Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 304
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Като ви чета разбирам че ЗВБ е почбавно, но за по забавно за детенце. Браво нека на всички да потръгне да си хапват с апетит децата.
Нелагална ей така е супер, всички ще имате деца на една възраст Simple Smile
Дай боже всяка от нас да повлече крак само на по една жена ще е много добре. Трябва деца да се раждат, те са ни бъдещето.
А Пате коментери от сорта хич не ги слушай. Ей това малкото патенце е най-ценното. Simple Smile

# 646
  • София
Хахаха, днес в магазина, докато разглеждахме столчета за кола, продавачът се опитва да ни убеди колко е важно хубавото столче със следните думи - То не излиза скъпо, можете и следващо детенце да си отгледате с него...При което  аз - ааааа, НЕ, аз приключих с бебетата! Е, няма да ви казвам тоз човечец как ме изгледа Joy Сигурно съжали мъжа ми, че си е взел такава лоша жена, да не ще деца да му ражда...

Пате, да ти кажа честно, с брезгрижието си приключила наистина, но виж образованието трябва задължително да го завършиш, като му дойде времето.

# 647
Белинда, ще да те е изкоментирал тоз после с колежката Joy
Пате, те хората много обичат да дават съвети и да цъкат най-вече. На мнение съм обаче, че всеки си има негов си път и трябва да си върви по него.
Марти, ще пробвам скоро и на фурна. Утре ще дам авокадо и после мисля няколко дни плодове и почваме банановите палачинки, кюфтаците и бисквитките Joy
Днес й беше десети ден от захранването и забелязвам, че като че ли почва да разбира за какво иде реч.

# 648
Първата вечер след ваксината мина добре, без Т, но снощи стигна до 39,2... ММ беше изпаднал в шок и само трепереше какво сме щели да го правим. Дадох му Нурофен и след 1 час Т спадна и бебо заспа спокойно за цели 5 часа. Сега е със 37,8 и спи, но се чудя дали ако се събуди и все още е толкова да му давам пак Нурофен или Панадол. Имам и едни свещички Парацетамол, но не съм поставяла никога.

# 649
  • София
пате,кои ваксини сложихте?
На Борис ти първа пневмококовите трябва да почваме.Аз нали отказах да му ги бият заедно.
  PurpleS ,ще схване разбиря се,като открив колко други вкусни неща съшествуват
belinda ,в крайна сметка взехте ли столче?
Аз скоро мисля Борис да го местя в новото столче и се моля да е по-спокоен по време на път в него.В кошницата повидявяше

нелегална,лека бременност на момичето!И моята втора братовчедка чака близнаци.Много се вълнувам.

# 650
Слагахме 3ти прием на  Хексацима и Синфлорикса.
Ние вече слагахме бебо в столчето за кола, само че се вози напред и много му хареса, гледа си навън. А навръщане беше тъмно и заспа, пуснах столчето назад към положението за сън.

# 651
  • София
Оги е с гадна кашлица...
Пате, какво ви е столчето?

# 652
На Кика Боо, но незнам точния модел.

# 653
  • София
Бъбълче, поръчахме. Ние в магазина бяхме само да ги разгледаме на живо. Иначе не съм луда да им плащам надценката от поне 30%, при положение, че амазона ми го доставя и до вратата😊

# 654
  • София
Така, след като ходих до спешния център, който отговаря за пациентите на нашата педиатърка и го прегледа един доктор (не педиатър на около 15 години) се устаночи, че гърдите са чисти. Това ме притесняваше най-много. Обаче нещо и нослето тръгва. С какво казахте, че третирате хрема? Стеримар? По-различно ли е от физиологичен разтвор?

# 655
  • София
Стеримар, Тонимер и др. от този сорт са пречистена морска вода. Излиза под налягане и промива по-добре от ампулата физ. р-р, стига бебето да не го е страх от пръскането. Аз промивам през час-два, а 3-4 пъти на ден слагам и по 1 капка Грипстоп. Но ако ви е слязло вече към гърлото може би по-добре направо Коларгол- иди в понеделник за рецепта, че те се правят.

# 656
  • София
Мерси Белинда! Не, не е слязло още, даже съм в колебание има ли сополи или не все още. Ще започна още от сега, че да не се влошава.

# 657
  • Враца
Малката днес падна пък от дивана, баща и се изправил да остави нещо и аз от тоалетната чух туп и тичам със свалени гащи, детето реве, баща и гледа виновно Grinning няма и нищо де, но поплака малко

# 658
  • София
Бъбълче, поръчахме. Ние в магазина бяхме само да ги разгледаме на живо. Иначе не съм луда да им плащам надценката от поне 30%, при положение, че амазона ми го доставя и до вратата😊
Бритакс ли взехте?
На мен Бритакса ми излезна от Амазона точно 254 лв (Evolva plus), в магазина е 480 лв.
Абсурдно е!!!
Мерси Белинда! Не, не е слязло още, даже съм в колебание има ли сополи или не все още. Ще започна още от сега, че да не се влошава.
Аз две храми оправих на Борис с Грипстоп капките.Само като.го усетих че похръква и ги почнах втория.път.Първия беше със много гадни сополи.

# 659
Хихи и аз поръчах Бритакс Еволва Плюс от амазона на черния петък Simple Smile
Бях си харесала рекаро, но то не беше намалено и като ги видях, че са на една цена. Поогледах ги и тук разбира се, та рускувах с бритакса. Дано да не съжалявам.
За хрема, аз като усетих сополки с витамин Ц ги оправих. Пет дни е курса за бебета, още на втората ампула всичко спря. Но си дадох пет за по сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт