Спирала за мигли- тема 16

• 119 262
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Дотук съм установила, че никоя мицеларна не става за почистване на спирала, но за сметка на това пък си протърквам очите с тия памуци. Сега се мия с разни тоалетни млека, кажи-речи всичките разтварят спиралата без особени проблеми. Не ползвам никакви тампони и памуци, само с пръсти. Много по-добре ми е така.

# 466
Аз първо махам спиралата си с по-топла вода, след което доизчиствам с тампон, напоен с мицеларна вода и ако има още нещо останало по долния ръб на окото с клечки за уши пак с мицеларна вода. Винаги ползвам спирали, които не са водоустойчиви.

# 467
И аз мразя да ползвам памуци и тампони.....мия с измиваща пяна, ако нещо остане с готови разгрмиращи тампони, но все по трудно намирам хубави!

# 468
Според мен най-нежното за очен грим и спирали са емулсифициращите олиа за лице, както и да е това на добър и правилен български език. Вече има всякакви - скъпи, евтини и всичко помежду им!

# 469
Кое например препоръчваш?
Хвърлила съм око на Caudalie Make Up Removing Cleansing Oil.
Или на онова известното корейското в бурканче.

# 470
Кое например препоръчваш?
Хвърлила съм око на Caudalie Make Up Removing Cleansing Oil.
Или на онова известното корейското в бурканче.
Дайте линк, аз не се сещам кои са?

# 471
Като стана дума... някой пробвал ли е с кокосово масло да разтваря спирала? Гледала съм и съм чела, че някои хора така си ги почистват, но все не идва ред да пробвам...

# 472
 Peace
аз съм пробвала с всички възможни масла /почти/ Wink
Чудесно свалят спирала без забележка дори със зехтин..!! после с почистваща пяна измивам и съм ок

# 473
  • София
Винаги първо свалям с мицеларна вода, а после маслено почистване на лицето, вкл. и очите. Винаги остава спирала за доизчистване, но с маслата се сваля чудесно. Ползвам няколко масла, а понякога и комбинация от тях - арганово, рициново (винаги с някое по-тънко масло), бадемово или шарлан.

# 474
  • София
Аз си мия цялото лице с крем за бръснене каро и с тази ръкавичка .http://www.preparati.bg/products.php?id=3458#sthash.TRaNGWUF.dpbs

# 475
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Черната Lash Sensational, която дори не е водоустойчива, едвам-едвам мърда с двуфазния, но най-вероятно се дължи на трите слоя, които слагам. Топла вода, за да се размекне и чак тогава двуфазен или друг почистващ.
Свалям я само с почистващ гел без проблем.

# 476
Аз всяка спирала махам като първо накисвам миглите за 20-30 секунди с памучен тампон, напоен с жълтия двуфазен на Гарниер или с двуфазното на Нивеа. След това измивам с измиващ гел и ако е останало нещо след това - с мицеларна вода, но почти никога не се налага.

# 477
Виждам, че обсъждате почистването на спирала, а аз нахлувам с питане. Взех си Estee Lauder Little Black Primer и много моля, ако някой го е ползвал да сподели как го сваля. Това нещо буквално бетонира спиралата, няма ронене и размазване през целия ден, без значение с каква спирала го ползвам, но когато реша да сваля грима настава кошмар, не става. С мицеларна вода е невъзможно. Ще се радвам някой да сподели, защото продуктът е хубав, но така не мога да го ползвам.

# 478
преди ползвах двуфазни и сваляха доста упорит водоустойчив грим.Сега съм взела почисващо олио да видим как ще е.Обясниха ми в магазина задържаш върху грим,мигли да се разтвори и така се почиства Simple Smile

# 479
  • Австрия
Почистващото олио се ползва върху суха кожа, без памучни тампони и подобни. Просто се разнася върху пръстите/дланите на ръцете и се масажира върху клепачите/лицето докато разтвори грима. Изплаква се с хладка вода. И после лицето се измива с пяна, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт