Аз на кафета с приятелки ходя постоянно, но бебето е с мен. Това не ми пречи, нито пък на приятелките ми (повечето нямат деца).
С ММ от няколко кодини ходим (ходехме) на суинг танци и страшно много се бяхме запалили - не изпускахме нито урок, нито парти... Но вече няма как
Напоследък обсъждаме аз пак да тръгна на танци, а той да гледа малката,че друго забавление нямам. Няма да ме има два пъти седмично по час и половина вечер - постижимо е
А преди няколко седмици за пръв път, откакто се е родила малката, отидохме на парти
Приспахме я в количката в сестра ми към 21:00 (тя живее на горната улица) и гааааз към НДК
В полунощ си я прибрахме, без изобщо да усети
Бях оставила шише с кърма за всеки случай, но не се е събуждала. Чак като се прибрахме се събуди за цицка
Май скоро ще повторим експеримента, че добре ни се отрази
То и преди това си бях, но поне сега няма да имам негативни емоции и напрежения.
Сега ходя веднъж в месеца. По принцип за тези неща ми помага сестра ми като я гледа за половин- един час. Даже миналата седмица я замъкнах с мен на педикюр, че нямаше как повече да се търпи.
, хубавото е че всичките ми приятелки имат бебета. Всички в компанията родихме през 5/6 месеца
Така че обяди кафета като е хубаво времето, както се шегуваме ние сме си кварталната бг мама
губи се приятната част на разпускането хахах
горе главата, всичко ще е наред.

Препоръчани теми