Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито на малкото стики😁 Да й купиш наколенки😂
Марти, нищо особено няма в пътуването със самолет. Ние сме си с комбинираната количка. Ползвахме я до ръкава, после там ни и чакаше. Вътре кърмих на излитане и кацане, за да ме го болят ушите от налягането, той заспа и двата пъти и ...тъй, всичко мина нормално. На дълъг полет не се навивам обаче. Мислехме едно презокеанско пътуване сега зимата да правим, но- не, благодаря!😁 Докъм 2-3 часа се изтрайва, ама 7 да го държиш на ръце...множко идва. А, и се наака, та го преобувах на седалката😂 Вземи си и един голям шал, да го пазиш от климатиците и да си кърмиш спокойно. И това е, друго ме се сещам.

# 106
Мерси, Белинда Simple Smile И ние мислехме за едно зимно презокеанско пътешествие, но се отказахме не само заради полетите, ами и часовата разлика - иди му обяснявай на малкото, че трябва да спи и да си играе в обратното време  #Crazy
Пърпъл, гледала съм го това, наистина изглежда надъхващо Simple Smile Само че аз съм страшна паника и направо не знам как ще издържа. Май ще запиша един курс за първа помощ при бебета и деца.

# 107
Момичета, какво ли не правя. Имаме си ритуал с къпане всяка вечер по едно и също време, по един и същ начин яде, нарочно я оставам да се умори, като се търкаля в леглото и накрая заспива сама. Ама спи да 1.30 и после купон или събуждане на всеки час да пие мляко. И накрая към 4-5ч. я вземам при нас и спи до 7-8.От няколко дни по обед спи около 2-3 часа, но трябва да съм до нея, мръдна ли и се окорва и после е кисела, следобед може да дремне за 30 мин и това е до 9-10 вечерта. Ужс е просто.

# 108
Cveti и при нас е същото, спя с нея и това е. Бонус и ти ще си отпочинала Grinning
Лили не брой бройките ядене, ако си изяжда горе-долу грамажите и е ведро детето мисля че е ок.
Момиче слагате ли шапки на децата? Чудя се сега уж е студено, но не е ли рано. Гледам тук покрай мен всички деца със зимни шапки Thinking

# 109
Аз слагам шапка, ама не зимна, а от онези памучните. Въпреки протестите на баба му, която доста деликатно намекна как другите бебета по улиците били със дебели шапки и не съм ли искала да му подари 😁

# 110
  • София
Аз имам и дебела шапка, но все още и на мен ми се вижда топло. Моята също е памучна, не толкова да топли, колкото да пази от вятъра.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 16:43 от ditmade

# 111
Аз шапка слагам, е не супер дебела.
В Ремедиума има прИмоция два измиващи гела (2х500) на А-Дерма за 28 лв. Та реших да взема, че и без това скоро ще свърши Себамеда.

# 112
Цветенце, ако питаш мен, това изобщо не е неспящи бебе  Simple Smile Моята спи три пъти по 30 минути през деня, понякога даже по 20 минути, така че 2-3 часа за мен са някакъв мираж - от новородено не е спала толкова  Wink Нощем сме същия купон - будене през час, два, три - стигали сме до десетина пъти на нощ.

# 113
Белинда, още един въпрос към теб - столче за кола мъкнете ли? Как се придвижвате в самата дестинация?

# 114
Съжалявам, че сменям темата  Confused Избрали ли сте си столче за хранене? Какви екстри са от значение? Започвам да се оглеждам, вече ми е много мъка да храня на люлката, изгърбвам се  Rolling Eyes Трябва ли бебчето да се започнало стабилно да сяда? Нашето нещо стачкува, няма никакви признаци още  newsm78

# 115
  • София
Пеша се придвижваме, аз винаги буквам на пъпа на центъра. Предпочитам да платя повече, но да не се разправям с транспорт. Е, днес до Ватикана хванахме метрото, той си беше в количката. От летището се придвижихме с такси- там ми спа в ръцете, няма как, абсурдно е да мъкнеш стола за кола от бг.

# 116
  • София
Съжалявам, че сменям темата  Confused Избрали ли сте си столче за хранене? Какви екстри са от значение? Започвам да се оглеждам, вече ми е много мъка да храня на люлката, изгърбвам се  Rolling Eyes Трябва ли бебчето да се започнало стабилно да сяда? Нашето нещо стачкува, няма никакви признаци още  newsm78

На мен ми дадоха едно на чиполино, ама на 17 години и нещо не ме кефи. Таблата сама се измъква, пък е и доста хлъзгаво и коланите не ми харесват. Взех си от Икея, най-обикновеното. Супер семпло, стабилно + много лесно се почиства. Много съм доволна макар да е най-простото на света. Вероятно е добре да може да седи стабилно дребосъка. Аз като го взех , мойто човече вече седеше.

# 117
И аз купих вече. Най-полезната вещ вкъщи, но също вече седеше.
Стопът е на чиполино
https://www.minimod.bg/85055/chipolino-стол-за-хранене-престо-жираф
Ето такъв. Всичко има височина на стола, на гърба, две табли като се окапе да се вади горната, колани стандартни, доволна съм. Всички други, които разгледах имаха същите функции но цените от 160 на горе. Реших, че няма смисъл и купихме този.

# 118
  • София
Аз с момчетата имах същия чиполински стол, но сега ще търся нещо по-компактно, че мястото вкъщи взе да се изчерпва.

# 119
Моя стол е подарък от зълвата. От Джъмбо е, нищо особенно, но малкия много се кефи вътре и успявам да го нахраня. Даже когато имам да свърша нещо го оставям на него с една играчка.
Той вече стои по- стабилно, с изправено гръбче и му е по- забавно.
Ние мислихме за празниците да отидем до Швейцария, но незнам дали ще се справим със самолети, багажи и т.н. Ще го мислим има време. 😊

Общи условия

Активация на акаунт