Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
Момичета, почнахте ли да миете зъбчетата на бебочовците, е миене е силно казано, но нали трябва да се почистват, пробвал ли е някой с тези накрайници за пръста

# 631
  • София
Ами аз бях започнала, после доктора ми каза, че няма нужда все още, а само да изплаквам с вода след хранене. Иначе с този силиконов накрайник и с прочутото кокосово масло било хубаво да се разтриват.

# 632
  • София
Споко,момичета аз с кокосово масло готвя от години (на сладкиши го слагам и десерти),все още никой не е хвърлил топа,а и деца съм черпила.Но ако някой толкова се притеснява,няма абсолютно никакъв проблем да го замени с краве масло или GHI

Аз така вкарвам жълтъка между другото,но правя дозата на половина,защото повече от три дни бисквитките не смея да ги оставям да престояват.Тъкмо ми идват.Оформям 6 топчета от тестото и 3 се равняват на половин жълтък.Трите топчета ги смилам и БУМ в следобедната закуска.Чиста работа.

# 633
Аз не се притеснявам, просто не съм яла нищо приготвено с кокосово масло. За това ще ги опитам на вкус преди да дам Simple Smile
Иначе гледам все по изобретателни ставаме в храните, бъбъл записвам си идеята за следобедното хранене Wink че трудно измислям все въртя едно и също Simple Smile

# 634
Ще ги пробваме и ние тия бисквитки на Бъбъл. Grinning
Преди кокосово масло, взимах най вече от Зоя, и аз правех десерти и с него си се и клепотех. Обаче дали има само козметично, идея си нямам (тук е мястото на емотикончето, което се чешеше по главата) Grinning

# 635
  • София
Нещо не се разбрахме😊 Аз също нямам опасения по отношение на кокосовото  масло, това от Зоя със сигурност става за готвене, а кокосовият крем още по-добре. Просто това, което имам в момента, не е купувано от бг, няма надписи дори на английски и е взето от магазин за козметика, затова не мога да съм 100 % сигурна, че е достатъчно чисто и пр., за да го предложа на бебе☺

# 636
  • София
От Зоя е моето,студено пресовано
https://www.zoya.bg/Кокосово-масло-био-200-мл-1-л.647

Пак казвам,стават и с масло.Момичето,което ми даде рецептата ( и тя е мама на априлче) ги е правила с GHI

Аз пък и тук да се оплача,Борис падна от спалнята.За секунди стана!А бях в стаята и станах да му взема шишето с мляко.
Олекотих падането като го хванах,но за.сметка на това.го издрах зверски по вратленото с някакъв ръб на нокът.

# 637
Белинда, аз те разбрах, именно защото според мен може да има разлика, също не бих дала. Това за яденето е ясно, че става и за мазане. Grinning
А какво чудно кокосово мляко за пиене си взимам от йога студиото, направо нямам думи.
Бъбълче, онзи ден стикито се преобърна от повивалника, докато й сменях памперса и полу падна в нейното легло. Изскубна ми се от ръцете и я спрях малко преди да тупне. Случват се тия неща, за съжаление. Почти няма ден вече, в който докато човърка някъде да не се катурне, чукне и т.н.

# 638
  • София
Аз няма да казвам колко пъти Оги е падал, че ще излзна най-лошата майка на света. Вече съм сложила два стола от едната страна на спалнята и една кутия от другата, която ми идва до средата на височината на спалнята. Та ако пада да е на две нива поне...И то все се случва докато аз съм там, да го преобуя или нещо такова или аз съм страшна флегма или той е много бърз. А повивалника съм го махнала от 2 месеца вече..то е абсолютно невъзможно...и сега се преследваме из цялата спалня, пък с повивалник не знам...

Bubble, бисквитите станаха безобразно яки! Мерси! (сложих 80 грама оризово брашно и 50 грама овесени трици)

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 16:24 от ditmade

# 639
  • София
Дит, триците не са ли грубички за бебешкото стомахче😞 И аз много ги обичам, ама де да знам...

# 640
Аз веднъж направих бисквити с фини овесени ядки - хареса ги. Bubble, ще пробвам и твоите тези дни Simple Smile
Purple, пробвай да направиш зеленчуците на фурна. Бояна така повече ги харесва - леко хрупкави отвън, а отвътре са сочни. Но аз вече и малко гхи им слагам де. Иначе как се справя стикито - харесва ли? Бояна става все по-добра - вече като изтърве нещо, започва да си рови в престилката да си го лапне обратно  Laughing И вода много пие по време на хранене, но от чаша и иска аз да и я държа.
Белинда, честито зъбче и на вас Simple Smile Нашето беше мнооого чакано, но с него си отидоха и надеждите ми, че ще започнем да спим  Joy

# 641
  • София
Ами аз мислех с фини овесени ядки да направя, но видях, че триците са още по-фини и за това тях сложих. Но все пак не е кой знае колко голямо количество. Проблеми не съм забелязала да има..дано да няма и за напред.
Днес много кашля мойта мишка..не знам зъб ли е какво е, ама е ужас и се лигави като тримесечен.

# 642
  • Враца
Момичета да ви се похваля, че повлякох крак с малката, сега братовчедка ми е бременна и вчера разбрах, че и брат ми ще си има бебе Simple Smile дай Боже всичко да мине наред

# 643
  • София
Триците за фини, но са абсолютно несмилаеми, нали знаеш - каквото влезе, това излиза☺
Нелегалната, а така😅
Марти, ама при вас потръгнаха нещата, а? Много се радвам!

# 644
Ние пък отказахме всички роднини и приятели да правят бебета. Видяха, че е трудно.... питам се защо ли аз трябваше да съм първа !?😁😁
Даже си мисля някой път, че братовчедките ми (по- големи и без деца) си мислят, че съм едва ли не проста, че родих толкова  рано, защото правеха едни коментари, че съм си зарязала образованието и безгрижноста, за да дундуркам бебе...

Общи условия

Активация на акаунт