Спирала за мигли- тема 16

• 119 280
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, купих оранжевата принцеса на Есенс, втори ден съм с нея, държи се прилично....почти не намирам разлика от Герлен, леко по кремообразна е, все пак 6лв срещу 50...... Simple Smile

# 451
  • София
Здравейте! Може ли мнения за спиралите на Armani - Eyes to kill и Benefit -  They're real Hug

# 452
  • Австрия
Здравейте! Може ли мнения за спиралите на Armani - Eyes to kill и Benefit -  They're real Hug

Имала съм и двете. Спиралата на Армани Eyes to kill обаче беше някаква, която вече не се продава, мисля:

Скрит текст:

Тази, съвсем в ляво на снимката. Много я харесвах! Правеше миглите ми подредени, запазваше извивката им и подчертаваше дължината им. Ползвах я поне 5 месеца, докато съвсем свърши.

От Benefit -  They're real не останах доволна и я разкарах след 2-я опит. Не подреждаше миглите (стояха някак си като клечки) и липсваше какъвто и да е обем и плътност.

# 453
  • Street of Dreams
Аз съм с обратни впечатления - Армани ми напластяваше миглите и беше доста смолиста за моя вкус. Бенефит правеше чудесни, гладки и дълги могли, изключително трайна, но нямаше махане. Разгримирането беше някакъв ад и само заради това не я повторих.

# 454
А златистата коя е?

# 455
  • София
Аз съм с обратни впечатления - Армани ми напластяваше миглите и беше доста смолиста за моя вкус. Бенефит правеше чудесни, гладки и дълги могли, изключително трайна, но нямаше махане. Разгримирането беше някакъв ад и само заради това не я повторих.
И при мен Бенефит същата история - прекрасна докато не започнеш да я сваляш. Просто не се разтваря с мицеларни води и двуфазни лосиони няколко вида и това е ...

# 456
  • София
Аз използвам Eyes to Kill - разресва и подрежда миглите добре, прави ги дълги, но не придава обем. Тази от снимката е старата опаковка, все още я продават, просто в нова. Сега има и една нова eccentrico, която четох, че е за по-драматичен ефект, но все още не съм я пробвала.

# 457
  • Пловдив
Helena Rubinstein Lash Queen 💜

# 458
  • Австрия

Да. И двете т.е. и тя, и Eyes to Kill на Армани ми бяха любими. Почти по един и същ начин оформяха миглите ми. Но спиралата на ХР изсъхна много бързо.

[Най-добрата за мен спирала e тази:

За съжаление не я откривам. Ако някой я е виждал и на прилична цена, нека да даде знак, моля!

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 12:49 от DimS.

# 459
  • София
Много благодаря за всички отговори! Hug щом прочетох трудно махане и се отказах. Предпочитам да се маха лесно. Иначе търся обем, дължина имам даже ми стигат до веждите понякога и цапат, ако не са изсъхнали. Ползвала съм на Ланком Doll eyes и не ми допадна. На Шанел Le vollume много ми хареса, но пак трудно я свалях. Може ли да ми препоръчате някоя, която прави голям обем?

# 460
  • Австрия
Всички спирали (а аз предимно ползвам водоустойчиви) почиствам съвсем лесно и успешно с почистващото олио на балея, може би вече го има и в БГ.

# 461
  • Велико Търново
Всякакви спирали падат много лесно при мен с двуфазен демакиант Peace Ползвам постоянно на Нивеа такъв.

# 462
Черната Lash Sensational, която дори не е водоустойчива, едвам-едвам мърда с двуфазния, но най-вероятно се дължи на трите слоя, които слагам. Топла вода, за да се размекне и чак тогава двуфазен или друг почистващ.

# 463
Намерих златната телескопик в Boots в Англия. За тези, които пътуват или имат познати, поне могат да се снабдят с нея.

# 464
Аз дори и най-леката е безобидна спирала не мога да почистя лесно. Първо минавам с мицеларна, после след като съм си измила лицето пак минавам, защото остава под очите ми и на сутринта ако се наложи - пак. 😄

Общи условия

Активация на акаунт