Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Ами аз обожавам грах и царевица, малката също, а не съм я кърмила, но аз четох, че има връзка още като си бременна с какво се храниш, детето свиквало с тази храна.

# 541
Дит, браво на момчето. Моя бебчо също хвърчи с паяка, но за командата НЕ и дума не може да става. Като извикам НЕ, поглежда ме усмихва се и продължава с дейността си. Или не ме разбира или си показва ината. По-вероятно да е второто Grinning

# 542
  • София
Oooo сега разбирам за бананите. Ми аз банани не долюбвам, ама ММ може само с такова да се изхранва...ясна е работата.
Ейй днеска се научихме и какво е лапма. Като кажа 'къде е лапмата?' и вдига ръка нагоре и поглежда към лампата хаха много е забавно. А баща му го научи да му маха с ръка като му казва здрасти. Аз го мъча с махане за чао. Абе днес като цяло, много напредничев ден. И най-важното започна да се придвижда като ранен командос. Е вашите дребосъци са бая по-напред в движението, ама аз бях отписала пълзенето изобщо и сега съм доста доволна:)

# 543
Моята кофла е все така скарана с физкултурата - само да седи стабилно може Simple Smile Но пък от вчера постоянно повтаря “мамамама”  Heart Eyes Естествено няма представа, че аз съм мама - май по-скоро си мисли, че това е чашата с вода  Joy
А днес ѝ изби афта на долния венец - дано скоро да има зъбче  Wink
Ходихте ли днес до Лидл? Аз избухнах - 6 играчки взех  Blush Ама всичко ми се стори страхотно и направо без пари като за дървени играчки! Кубчето, костенурката за дърпане, един конструктор, кубчетата пъзел, пингвинчето низанка и тия плодове за рязане Simple Smile

# 544
Дит, ама Огито голям скок е направил, браво на детето. Ей сега като се отприщи и няма да можеш да го спреш.
На музиката и английския пеем такива песнички с махане за здравей и чао, веднъж стикито взе, че помаха, но беше случайно. Пробвай да му пееш- например Здравей, Оги, здравей мамо, тате и т.н., те така най много учат.
Марти, ти го брой за сефте мамосването Grinning  Добре, че ме подсети за Лидл. Хем я гледах брошурата, ще се ходи тия дни няма начин. Joy Утре съм намислила до метро да скокнем, уж само за едно-две неща, но като си се знам що за стока съм.

# 545
  • София
Покрай хубавите неща да взема малко и да се оплача. Излизат му все нови плюски. Всеки ден по някое ново лишейче забелязвам...уж мажа, уж не ползвам сапун, а олио и пак излизат. Сега ще трябва да ходим с количката в тоя сняг на доктор.... Знаех си аз лятото, че трябва да се науча да шофирам, ама на. Сега ще си шляпам в снега.

# 546
  • София
Дит, аз да не те шашкам, ама - да не е от бананите, дето ги яде всеки ден? Че те не са никак безобидни, имат си хистамин доволно, като всеки цитрус. А с А дерма пробва ли? Ама да мажеш обииилно по 2 пъти поне на ден? При нас помогна. Смених и препарата за пране с този на Амуей, био-мио не знам какъв си. Накрая да ти кажа, че има теория за зависимост между злоядството при децата и склонността към алергии- пазят се, като отказват храни, които биха могли да им навредят😊

# 547
  • София
Абе и аз се замислих за бананите, ама той от много време ги яде , пък това чудо е от 2 седмици. За препарата за пране се замислих. Ще го сменя + мажех мажех, уж поизчезнаха и след няколко дни нови на други места излезнаха. Сега ще купя А-дерма да пробвам с нея. Взех едни тестери на Мустела да пробвам , ама не мога да преценя. И ще видя как но ще спра бананите за малко все пак. Или поне, ако давам, ще е от бурканче, а не истински. Може и да има значение. За сега са само по краката и дупето 3-4 петъца, ама пак ме притесняват...

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 09:36 от ditmade

# 548
Същата работа и на моето мече,мазах с биодерма (емулиент) имаше подобрение точно за два дни и айде пак.Само,че на дребния са му на лицето (на брадичката и на бузките до устата).Мислех си,дали не е от триенето като пълзи,ама не е.Баща му го целува брадясал редовно,дали му дразни?🤔 показах лишеите на педи и тя веднага ни изписа крем с кортикостероиди... после говорих с дерматоложка,която ни препоръча точно А-дерма Dermalibour+, каза че е много доволна и мажела нейните деца с това кремче.Дит ако искаш пробвай☺

# 549
  • София
Mда, отивам до аптеката след малко, че да закрепим поне докато ида до доктора другата седмица...пусто шофиране. Махне ли се снега почвам упражнения...Simple Smile

# 550
Мхм,трябва Дит.Не се виждам и аз със количката като падне големият сняг 😬  не съм сядала зад волана от както забременях 😳

# 551
  • Велико Търново
Ох, шофирането и на мен ми е болна тема, от както се ожених, се сдобих и с шофьор и взе да ме домързява да се мъча да карам. Като го няма мъжът ми наблизо я с такси, я с автобуса, я пеша. Обаче ми става все по-невъзможно да съм толкова зависима в лошо време и сега психически се подготвям, че ще трябва да превъзмогна страха си. Като се добави, че съм разсеяна и нервна, се получава лоша комбинация за шофьор, но грижа за две деца и мъж, който все повече работи, не ми оставят друг избор. Сега като се замисля в последно време таткото ни е татко само събота и неделя и през седмицата от седем до осем вечер. Все чакам да се наработи, ама няма скорошни изгледи Cold Sweat

# 552
  • София
То па щото шофирането в снега много хубаво...Копай 20 минути да извадиш колата от пряспата, подгрявай после, стържи лед...през това време бебето си мръзне...Ама моята е уличница, който има гараж-блазе му! И накрая трепери да не те забърше някой убавец, че в това време всички карат като смахнати...

# 553
  • София
Абе така е, ама за зор заман върши работа. Ей сега ще чакам до понеделник за доктор, че да има кой да ме закара. На едно плуване не можем да идем, че мама я е шубе да шофира... Много ме е яд на мен, ама все отлагах и отлагах..5-6 години вече все си намирам оправдания, пък да бях забравила вече, ако се бях упражнявала.Simple Smile
Купих кремове, започва фанатично мазане..пък да видим.

# 554
  • София
Ще мине с А дермата, ще видиш. Купи ли и измиващото?

Общи условия

Активация на акаунт