Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз от два месеца 'ходя' на плуване два пъти в седмицата. Голям съм мързел..все ми е студено или ми се спи или трябва да чистя...Абе все нещо има. Ма от другата седмица тръгвам  Joy

# 676
Мъжка му работа Grinning  И аз много бързо паля, избухвам, но и бързо ми минава.  Нев, добър урок си му дала на ТМ, чак се посмях като четох какво си заварила вкъщи Grinning
Да знаете как ми се ходи и на мен на спа вече. Само незнам в какъв бански ще се намърдам. Имам доста килограми за сваляне ощеи в нищо не се харесвам, камо ли в бански. На моменти ми става много депресирано като се погледна в огледалото Disappointed
Вие как сте  с килограмите вече?

# 677
  • София
Аз имам един два за сваляне, но по-скоро имам нужда от стягане. Иначе си нося старите дрехи. Започнала съм да оформям мускули на ръцете обаче, което никак не е зле.

# 678
Свалих си всичко излишно вече. Свекъра ми щом отново ми прави забележки колко слабасъм била, значи е добре положението 😁
ММ така го строявам, че не смее и да си помисли да ми каже, че “само” детето съм гледала. Прави се някой път и се скатава,ама като си хвана чантата и изляза, се скъсва да звъни да се прибера 😁😁

# 679
Нев, ето така се прави, браво Hug Пръскай и ти на беба стеримар, дано нищо не е пипнала от баткото.
От Декатлон си взех цял бански с чашка, води се за водна аеробика за 34 лв.
С килата съм много зле аз, като бременна каква хубава и слаба бях, качих общо десет, които свалих веднага след раждането и от лятото неусетно, но с много любов и грижа трупнах + 15. Как го постигнах това не знам Joy Всички ми казват, че било от кърменето. Пречат ми, тежат ми, надявам се до лятото да съм с някакви по прилични мерки, а ако ли не, ще се излагаме пред чужденците на плажа ко да съ праи. Joy

# 680
Ай добрютру! Grinning
Нелегална, честита ни месечинка.Hug  Боже как отлетяха седем месеца, думи нямам. Ей сега докато се обърнем и ще празнуваме първите рождени дни. Тц-тц.

# 681
  • Враца
Да пърпълче и аз това си мислех, кога минаха 7 месеца, честита ни месечинка да са ни живи и здрави и все такива лудетини. Flowers Hibiscus

С килограмите аз съм много зле, забременях 54,влязох да раждам 90,а сега съм 70 и не мърдам от както ги придобих Grinning

# 682
Честити месечинки ! Живи и здрави деца!!! А килограмите не са важни, свалят се!! 🌸🌹🌺😘
Като се замисля и аз колко бързо мина времето и как преполовихме пътя до първата годинка 😯
Второто ни зъбче се е подуло, очаквам да пробие скоро 😊

# 683
  • София
Много ми се ходеше на спа и на мене, точно този уикенд си бях заплюла, обаче никъде нямаше места. Направо се потресох - нито е празник, нито нищо - е как пък в 10-12 хотела, в които проверих нямаше места?! Вярно, ние търсим само апартаменти, които по принцип са по-малко на общия фон, ама чак пък толкоз...Толкова с мита, че българите нямали пари! Само в хотели 4 и 5 звезди съм звъняла, дето за два дни отиват 500 лв. и нямаше кьораво място!

Честити месечинки и от мен!

С килограмите се подобрявам аз. Писна ми да чакам да ми дойде цикъл и нещата да се наместят естествено и започнах режим и спорт точно преди 3 седмици, вече ми ошироча всичко в талията, свалила съм 3 кг. и продължавам уверено напред. Най - хубавото на диетата ми е, че е така мислена, че да не ми намалява кърмата, беб си хапва доволно, а тренировките са домашни и така пестя време от ходене по зали - време, което нямам. Супер доволна съм!

# 684
  • София
Честити месечинки и от мен!
Тежка вечер имахме. На всичките вчерашни нерви отгоре и Оги се събуди с рев, рева 2-3 часа. Той и от колики толкова не беше плакал. Дундуркаха се с баща му и накрая се унесе и заспа (ни кърмене ни дявол, нищо не помогна). Днес гледам пробил поредния зъб. Дано се кротне, поне докато е настинал да не го мъчат и зъби.

# 685
  • София
И у нас тъй. В 3 часа се събуди, не иска да засуче, пищя и се тръшка към половин час. Предния път след такова изпълнение имаше зъб. Днес не съм гледала, но нищо чудно, те тези предните долни обикновено излизат заедно. Много е намалил сукането през деня, почти не си иска, аз предлагам от време на време, че ще гръмна, но той рядко се навива, освен за приспиване - т.е. два пъти на ден. За сметка на това, ясно си търси твърдата храна в часовете за хранене и нощем суче като змей. Не ме устройва тази схема, но сега покрай зъбите май тъй ще сме Disappointed

# 686
Хайде и бебка с второ зъбче долу.Сега чакаме горните,че и те са се надули.С баткото сме на Вълшебната флейта за деца,чудех се дали да го водя,като е сополие,Ами те всички кихат,кашлят и са болни в залата...

# 687
Честити месечинки ❤
И при нас подобно събуждане в 3,само че не е плакал,ами се намоца и се заигра 😲
Сутрин се кърмим към 6:30-7 и в 8 вече е зукнал за закуска 😬 Ами да ви питам,пюретата и кашите млечни ли трябва да бъдат?Аз спрях да се цедя и давам чисти пюрета,а след всяко хранене предлагам да суче и рядко отказва.Даже се е научил да ми рови настървено из деколтето 😂 Захраних с попара,много добре се прие!Сега мисля,следобед да му оджуркам кисел.Нали се размива брашно,после се слага на бавен огън с вода да се сгъсти и се добавя плодово пюре?Така ли беше 🤔 А захранването с ориз пак ли постепенно става или вече е излишно? Знам,че трябваше реда да е обратен на горе изброените,но се притесних сериозно,че ми спира кърмата и позабързах нещата с глутена.
Килограмите си ги върнах,отново влизам в старите си дрехи,обаче трябва да се стягам 🙄

# 688
  • София
Аз от много време не слагам мляко в пюрето, даже в попарата вече не слагам..май никъде не слагам...

Днес е много крив, направо ужас от 7 сутринта до 1 не  спал. Дремна за 40 минути и пак рев и хленчене. Добре, че е тая проходилка мако да го разведри. Отказа ми и банан..това не е било. Запушен нос явно е проблема..

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 14:56 от ditmade

# 689
  • Враца
Мече аз правя от готовите кисели и слагам мляко, а каша взимам млечна.

Днес за закуска дадох мляко с ориз и бисквитка, много и хареса

Общи условия

Активация на акаунт