Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 327
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Днес имахме злополука за първи път... малкия беше на столчето за хранене (без коланите), аз мия на мивката, а баща му тъкмо се прибира.... само като го видя, от радост започна да крещи и се изви назад и докато мигна вече беше се сурнал и главата му заклещена под таблата, а тялото му виси.... добре, че успях да го хвана, иначе щеше да тупне на плочките. Резултата е синя, ожулена цицина на челото и много реване 😀

# 421
Пате  Shocked, какъв зловещ сценарий..... Сега добре ли е?

# 422
Да, рева 5мин и беше забравил.

# 423
Ауууу, 10 дни, какво говориш ти?! Предния път минаха за 3-4 дни...Дано да се справим бързичко, че за кърмачето хремата е голям кошмар  - освен всичко друго, не може и да яде като хората, да се приспива, абе много е гадно!
Кошмар е, да! Sweat Какви капки използва предния път?

# 424
Белинда, може ли отново жокера за царевично нишесте с АМ? Предният път не си записах, но сега обещавам  Hug Какво мислите за него? За сега редувам само елда с оризова.

# 425
  • София
Тединка, Грипстоп са капките, които ползваме.

Алиса, завираш вода, наливаш вътре полека нишестето, размито с вода, като бъркаш енергично, вариш до сгъстяване и като се охлади - добавяш млякото, както си е сухо. Консистенцията си я нагаждаш според това как я харесва бебето.

Пате, брррр!

# 426
Благодаря  bouquet

# 427
  • Враца
Леле Пате дано да нямате повече такива инциденти, а аз ще си взема поука да не оставям детето вече без колани.

Белинда, а това със сухото мляко важи ли и за готовите кисели, защото ЛЛ ми каза да си направя млякото за пиене и да го добавя към вече готовия кисел, ама то много редичко става, мога ли в готовия кисел да си добавя 2-3л сухо мляко Relaxed

# 428
  • София
Ама той готовия кисел не е ли същото-нишесте? Най-много да е ароматизирано с някой плодов аромат. Ако да-по същата технология,,само че сложи малко повече вода, да не стане прекалено гъсто.
Аз правих плодов кисел онзи ден-не ми хареса. Друго си е с кърма, преди така правех, но сега нямам изцедена. Не че не се изяде, но малко блудкав ми седеше, добре че на мама прасенцето не подбира...

# 429
  • Враца
Ами да плодов аромат, нишесте и брашно от овесени ядки, ще пробвам другия път да го направя по твоя начин

# 430
  • София
Аз този кисел бих го хвърлила. Плодовия аромат е химия, боклук, който не е нужно да даваш на детето си - с нищо няма да му е от полза, само вреди.  Овесеното брашно пък съдържа глутен. Купи си натурално, чисто, най-добре био нишесте от царевица или ориз и ползвай него. Като свариш нишестето, охлади, добави АМ и малко плодово пюренце и имаш идеална закуска, без гадости вътре.

# 431
Патее много внимавай много, връзвай ако трябва чее Sad  и аз хич не обичам да я връзвам ама вече става като луда и се върти и аз я връзвам.
Кисел и аз правих по тази рецепна на Белинда, купих био царевично нишесте, обаче доста течно стана Sad и после като сложих плодовото пюре съвсем се разреди... а и на вкус на мен не ми хареса. И тя не го изяде. Хич не ми се струва хранителна закуска кисела.

# 432
Направо ме отказахте - ще си продължавам с кашите..

# 433
Вече много ще внимавам. Досега не се е случвало така да се изхлузи (даже не ми е идвало на акъла, че може) Но вече къде що има колан, ще го препасвам 😁 Случват се такив неща...
Тоя кисел ми звучи много противно...

# 434
Пате, добре че както се казва- малкия дявол.
В средата на декември стикито има коледна фотосесия и вчера търсих в Асда коледни пижами, да се облечем двечките като елфчета- всичко беше продадено. Bowtie Ще ходя тия дни до Джъмбо, там също предполагам ще има. Тъкмо да почвам да мисля и за коледните подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт