Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Момичета вашите деца драскат ли с нокти по чаршафа, както си спи и почва да драска по леглото, влудява ме това дращене. И друго, на обяд затоплих много леко на водна баня бурканчето с пюрето, изсипах го в паничката и беше много гъсто, тя не яде много и го оставих, след половин час беше станало на сок Tired Face защото съм го затоплила ли не знам, естествено го изхвърлих и отворих ново

# 406
  • София
За пюрето не знам, не ми се е случвало. Обаче дращенето е неизменна част от нашето ежендневие. Дращи по всичко, нощем почаршафа, денем по таблата на леглото, килима, стената, дивана...направо се побърквам.

# 407
Момичета вашите деца драскат ли с нокти по чаршафа, както си спи и почва да драска по леглото, влудява ме това дращене. И друго, на обяд затоплих много леко на водна баня бурканчето с пюрето, изсипах го в паничката и беше много гъсто, тя не яде много и го оставих, след половин час беше станало на сок Tired Face защото съм го затоплила ли не знам, естествено го изхвърлих и отворих ново
На мен ми се случи с пюре от броколи на Хип. Твоето какво беше?

# 408
Чела съм, че пюретата не бива да се дават пак, ако детето е яло от него. Поради ензим в слюнката се получава това втечняване. И на мен ми се се случвало, въпреки, че пюрето беше домашно, не е от марката пюре.

# 409
  • София
От ензимите е, да. Същото става и като добавиш кърма. Ама пък бая трябва да се е плюнчило бебето в пюрето, че да се получи този ефект😆

# 410
  • Враца
Моето беше натурални зеленчуци, ами плюнчи си се доста, от миналата седмица  напраео капе по килима и днес разбрах от какво Simple Smile имаме си връхче на зъбче и на другото зъбче венеца е побелял. Уж всяка сутрин и гледам венеца, а не съм и забелязала, чак тази вечер го видях без да искам

# 411
И вкъщи играчките изобщо не са на почит - любимата ѝ “играчка” е една дървена лъжица за готвене. Лапа я, дъвче я, удря с нея по други предмети - взема ли я започва рев. Етикетите също са най-интересната част от всяка играчка. За какво изобщо си даваме парите за играчки?  Joy
Изобщо не пълзи моята, но както си стои седнала се хвърля напред със засилка да достигне някоя по-далечна играчка и се разпльоква по корем. От няколко дни е доста по-активна, на плуването го отдавам.

# 412
  • София
Днес вече доста по-уверено и по-често застава на 4 крака. Ще слагам май предпазителите на контактите още тези дни.
Уви, пак е силно хремав. Събуди се с рев, не може да диша...А през деня не беше така зле😕 Сега го люшкам в стола и спи почти прав, ама аз тъй ли цяла нощ  ще седя...

# 413
Белинда, ние си влачим сополите вече 10ти ден Sad Ходихме на втори преглед при друг педиатър, изписа ни правени капки от аптеката с адреналин и още сума ти неща, промивам с физиологичен разтвор, давам шуслерови соли...е няма спасение! Дано бързо ви минат сополите, че е голяма мъка Fearful

# 414
  • София
Ауууу, 10 дни, какво говориш ти?! Предния път минаха за 3-4 дни...Дано да се справим бързичко, че за кърмачето хремата е голям кошмар  - освен всичко друго, не може и да яде като хората, да се приспива, абе много е гадно!

# 415
Честит ни първи сняг! Nature Snowman
Одеве докато валеше, прехвърчаха и парцали. Nature Snowflake
Нелегална, честито ви зъбче! Не си го изтървала, те буквално така изведнъж избиват и за няколко часа се показват. И на стикито с първото си се вайках, какво съм я гледала.
Пу-пу всички леко да ги изкарате.
Белинда, козуначето бързо да ги разкарва тия сополи. Как мислиш, може ли да са зъби или е изстинал? А има ли вероятност от парното да е?

# 416
  • София
Няма къде да изстине, чувалът ми е като за Мусала. Или зъб е тръгнал, или някой от диваците му е довлякъл нещо от училище. Сто пъти казах да не се целува бебето по устата, ама кой да чуе...Миришел на курабийка...Мирише той, ама ей на- цяла нощ аз не спах, а те сладко си нанкаха в другата стая😤

# 417
Хаххахахахаха на курабийка миришел 😂 сладури 😍 бързо да ви минава хремата.И наш дребосъчко беше хремав след едно излизане в малко по хладен ден.Ама мина за два дни с вит.Ц и физ. р-р пу-пу-пу
Честит първи сняг 😊😄 Аз като малко дете едвам се сдържам да не изкарам дребосъчко навън,да го отъркалям в някоя пряспа,ама то и няма де 😁 ще чакам да натрупа.Ние нямаме чувал още,но купих шапка,шал и ръкавици по-дебелички и с космонавт -тъй ще сме за навън.
Нашият човек не търпи нищо на краката си!По цял ден се гоним за чорапи,той ги дърпа и си ги бута в устата 🙄 че и ги смуче ако не го видя на време 😂 Навън като излезем е нещо страшно,не признава обувки,терлички -Нищо!Одеалце не търпи...рита ли,рита 😤
Пърпълче,аз сложих малък съд с вода на радиатора в спалнята,точно затова.Мислех си да купя овлажнител,но не е толкова сух въздуха,за сега отпада.🤓

# 418
Честит ви първи сняг, софианци!  Hug

Колко хубаво звучи! Хайде и по нашите централни северни ширини да дойде, че да  се зарадваме и ний!  Grinning Heart Eyes

Ще ползвате ли шейни тази зима?

# 419
  • София
Аз мисля зимата, като идем на планина, докато момчетата карат ски, ние да сме с шейничка. Няма май да карам и тая година, ама голям праз. Той до тогава ще седи стабилно и мисля, че ще се кефи. Само трябва да взема стабилен космонавт, че тези от батковците съм ги разхвърляла по приятели и сега нямам нищо бебешко за сняг.

Общи условия

Активация на акаунт