Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Средния ми син изобщо не пожела гърне. Пробвахме какво ли не, не и не - директно на тоалетната. Че и седалката не искаше скоро, след като се научи! Що страх съм брала, да не падне в пустата тоалетна, че той си беше дребен и клечав, и сега си е такъв, поне до 5 години му треперех да не цопне вътре Joy Ама не цопна де, нито веднъж!

# 361
Хахаха това за Достаевски ме подсети за един пост в ФБ, в който питаха каква е била първата дума на бебето и една написа, че още в родилното казало "мама", а друга я пита дали на изписването е рицитирало "Аз съм българче"  😀😀😀
Някой майки в опитите си да покажат коооолко умни и надарени деца имат много се изхвърлят. Немога да ги разбера....

# 362
  • София
Ако искам да направя кюфтенца от пиле и зеленчуци, мога ли да сложа жълтък за спойка, или не трябва да яде едновременно месо и жълтък (то не че жълтъка ще е  толкова голямо количество...,ма да питам все пак)

# 363
  • София
Можеш, но няма смисъл, понеже това, което играе ролята на спойка в яйцето, е белтъкът, понеже коагулира в гореща среда.

# 364
  • София
Тууу..че как да ги направя тогава...

# 365
Месцето на пара, зеленчука и той, после ги объркваш с жълтъка (ако държиш на него) + магданозче, оформяш на кюфтенца или кебапченца и печеш.

# 366
Ммм тези кюфтенца със зеленчуци и аз ще ги ям Simple Smile
Аз правих кисел за следобедно хранене. Ми не се хареса хич Sad сега се чудя наяла ли се е?
И още нещо нишестето дали не запиша?

# 367
  • Враца
Лили, аз правих 2 пъти от готовите кисели, като първият път беше само кисел+ настъргана ябълка и го хареса много, а днес и сложих и АМ (така каза ЛЛ) и не яде много много Sad ама може и щото и се спеше да не е яла, ще видим следващия път

# 368
  • София
Ще тествам едни кюфтенца, дано поне това яде без банан..

# 369
Сега ходих на пазар и накупих брашна от ориз, елда, рошков и мисля утре да забъркам едни бисквити. Майка ми има хлебопекарна там ще приготвим хляб за сухари. Дано да се получи и да си хапва.

# 370
Нелегална аз точно така го правих. С АМ и синя слива. Но се чудя дали не усеща млякото, да не би да не и харесва, аз още я кърмя, ам го слагам само на кашите. Но тях не ги харесва, сега не хареса кисела Thinking
А този кисел дали засища достатъчно? Мен като кремче за десерт ми се струва Wink

# 371
Нали другата седмица е черният петък, взех да мисля какво имам да купувам и за подаръци и текущо. Гледам, че почват и коледните базари, панаири и т.н. Оня ден се хванах, че пеех коледни песнички, въобще коледния дух вече е във въздуха Grinning

# 372
  • София
Пърпълче в хиполенд е утре.
Пък аз направих жестоки кюфтенца, чак му изядох половината...Давам му а той се разплака от ужас. Беше много възмутен и вместо това обядва суха филия хляб. Изяде си я , погледна за още, аз показах кофтенце и той само като го видя се разплака...Явно ще се храним с хляб и банани все още...

# 373
Да му имам и менюто на Огито. Grinning Знае си той, че по-хубаво от маминото мляко няма. В крайна сметка как ги направи тез кИбапШета?
То и от Хиполенда ми се щеше разни неща да взема, ще скокнем утре тогава.

# 374
  • Враца
Лили, не знам и аз дали засища, гледам, че не реве за ядене......
А аз колко обичам Коледаааа, нямам търпение да украсим с малката

Общи условия

Активация на акаунт