Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Белинда много точно го е описала, то повече време чистиш и стържеш колата. Аз като бързам предпочитам топлото такси да ме хвърли. А колата ми седи като паметник в двора Blush.
Дит ще минат петънцата, споко 🤞🏻
Аз да питам. На малката и забелязах нещо като мехурче в окото. На края на ретината. Не знам как по точно да ви го обясня. Прилича на балонче когато капне в локва като вали дъжд. Много е странно, забравих са питам педи на консултациите сега само го гледам и се шашкам. Някоя мама дали знае за какво става въпрос? Thinking

# 556
  • София
Знам, ама сега нямам време да ти обясня. Споко, не е страшно, ще пиша по-късно.

# 557
  • София
Да, купих и балсам и крема, който Меченка каза. И спирам истинските банани...пък да видим.

И аз бях забелязала такова нещо, ама преди доста месеци. Виждах го само докато го кърмя гушнат. Казах на доктора, той прегледа очите и каза, че всичко е наред няма никакви проблеми..После бях забавила за това мехурче (понеже вече го кърмя само легнала и не се вижда от този ъгъл). Ще погледна пак дали го има още. Белинда като има време, ще каже от какво се получава.

До кога мислите да кърмите?

# 558
Охх добре не съм сама. И при нея се вижда само в определен ъгъл.
Белинда ще чакам да ми обясниш, като имаш време.
За кърменето и аз се чудя. Май май януари февруари ще преустановявам / тя март вече ще стане на 1/.  То до тогава ще яде и глутен и сирена. Ще вкарам попатите за закуска. Кърменето ше остане за приспиване. Ще видя пак как вървят нещата, това само си го мисля Blush
Забелязвате ли промята в бюста? При мен сякаш нещо ми се загубиха гърдите : а бях чашка Ц, сега нещо сутиена празен Grin

# 559
  • София
Аз нямам нищо против да си ми станат като преди (винаги съм била с малък бюст). Установих, че големите гърди пречат  Laughing Нито мога да си спя по корем спокойто (аз така най-обичам), нито мога да си ходя без сутиен..абе неудобна работа. На всичкото отгоре, въпреки цялото мазане, взеха че се понацепиха на няколко места...

# 560
Моят бюст също се смали, винаги съм имала проблеми с ризи и подобни дрехи, тъй като не ми ставаха на бюста и трябваше винаги по- голям размер и изглеждаше смешно . Сега съм С размер и всичко си се закопчава перфектно 😁
Колкото до лишеите и обривите, на нас много ни помогна емулиентния крем на Адерма !!!! В последствие установих, че май се обрива от измиващото на Дав и му взех измиващото олио от същата серия на Адерма. МНОГО съм доволна, да чукна на дърво от тогава нямаме обриви, лишеи и всякакви кожни гадории. 😊

# 561
Бюстът ми не е същия, но по принцип съм на мнение, че ако някой ден ме удари някаква криза, бих коригирала. В близките десет години искам да раждам и гледам деца, тъй че хич не се стряскам на сегашното дередже.
 Започнах отново да си шофирам активно като бременна след няколко годишна пауза. Продадох си колата, но живеехме в центъра и бащата на стикито ме разкарваше, ако имах някаква работа, до която ми беше трудно да стигна.
Трябваше ми малко време да се адаптирам, не защото се забравя как се кара, а заради маршрутите, едно е да зяпаш през прозореца, друго е да мислиш от къде как да минеш. Без кола към момента би ми било невъзможно да правя каквото и да било, нито да се разхождаме понеже тука няма градинки, а парка ми е на 40 мин. пеша в посока, нито да ходим на занимания, нито да си върша други задачи, които понякога не са малко.
Така, че Дит, подкрепям те с две ръце, като се стопи снега, хващай ТМ и почвайте тренировките. Joy Ти иначе от кога си намислили да откривате сезона на морето? От два дни има сняг, а аз почнах да бленувам лятото Grin

# 562
  • София
Пърпълче, аз на морето мисля другата седмица да ида, че не мога толкова време да стоя далеч от него. Иначе към края на май ми се иска да се занесем за цялото лято:)
Ти кога мислиш?

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 17:49 от ditmade

# 563
И аз за края на май си мислех Grinning
Слава Богу не съм сама в лудостта си да си мисля за морето, че като кажа на някой, всеки ми отговаря че зимата не била дошла, аз за лятото се стягам. То юни е най-хубаво, хем топло, не прекалено, спокойно от хора, не е за изпускане.

# 564
Ах,  морето Astonished Тази година не съм го виждала, но да си призная - повече обичам планината Blush  Имам въпросче към по- напредналите : вкарах 1/4 жълтък в зеленчуковото пюре през ден, редувайки с месно пюре. Док каза, да започвам глутена с каша. Та колко да изчакам от започването на жълтъка? Взех безмлечна глутенова овес, каза ми, първият ден да дам половин доза, останалото позната каша. Та всеки ден ли да давам глутен? Или през ден? Има ли някакви правила? Frowning

# 565
  • София
Лили, тези балончета по очната ябълка са леко увеличени кръвоносни съдове. Светлоока ли е дъщеря ти? Много често се среща при деца със сини или зелени очи, те са по-чувствителни. Не е проблем, не изисква лечение. Важно е обаче за по-натам да знаеш, че е добре да ползвате шапки против слънце и възможно най-рано да я научиш да ползва слънчеви очила, иначе може да й се зачервяват очите.

Гърдите...съм ги прежалила Joy За корекция са си моите поне от десет години, но изобщо не ми се занимава.
Ще кърмя, докато и на двама ни е хубаво.

# 566
Глутена се въвежда по същия начин както всяка друга храна, лъжичка по лъжичка. За седмица трябва да се стигне една цяла доза каша.
Аз мисля да започна кашата с най- ниско съдържание - овес, следват ръж, ечемик, пшеница. Като всичко това го предложа за поне 2 месеца.

# 567
  • София
Аз няма да му се вторачвам особено на глутена, нямаме фамилна обремененост, а и когато е навреме, не смятам, че е особено опасно. Ще започна с овесена каша, като зърнената култура с най-малко глутен. После ще дам директно коричка хляб да си смуче. Сега, като го написах, си дадох сметка, че у нас никой не яде бял хляб, а на малко бебе хляб със семена и всякакви простотии отвътре не мога да дам Joy Ще я видим таз работа...

Днес наринах повечко пюрета от ДМ и ми подариха куп ваучери за намаление - всичките до края на годината. ГолЕма далавера, нЕма що!

# 568
Белинда, благодаря за успокоението. Тъмноока е, направо са и черни очите. Обаче моите очи са чувствителни, аз съм с диоптър и още придружаващи екстри ..
Даже като се замисля и на мен са ми излизали такива но на вътрешната част на клепача. Това нейното дали ще се махне? Аз пак ще се консултирам за всеки случай с лекар.
За глутена и нашето педи каза с каша да го въвеждам. Както другите храни по лъжички, за седмица да се достигне цяла доза. Но и аз не се шашкам особено за него, нямаме фамилна обремененост така че, после ще давам и супичка с хляб да яде.

# 569
  • София
Аз глутена го въведох с попарата (демек с хляб). И давам всеки ден с попарата или коричка хляб, ако не му се яде друго. Също нямаме фамилна обремененост.

Общи условия

Активация на акаунт