Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ние сме всеки ден по час, час и половина навън, понякога и по два пъти. Времето ни най-малко не ме притеснява, обичам хладно, обичам и дъжда Grinning Козуначко имаше известно неразбирателство с дъждобрана на количката, затова купих термо чувал, който е и водонепропусклив и сега слагам дъждобрана само, ако плющи здрав дъжд. В Рим едната сутрин ни заваля такъв, та го пакетирахме и се мушнахме в метрото, слава Богу, на нашата спирка вече беше спряло. Днес например през 80% от времето бях без дъждобран, той спи страхотно на свеж хлад!

Иначе какво правим - той обикаля пода, а аз го вардя да не прегризе кабелите, и така цял ден Joy

# 391
Олее и за мен цял ден вкъщи е наказание. И тя се изнервя, всичко и омръзва дори и кабелите и етикетите, а аз откачам. То и на ръце не става, спи по малко изобщоо не е работа цял ден вкъщи. И аз купих термочувалче с двойна вата да е дебело, не знам дали е водоустойчиво, но е някаква промазка, предполагам няча да пропуска. И по време на разходките почти винаги дремва, така че и е добре.

# 392
И ние си хойкаме. Joy Ако не сме на занимания, си се занимаваме я на пазар, я за нещо друго, онзи ден като беше леко слънчево и до парка отидохме. Няма как да седим затворени до пролетта я.
Нелегална, на 19.11 ще има бебеносеща среща във Враца. Не помня обаче дали си споделяла да се бебеносите.

# 393
  • Враца
Пърпълче, бебеносим се само в къщи Grinning
Снощи беше ад, това дете седя будно до 11, и беше мрънкане, реване, абе ужас, и сега се събуди, а мислех че ще спи до по късно Cry

# 394
  • София
Аз май трябва да емигрирам в Англия Joy Просто идеално ми е на Т около 10 градуса и лек дъждец. Лятото в жегата полудявах, потях се като прасе, отвратително!  Но при мен е хормонално, като отслабна и спра да кърмя, ще си стана като преди - змийче, което търси само топлина Blush

# 395
Мами, имам запушване на едната гърда, придружено и с болка. Бяхте коментирали за Лецитина-колко мг и в каква доза се пие? Такова нещо не ми се случи в началото на кърменето, а чак сега. Каква е тази работа, не знам... 😔

# 396
  • София
Спала си по корем сигурно. От колана на колата също понякога става. Споко, ще мине. Дозата е капсула от 1000 мг., до 6 на ден при запушване, после по 3, 2 и ако искаш за профилактика-по 1-2 на ден. А сега-зеленце.

# 397
Сега като се замисля лежах настрани, за да спи малкия гушнат и то точно там е запушването. Благодаря много, Белинда. Започвам Лецитина и слагам зелето, дано подейства бързо. 🙏

# 398
  • София
Продължавате ли да правите масажи и гимнастика на дребосъците?

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 18:29 от ditmade

# 399
Никога не съм правила, той почваше да пиши само докато почна масажа и затова само го мажа с крем след банята. Колкото до гимнастиката, той не се спира и също не съм правила.

# 400
  • София
Той се върти като пумпал и почти пълзи, каква гимнастика Joy Масаж татко му се опитва да му понаправи, докато го маже с млякото след баня, но той не дава много. Колкото го разтрие, докато попие и това е.

# 401
  • Враца
Аз правя и масаж и гимнастика, ама нещо почвам да пропускам, през ден през два, че а това въртене ми е трудно.

# 402
Гимнастика не съм правила от както беше новородена, движение има достатъчно. Докато беше топло за масаж и дума не можеше да става, сега като застудя, след като е добре изморена от ваната, ми дава благоволението си за пет-шест минути, които ми стигат, да си го зачета за размачкване Joy
Паничките и креватчето на кучето бяха завладяни. Стикито днес използва едната паничка за дайре и горката ми кучица само като дръннеше и скачаше да чака за ядене. Joy

# 403
Гимнастиката я спрях някъде след втория или третия месец. Тя не спираше да рита като луда. Масаж не дава след баня. Никога не е била така спокойна отпусната като разни бебета по клипчетата, в коритото също не спира да рита абе луда е. Успявам след следобедния сън да и направя масаж докато е сънена и това е.

# 404
Гимнастика правих докато беше кротичък. Като започна да се върти и да рита просто стана невъзможно, а и той достатъчно се раздвижва според мен  Grinning
Масажът ни е мазане с лосион след баня, но напоследък и това е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт