м.октомври и става все по-добра,не е изсъхнала,много икономична,перфектен туш и четка,лесно премахване дори само с топла вода .Ще повторя след като я израсходвам тази Innocent

След толкова положителни отзиви и аз си я взех Blush
Спиралата наистина е добра - една от малкото, с които мога да постигна красив обем и форма на миглите, нанася се много лесно и още с първите движения се вижда ефектът. Четката е много удобна, а консистенцията е идеална - нито много гъста, нито течна.

# 317
# 318
# 319
  • Перник
Здравейте момичета-за тези,кито искат повече обем-има един наистина много лесен начин,и то дори с използване на лоша спирала.Нанасяте един пласт каквато и да е спирала,докато още не е изсъхнала,нанасяте с малка четка тъмни сенки за очи,или пудра-бебешка върху миглите,после втори пласт спирала-получават се наистина обемни мигли.

# 320
  • София
Много съм доволна от спиралата на Мейбълин Push up Angel. Дойде и нейния ред, сега я ползвам активно. Когато купих спиралата, само я пробвах. Много добре повдига, извива и подрежда моите мигли. Не се размазва.  

Скрит текст:

# 321
Преди няколко дни си купих L'oreal Volumissime extra black, много съм разочарована, рони се от миглите, не им придава хубава форма, спластява ги Sad

# 322
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с намирането на зелена и лилава спирала? Синя имам бюджетна на Голдън роуз (дори сега са намалени в Лили), но другите два цвята... Благодаря!

# 323
  • В къЩи.
Хубава спирала(ползвала съм в черно) със страхотен лилав цвят   Peace

# 324
# 325
Ейвън имат лилава спирала.

# 326
Имаше намалена цветна baby roll в ДМ в Сердика център на 4.99лв.

Мейбълин имат някаква нова. Някой пробва ли я е вече?  Blush

# 327
  • София
Коя е новата  спирала на Мейбълин? Може ли линк или снимка?  Simple Smile

# 328
Аз съм много доволна от тази спирала - https://www.google.bg/search?q=golden+rose+mascara&client=ms … kycPQM:&isa=y . Взех я на шега, а се оказа много добра. Четката е много удобна, не взема прекалено много количество продукт, не се рони, не се размазва, разделя миглите много добре и не ги сплесква! Подходяща е за ежедневието. Ще я купя отново определено, както и ще пробвам другите от тази серия! 🤗

# 329
И аз я харесвам тази. Цената пък няма да я коментирам дори Sweat Smile

Амиамо, в ДМ-ската тема някой я беше показал, ама не запомних името да я потърся...

Общи условия

Активация на акаунт