Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 514
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Кога го слагаш да спинка за през нощта?
Нашият снощи го сложихме в 21.30, и сутринта реших да го пробвам - не се разрева, отваря очи, затваря .. вдигнах го в 8.40  Crazy

# 91
  • София
Ляга между 7.30 и 8. Сега затади смяната на времето му се доспива към 7. Имаме си вечерна игра около 20 минути докато каталяса съвсем и си заспива. Буди се към 7.30-40...освен днес..отдавам го на ваксините.

# 92
12 часа нощен сън?   Hug През нощта храниш ли? Party

# 93
  • София
Напоследък да. Имаше един чуден период без нощно хранене, но уви това беше допървия зъб. Сега по веднъж два пъти на нощ и доста събужданици за биберон. Но така както ги е подкарал тия зъби, няма да има почивка скоро. Един след друг...оня ден проби 4-ти, днес гледам 5-ти се белее...

# 94
 Grinning Нашето бебочи има 2 долу и 4 леко пробили горе  Grinning

# 95
  • София
Супер, поне да излезнат едновременно. При моя мъник се точат един по един.

# 96
  • София
Днес сутринта пих едно италианско еспресо и дали от това, дали заради целодневното мъкнене напред-назад, но този е спал един час за целия ден!!! Как ви се струва това?

# 97
Сигурно кафето е било страхотно и истинско  Flutter , все ще му се придреме, време е  Laughing

# 98
Белинда, от кафето е. Бяха ми разказвали, че там в самата цедка слагат пълна доза кафе, май беше 8 гр., докато тук обикновено наполовина. А и няма как да не се превъзбужда от преживяванията.

Значи да ви се похваля, два дни преди да навърши шест месеца, стикито пропълзя. Grin От няколко дни започна да застава и клатушка на коленца, и викам си до няколко седмици ще да е. Да ама не. Сега преди да си легне, я сложих на спалнята и нещо оправях и я гледам тя устремено преследва дистанционното. Laughing
Свърши ми спокойствието. Joy
Тая сутрин стана в 8, дай Боже да си напасне скоро режима след смяната на времето. Вечер също й се доспива горе-долу с час по-рано.
Днес на йогата дойдоха много нови бебета и то все шестмесечни. Може пък и да има априлки от групата във фейсбук.

# 99

Еми пърпъл айде честито пълзящо стики Simple Smile 
На моята лигла дори и българското кафе и влияе. Пия ли едно е като пренавита играчка от онези с ключа Grinning кафе не съм пила от сто години. А някой път и шоколада я превъзбужда.?
Много да ви подкарали зъбите ей.
И аз вече не знам на фръцла кое е, аз си мислех грип, но и при нас същата гърло, уши ок, гърди чисти. Но вдигна температура, която с панадола се повлия и махна и сополите. Днес обаче и аз чувам няква кашлица, чудя се да я водя ли пак на лекар утре или и на мен ще ми кажат зъби.
А сякаш и акито сега от дарадонки изби в другата крайност. То каквото и да им стане на децата в тези месеци все казват, че е от зъби.

# 100
  • София
Ехааа, Пърпъл честито пропълзяване, както каза отиде ти спокойствието:)
Лили, то при първия зъб и на моя шушул акото отиде в другата крайност за няколко дни.
Кафе не му влияе, поне не съм забелязала някаква разлика да има.
Белинда, блазя ти. Аз поне до морето ако отскоча ще съм много доволна, но уви няма кой да ме заведе, все заети хора наоколо:)

# 101
Аз се отчаях от моето неядящо диване и от утре минаваме на ЗВБ. Прочетох книгата, все още умирам от страх от задавяне, ама нямам избор - онзи ден и двете ревахме при поредния неуспешен опит с лъжицата Sad
Пърпъл - браво на твоето Стики  Hug И във Фейсбук групата имаме няколко пропълзяли, но са малцинство, а моята готованка няма изгледи скоро да пробва Simple Smile
Белинда, я дай акъл за пътуване със самолет с бебе Simple Smile Много ми се пътува вече - имаме роднини в Италия и се каним или при тях да отидем, или до Тел Авив за 4-5 дни. Ама май трябва да купя количка чадър, че тая комбинираната ми се вижда огромна.

# 102
Дит викаш да го чакам тогава този първи зъб хахах. Grinning

# 103
Марти, стискам палци. Hug  Може пък това да е вашето.
https://youtu.be/b5X_wEOPGWU
Дано да се отваря, това е клипче за бебе захранвано по ЗВБ и прогреса ден по ден.
Сестра ми като го изгледала се потресла, а мен пък точно обратното- впечатли ме как самото бебе знае какво, колко и как да яде и как да се справи. Има много такива клипчета в интернет. Ако не си гледала, виж някои. На мен ми беше полезно, именно заради разликата между закашляне и задавяне.

Сополи, кашлица, запек, разстройство, температура, плюс рев, неспане и кой ли знае какво, то няма нещо дето да не са симптоми на зъби.
Лили, айде да й избиват най-накрая да се кротне малко... до следващия поне Joy
И аз ако знаех, че октомври ще е близо 30 градуса да си бяхме поседели още малко на морето.
Дит, има време до Коледа, ама можеш да вземеш да си пожелаеш на Дядо ти Коледа кола и да ти влезе книжката в употреба, за да си бръмкате с Огито. Hug

# 104
Е,не! Това дете съвсем ме ошашка. Този път яде последно в 17.00 (!!!!) плодово пюре, мислех към 20.00 да го къпя, да му дам мляко и да заспива. Нашия си откърти като пич в 19.15 и до този момент само един, два пъти промрънка за биберон. Като дръпна чертата - яде 4 пъти, през 4 часа. Малко ли е? В смисъл, човека си е почти 10 килограма, ама нали целта е да се храни добре, не просто да се надува.
Отделно баща му май си изживява втори пубертет на дърти години. Втора вечер подред някаква игра играе и е голяма драма 😁

Общи условия

Активация на акаунт