Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 014
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 130
Ако някой хич не е гледал индийски сериал, няма как да оцени играта на съквартирантите. Енджи ги имитира страхотно, с цялата жестикулация и свирепи физиономии, Марги също. Тези повторения, спирания, застинали жестове, преекспониране на емоцията, са си абсолютно характерни.

Енджи се справи много добре и е перфектна за ролята на индийка- с жестове ,с игра на погледа и с темперамент! Признах я!

# 2 131
Вчера не можах да гледам и днес гледах епизода. Очаквах да е много забавно, но останах разочарована. Нищо не ми хареса, нито сценария, нито играта, нито костюмите. Пълна тъпотия.
Спомням си в предните сезони Люси като балерина, толкова съм се смяла.

# 2 132
  • тук, на мястото си

Сега, като си сложи повече силикон и по-големи имлпанти, ще видите вие!  hahaha  Joy

Тя предните нали ги подари? Сега и задните ли ще благотворява?

# 2 133
Аз съм си гласувала тук в анкетата за моето кашонче. Единият от тия 77 луди съм аз, че някой пита по трасето. Поне контейнерче със стока да и бяха сложили на главата на Мезчето, с въздуховод  Joy

На финала също ще гласувам за най абсурдния претендент.

Тая вечер голяма скука с тоя Джейсън Стейтман. Друго си е Боливуд Joy

# 2 134
И аз съм гласувала за МегзЧе във анкетата Grinning

Оле, даа Joy Joy Дойката Люсисита JoyJoy
https://www.youtube.com/watch?v=LtgrMo5FnDE

# 2 135
И аз съм гласувала за МегзЧе във анкетата Grinning

Оле, даа Joy Joy Дойката Люсисита JoyJoy
https://www.youtube.com/watch?v=LtgrMo5FnDE

Иларионов е завършил НАТФИЗ.
Невъзможно е да НЕ изпъкне! Талантът му винаги ще се улавя. В този сезон беше най-добрият!

# 2 136
И в мисията с пукането на балона беше върховит , когато смачка и Пресиета , и шкафа Joy
Много позитивен беше онзи сезон.

# 2 137
И в мисията с пукането на балона беше върховит , когато смачка и Пресиета , и шкафа Joy
Много позитивен беше онзи сезон.

Оххххкането и пъшкането на Преслава  smile3521 smile3521 smile3521

# 2 138
Сериалът Малката Джулка беше страхотен. И сценарият, и изпълнението на актьорите бяха на индийско ниво. Хора, ако не сте гледали никога индийски сериали не коментирайте, че не бил добър сериалът. И кокоренето, и звуковите ефекти, и мълниите от очите, и блещенето и забавените и повтарящи се кадри са едно към едно като от индийски сериал. Всички играха добре, но най-добре си изиграха ролите Енджи и Марги. Александра също беше добра.

# 2 139
Помня миналия сезон с тяхната мисия-сериал. Повече ми хареса, бяха по-забавни. Точно когато участваха Преслава, Люси и другите.

# 2 140
  • гр. Шумен
Досега имали ли сме плеймейтка - финалист ? Светлана в сезона на Слабаковица,  не помня кога излезе Thinking
През 2014 Елена Кучкова беше на финал. Тя обаче беше сладка. Гана е противна.
Мисля, че към сряда ще има още напуснали. Много голяма навалицата за финала.

# 2 141
Кучкова беше ужасна. Не беше чучело като Гани, хубава беше. Но глупава, невъзпитана, груба и разбира се с претенции до небесата.

# 2 142
Предлагам сченаристите да подшушнат на този,когото гласят за победител,че трябва да остане още 2 месеца със следващата смяна.Най-сигурния начин да се разбягат откачалките.
Гана-Цицорана няма никакъв шанс според мен-това,че я направиха ,,умна'' за 5мин,докато ги изпитваха,не може да заличи постояното плещене на потресаващи глупости,лигавене и визията на нескопосано гримиран травестит Sick
Тлъстия готвач и той се изчерпа отдавна,вече стана за смях и явно му тежи-да ходи да тормози жена си,на нея явно не и пука особено,че живее с психо.

# 2 143
  • в резерват
Спомням си и Фънки как играеше налудничаво с един нож

# 2 144
  • София

Гана-Цицорана няма никакъв шанс според мен-това,че я направиха ,,умна'' за 5мин,докато ги изпитваха,не може да заличи постояното плещене на потресаващи глупости,лигавене и визията на нескопосано гримиран травестит Sick

Много точно написано!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт