Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 332
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Така мразя Коледааа, по цял ден готвиш, украсяваш и едни семейни сбирки.... Сега и с малкия ще има да се изреди цялата рода. 😐

# 376
Оо и аз много обичам Коледа Simple Smile даже днес стартирах с част от коледните подаръци за племенниците. Купих много красиви книжки с коледни приказки, книжки за оцветяване. На мъничка гушла съм поръчала едно мече Теди, много го хареса като купувах за друго дете подарък. И сега за нея едно по голямо за гушкане ще и донесе дядо коледа Simple Smile много ми е приятно и студа като започна се настройвам за семейно вечери каминии и лампичкиии Simple Smile

# 377
  • София
Да му имам и менюто на Огито. Grinning Знае си той, че по-хубаво от маминото мляко няма. В крайна сметка как ги направи тез кИбапШета?
То и от Хиполенда ми се щеше разни неща да взема, ще скокнем утре тогава.

Ами пасирано пилешко, тиквички,сладък картоф, жълтък и филия хляб + малко обезсолено сиренце. Омесих, направих кебапченца и на кухненска хартия в тавичката наредих. Малко масло отгоре и пекох докато реших, че са готови...ма то малко им трябва.Simple Smile
Но уви, аз си ги хапнах. Виж после овесените бисквити с банан, които направих се изядоха за норматив.

# 378
Ох,Дит,чак ми се прииска да съм ти бебе 😁
Малкия е с много добри резултати на изследванията, даже и хемоглобина, за който се притеснявах е 113. Значи все пак не закъснявам с месото, въпреки ужасЕните погледи на някои познати мами,като им кажа,че още не е проял месо 😁

# 379
  • София
Да, и аз бих ги хапнала тия кебапченца😂 Тоя Оги-будала!

У нас е целодневна борба за спасението на всякакви чехли и кабели. Играчките са в немилост. За секунди се довлачва до кабелите на тв, лаптопи и пр. Нещо страшно е! Другото ново е, че се научи да си маха лигавника и се налага да го преобличам непрекъснато, защото си мокри блузките с лигоч😆 Веселба!

# 380
Същата работа с кабелите Joy Свърши ни лесното, досега където ги оставиш- там ги намираш, а вече само да мигна и тя е в другия край на стаята. Друго любимо й е да преследва кучето- то горкото ходи да си легне, тя след него застава и почва да го попипва и пощипва Joy
Във ваната спря да обръща каквото и да било внимание на играчките и сега хит са капачка от буркан и лъжичка. Заричам си се да не инвестирам повече в играчки.

# 381
Да верно, хиляда пищящи патета съм пуснала в коритото,а тя посяга към кранчетата. Днес към душа и като обърна стуята към лицето си напълни носа Grinning ама пукнахме се от смях, то милото клепа не разбра от къде му дойде хахаай

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 22:54 от LilyRose

# 382
не успявам и тук да ви следя съвсем, но все пак.
Пате, и аз съм като теб с Коледата...
моята маймуна не пълзи изобщо. харесва й да играе седнала на килима. малко е нивеляшка още, особено като се умори. и ако може нон стоп да ми е в ръцете, най-добре.

# 383
Сега излиза един филм "Палави мами по Коледа" точно като за нас 😁😁
Ние имаме напредък със сядането, от поза на 4 крака се завърта и седя на дупе, но неможе все още да отлепи ръцете и стои приведен.
Взехме паяк, ама краката му висят не стига до долу 😐 Рано му е явно още.

# 384
  • София
Аз си взех мек пъзел само.

# 385
Мами, какво правите в това лошо време? На нас ни дадоха паяк и на втория ден бебо го подкара  Shocked
Вие пробвахте ли си замразените запаси? Аз вчера размразих сини сливи и стана на каша. На вкус бяха добре, но не ги дадох. Видях, че в големите магазини има от онези кръглите сливи. Вие давали ли сте от тях?

# 386
И аз се чудя за разходките - оттук нататък, все по-хладно ще става. Но май трябва за по мъничко да се излиза, какво мислите?

# 387
  • София
Аз излизам всеки ден. МОже до магазина с раницата набързо, но малко въздух да подиша...не че е много чист, ама пак..

# 388
И аз за сега излизам всеки ден, може за 30 мин едно кръгче с количката, после пазарувам и вкъщи. Ще видим до кога. Че нистина застудя и много мрачно стана:(

# 389
Откакто на нашето чудо започнаха да излизат зъбите, почти постоянно е сополив, и много съм се наплашила, а знам, че неизлизането е още по-лошо

Общи условия

Активация на акаунт