Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Кисел може с вода, кърма и АМ, като ако е с мляко, е пълноценно хранене и замества млечно.

Дит, у нас същата работа. Постлала съм му огромен чаршаф върху килима, на който да си се врътка, колкото си иска. Заринала съм го с играчки, гимнастиката е там, изобщо - кеф. Да, ама не! Точно след 5 минути се е добрал до килима, който е дългокосмест и го скубе ожесточено, а май си и похапва Flushed Та, ще сглабям кошарата тия дни, да го слагам вътре за игра, но съм почти сигурна, че няма да иска да седи.

# 316
Добро утро. Аз взех една постелка за игра, уж да се заиграва, но бебо не признава играчки. Заиграва се за 2 минути, пълзи до секцията, изправя се и се опитва да докопа телевизора. В кошарата е същата работа  Laughing
Момичета, кашата с АМ ли я правите, и с нормалната доза, колкото по принцип си изяжда ли?

# 317
Добро утро, днес нашето съкровище ни събуди е пет Laughing ей така за приятна неделя. Станахме и тя заспа пак хахах сега вкъщи блажена тишина Wink
Дит, Белинда, нито постелено, нито килим ни спасява у нас. Вече махнах килима,  дори масичката за кафе, постелено е с чаршаф и едно огромно дебело розово одеяло и там се търкаляме аз и баща и, а тя си пълзи и се изправя къдъто поиска, никой не пита. Естествено стоте играчки не представляват грам интерес, и ходи да вади каквото намери от шкафовере, които съм забравила да заключа Wink всеки ден с мопа ми писна, а тя все намира прах някъде, мъжа ми се бъзика че съм я ползвала за подочистачка Blush
Бруклин аз кашата я правя с АМ, защото с кърма не става, а с вода не я яде. Със 100 мл мляко.

# 318
  • Враца
Аз кашата я правя със 130мл мляко, но слагам някой път и малко плодово пюре

# 319
Аз също слагам плод, към кашата горе долу става 140/150 грама но тя не я изяжса цялата.

# 320
Дозата му на хранене е 170 мл. АМ, кашата я правя със 120 мл. вода + 4 лъж. АМ + 1/3 буркан плодово пюре или 1/2 намачкан банан.
Мислим да правим Кръщене догодина, на моя РД. Според вас кой е удачният час за това (да прерастне в РД-то ми, а бебчо да се оттегли в покоите си)? В голяма чуденка съм..

# 321
  • София
Аз кръщенетата съм ги правила все следобедно време и после сме празнували до късно, но и двете ми момчета бяха към годинката и беше топло лято с дълги дни. Сега мисля кръщене да правим на именния му ден, на Цветница догодина Simple Smile

Да ви кажа, ако не знаете - от цялата активна гимнастика, барабар с играчките, най-интересното нещо е...етикетът Joy

# 322
  • София
Хаха, ама разбира се че е етикета. Етикета на гимнастиката, етикета на прекрасната издаваща супер яки звуци жаба, етикета на одеалото...Simple Smile

# 323
При нас на почит са етикета, пакета с мокри кърпи, торбички, шише със сок.... защо ли въобще купуваме играчки!?!? 😀
Тази сутрин за пръв път памперса ни пропусна... преобух го, нахраних го и разбира се че трябваше да се наака 😀
Снощи баща му си топи пръста в бира и му дава, такъв кеффф и като спря един рев, ще става май пияч 😳 Ужас

# 324
  • София
Добре де, защо го правите това? Бирата имам предвид. Никога не съм можела да го разбера това с даването на всякакви алкохоли на малки деца, топене на пръсти, посръбване и пр. Не, не съм фанатичка и не смятам, че детето ще получи алкохолно натравяне от две капки бира, но -защо, с каква точно цел?!

# 325
Пате,ние пък имахме акана бомба тази сутрин 😲 памперса експлодира 😂 наложи се екстремно къпане на ранина!Бяхме си на село и баща му гушка кучетата ни там,тъкмо се прибрахме вкъщи,заговорихме се и докато се усетя,дребосъчко засмука крачола на баща си 😕 ужасТ 😲
Пате,аз на твое място бих пляснала мъжа ти през ръцете 😁 рано им е на мъжете да поркат бира заедно 😋

# 326
  • София
Мда, и аз съм против тая работа с бирата. Има време за бира. Виж аз си пия бира, ма на дребния не бих дала.

# 327
Ами мъжка му работа... и аз съм против, но немога 24/7 да съм долепена до бебо и да следя кой какво го прави. А и все пак имам доверие на ММ и знам че никога нищо лошо няма да направи или да прекали.

# 328
Ами, на мен пък едно време бабите са ми мазали венеца с ракия като са ми растяли зъби 😂 Също и бибата с мед, за да я засмуча.Сега нито едното обичам, нито другото. Не знам дали има нещо общо, де.
Ние също сме фенове на етикети, торбички, бутилки и всякакви други неща, различни от играчките, с които е заобиколен. И откакто се научи да седи стабилно вече ми е много трудно да го накарам да легне.

# 329
  • София
Кога се дава белтъка на яйцето?

Общи условия

Активация на акаунт