Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ние вече имаме две екскурзии със самолет, но до 3.30 ч. и всичко си е наред. То е пълно с пътуващи бебета по летищата. Имаме и резервирано презатлантическо за зимата и знам, че всичко ще е ок🌴. Аз си се ровя по разни блогове за съвети и идеи, и се подготвям от по-рано. Както сме казвали, малката се натамънява на нашия ритъм, не ние на нейния.
Но си е и до бебе, де, всеки си знае своето и дали и как ще му понесе.

Lily9209, да не играе мъжа ти на Gran Turismo 🙈. И моя мъж го тресе як пубертет, ще стане на 40, но се е побъркал с тази тъпотия.. събрали се с някви приятели онлайн и само бръмчат. Много ме дразни и тръгнах да го правя на проблем. Той не разбира защо се ядосвам, аз и аз не разбирам, как е възможно 😐 Дали съм предпочитала да е в кръчмата или в бара, тук си бил, винаги можела съм да го викна и каква била разликата, ако бил гледал ТВ... не знам, не е зряло, не ме кефи.

# 121
Моят стол за хранене е на Бертони отпреди 8 години от баткото.И тогава,и сега съм доволна-седалката е удобна и стабилна,с колани,две табли,регулира се височината.Бебка все още не седи стабилно,но в столчето седи много добре,защото няма възможност да се наклони или плъзне,облегалката е висока,страните й са също високи и не може да се преметне през тях,харесвам си го.Бях го давала на още 2 семейства през тези години,даже скоро ми го върнаха.
Да питам давате ли вече глутенови каши и ако давате,с каква започнахте?

# 122
Нашето столче е това: https://www.hippoland.net/cangaroo-stol-za-hranene-kimchi-lhb-008
Супер удобно е, най-вече заради регулиращата се височина - холната ни маса е много ниска, кухненският остров висок и го нагласям спрямо къде сме седнали. Винаги я слагам с нас на масата да свиква. Тя вече си стои по цял ден седнала сама стабилно, но започнах да го ползвам от преди това. Облегалката му също се накланя в по-легнало положение. Но честно казано, адски много ме дразни, че е пластмасов - чак след като го купихме видях, че имало дървени столчета  #Cussing out
Но пък се оказа супер удобен за ЗВБ - днес го пробвахме, супер мина всичко  Hug

# 123
  • София
ОО супер, Марти, какво и предложи за хапване? Аз още не съм намерила друго освен банан и корчка хляб, което да му се услажда....

# 124
Имах успех с хапването онзи ден, знам че е гадно, но го лъжех с един кроасан, той зяпа и аз бутам пюрето 😕 Така изяде 190гр пюре...
На другия ден пък с една краставица 😀 Дали е лошо това...
С нищо друго немога да го излъжа да хапне зеленчуковото, иначе плодовото следобяд си го яде без проблем.

# 125
  • София
Аз четох, че не е добре да го лъжа така. По-добре било да го оставя гладен или да го накърмя...ама знам ли.. Аз прибягвам до друга хитрост...Слагам банан на всичко...не знам дали е по-добре хаха.

# 126
Днес стикито става на 6 месеца Tada Кога мина това време!
Нелегална, честита половин годинка и на вас. По повода мисля да се почерпя с тортичка ммм.
Както Дит казва, не е полезно да се залъгват децата да ядат. Това и в книгата на Маги Пашова го пишеше, че от сега започват да се изграждат хранителните навици и детето и затова е хубаво да се оставя ако не иска. Аз поне няма да я насилвам, особено докато е на кърма. После вече като мине изцяло на храна, ще го мисля.

# 127
  • София
Не ми се е налагало да залъгвам, но честно казано не съм убедена, че не бих, ако детето отказва да яде една седмица без видима причина. Имайте предвид, че писанията по книгите винаги звучат супер и повече от логично, докато не ти дойде до главата. Имах една приятелка, която ми разказваше как е изпробвала върху сина си теорията за естествения глад- пръв приятел на майката на злоядо дете😀 Оставила го да не яде, докато сам не си поиска. Е, на четвъртия ден не издържала😂 Та, това в книгите е малко...как да кажа, не винаги работи!

# 128
Изследванията ни са 6 точки. ЛЛ много доволна. След малко отиваме на нефролог, стискайте палци всичко да е ОК.
Честита 6 месечинка на Пърпълче и Нелегална ! Живи и здрави бебчета, усмихнати мами и още хиляди пъти по- толкова ! 😘🎂🌸

# 129
  • София
Честито на всички и всички да се похвалите с чудесни кръвни резултати:)

# 130
  • Враца
Благодаря момичета Flowers Hibiscus Пърпълче, честита месечинка и на вас, много здраве и щастие Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Balloon тортичката я правя от сутринта.
Случи се нещо много интересно, както се смеехме с малката,  точно в 11.50 ( когато я родих) тя изплака, гушнах я се засмя, мисля си, че и тя усеща нещата, а аз цял ден плача от радост Simple Smile

# 131
  • София
Какво мислите за кехлибарените герданчета?

# 132
В чужбина, специално Испания, много ги носят, ако не се лъжа за успокоение от зъби. Преди бях гледала, че и тук някъде продаваха и щях да поръчвам, ама така си и остана.

# 133
Честити месечинки, Purple и Nelegalna  Hug
Аз ѝ купих такова кехлибарено герданчо, като беше на 4-5 месеца, понеже си внуших, че заради зъбите стана крива изведнъж. След 2-3 седмици носене не стана по-малко крива и реших, че грам не помага и е поредната глупост. Обаче зъб още няма, тоест не е била от това крива, та не знам сега дали ще действа, когато наистина се наложи   Joy
Съгласна съм и аз с Белинда Sad Като четох Маги Пашова си виках ”Бреййй така е, никога няма да я карам на сила, колкото иска толкова да яде”. Две седмици по-късно се чудех с какво да я залъжа да си отвори устата Sad Не че ако изяде две лъжици просо ще ѝ се вдигне хемоглобинът, ама де да знам и аз защо толкова се вманиачих... Адски неприятна ми беше тая работа, затова реших да мина на ЗВБ.

# 134
  • София
Разкажи как мина първия опит:)

Общи условия

Активация на акаунт