Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Моето свободно време е вечер, като заспи малкия. Ако не съм изостанала с домакинската работа,си правя я маникюр, я нещо друго  Grinning
Аз на кафета с приятелки ходя постоянно, но бебето е с мен. Това не ми пречи, нито пък на приятелките ми (повечето нямат деца).

# 211
  • София
За кафета нямам време, на маникюр ходя  веднъж на 3 седмици, с гел лак съм и издържа. Свободното си време вечер предпочитам да прекарвам в четене. Това е един от най-приятните за мен аспекти на майчинството-имам време и желание за четене. Когато съм на работа, чета служебно тонове документи и специализирана литература, така че вечер очите ми са на понички и книга не ми се подхваща грам! Чета сами в отпуските. А сега си чета почти непрекъснато и ми е страшен кеф. Лятото прекалих, та сега съм в суша и не ми се подхваща нова книга, но като цяло това ми е развлечението и ми е много приятно!

# 212
На мен най-много ми липсва излизането на бар (по ресторанти си я мъкнем най-редовно) и танцитееее nuts С ММ от няколко кодини ходим (ходехме) на суинг танци и страшно много се бяхме запалили - не изпускахме нито урок, нито парти... Но вече няма как Sad Напоследък обсъждаме аз пак да тръгна на танци, а той да гледа малката,че друго забавление нямам. Няма да ме има два пъти седмично по час и половина вечер - постижимо е  Wink А преди няколко седмици за пръв път, откакто се е родила малката, отидохме на парти Heart Eyes Приспахме я в количката в сестра ми към 21:00 (тя живее на горната улица) и гааааз към НДК Simple Smile В полунощ си я прибрахме, без изобщо да усети Simple Smile Бях оставила шише с кърма за всеки случай, но не се е събуждала. Чак като се прибрахме се събуди за цицка  Sunglasses Май скоро ще повторим експеримента, че добре ни се отрази Simple Smile

# 213
Белинда,  да не би да си счетоводителка Grinning Вчера ходих в една ясла - само да питам - нямало проблем и на годинка детенце да вземат. Не ме гледаха осъдително. Само си размишлявам още Grinning

# 214
  • София
Не, юрист съм.

# 215
Поздравления, за което!  Grinning

# 216
Първо да се похваля, че от няколко дни вече официално съм самотна майка. Grin То и преди това си бях, но поне сега няма да имам негативни емоции и напрежения.
Барове и дискотеки отдавна не ми липсват, и аз като Дит находила съм се. Със стикито си правим всичко двете- срещи с приятелки, работни задачи, разходки на кучето, пазаруване и т.н. плюс четири пъти в седмицата ходим на нейните занимания. С две думи чуден отбор черешки сме. Липсва ми единствено фризьора, години наред ходех всяка седмица на сешоар. People Haircut Сега ходя веднъж в месеца. По принцип за тези неща ми помага сестра ми като я гледа за половин- един час. Даже миналата седмица я замъкнах с мен на педикюр, че нямаше как повече да се търпи.
Вечер като заспи ми остава време да си почета книжка или да погледам тв. Като започна другата седмица захранването, ще видим дали ще ни се промени ежедневието много. 

# 217
Аз видеофон нямам, но не ми и трябва.
За свободното време, еми свободното ми време е с нея на разходка Grinning, хубавото е че всичките ми приятелки имат бебета. Всички в компанията родихме през 5/6 месеца Simple Smile Така че обяди кафета като е хубаво времето, както се шегуваме ние сме си кварталната бг мама Simple Smile
Да не се хваля но като цяло детето ми е лесно за гледане, кротка е, не е ревлива. Но нямам на кой я оставям, майка я гледа само през отпуски и ако имам ангажимент. За една сватба и за 2 дни на море бяхме и това е.
Мен само за вечерните излизания ми е неприятно, защото първо и да я оставя с майка, циците ми ще гръмнат и не издържам, второ като се приберем вкъщи хем бебе, хем баба (която е дошла специално, за да изляза) и накрая пази тихо и двамата с мм клепим като девственици в леглото Blush губи се приятната част на разпускането хахах
Но за иначе, не съм се зарязала, косата си я навивам с пресата докато тя дремва след закуска, гримирам се съм готова за излизане. Ноктите и ръце и крака също винаги си лакирам вечер към 12, но успявам. Само токчетата жертвах. С количката е смешно хахаха

# 218
Пърпъл, пожелавам ти само хубави неща в новите страници от живота ти!

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 09:11 от Alisa16

# 219
Пърпълче по добре сама, отколкото в неприятна компания нали Simple Smile горе главата, всичко ще е наред.
Алиса да еднотипно е наистина, но е въпрос на нагласа, то и на работа правим едно и също (поне аз) само дето от време на време ни опъват нервите хахах
А за бебшките теми, ние пък не си говорим само за бебета, все намираме какво да нищим Simple Smile

# 220
  • София
Пърпъл, ти се един от най-позитивните и хубави хора, които познавам. Който не го е разбрал - негов пропуск. Сигурна съм, че ще срещнеш човека, който да оцени светлината, струяща от теб и твоето стики Hug

# 221
Лили, права си! Нагласата ми е такава,  много преди бебчи да се роди. Ще се опитам да я променя,  ако мога, разбира се Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 222
Момичета, благодаря Hug
Аз също с приятелки не си говоря само за бебето, още докато бях бременна осъзнах, че няма смисъл. Наслушах се тогава на теориите им, всеки има правото да си гледа детето както иска.
Споменавам ако има нещо по-интересно и това е.
Бебешките приказки най-вървят на заниманията, а на мен тогава ми и е интересно, научавам някои неща.
Силно вярвам, че до голяма степен всичко е до нагласа.
Пате, аз лично имам три незавършени магистратури- две от които семестриално завършени. Не знам що за мързел, непостоянство и непоследователност бе моето, иначе с какъв ентусиазъм се записвах и учех ехе. Миналия месец взех, че си записах последния семестър на едната, та белким имам поне една с диплома Joy
Не знам ти на колко си, аз съм на 32, ако можех да върна времето, бих родила много по-рано. Цял живот човек може, а и трябва да учи, да пътува, да се развива, а ще не ще и ще работи.

# 223
  • София
Пърпъл, ти се един от най-позитивните и хубави хора, които познавам. Който не го е разбрал - негов пропуск. Сигурна съм, че ще срещнеш човека, който да оцени светлината, струяща от теб и твоето стики Hug
Ей тук съм съгласна с Белинда.

Пърпълче, голям ентусиаст си, браво! Аз си за завърших мойта единствената...замислих се за докторантура...амааа честно да си кажа ме домързя..
Ежедневието ми не е еднообразно, успявам малко да фриленствам и доста се забавлявам с това. Мисля, че точно си избрах момента за детенце, не съм искала по-рано и не съжалявам. Е сега ще се напрегна малко да докарам бройката, ама здраве да е хаха:)

# 224
На 21г. съм 😊 Яд ме е че точно последната година неможах да я изкарам, тъй като е Колеж и присъствието е задължително, а и държавния ми изпит се падаше на термина ми, а пък там се явява цялата група... абе сложно 😀 И сега ще се подготвя да запиша задочно , ще го избутам някак си 😊
Изключително много се радвам, че родих млада !!!!

Общи условия

Активация на акаунт