Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 010
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Варна
Представлението не е за хора, оперирани от чувство за хумор. Ролите се изпълняваха от неактьори и не разбирам какви очаквания трябва да има човек, че да възлага големи надежди на играта им.

Не знаех, но покрай останалите ми операции, може и това да за махнали, щом казваш. Mr. Green
Сравнявам с предни сезони, където също неактьори имаха страхотни изпълнения, имаше игра и чувство. Тук нищо такова не видях, явно е от операцията.

Припозна ли се в коментара ми? Или по принцип реагираш остро, когато някой не споделя мнението ти?
Не помня чак толкова страхотни изпълнения от предни сезони, макар някои да бяха актьори. Пък чак и игра, и чувство в постановки с пародиен(бих казала лековат) характер... май съм пропуснала тези сезони на Брадъра.
Всеки вижда различно. Така, че виждай си както искаш, не ми пречиш. Лека вечер! Flowers Hibiscus

Нали ти написах, че в мен в проблемът?
Явно освен прясно оперирана съм и чепата! Интересни попадения, браво!
Добре, че виждаме различно, и на мен не ми пречиш. Лека и от мен!

# 2 116
Laughing
То....като я гледа човек изцяло си е грозничка....
Как можа?!?! Тя от малка си върви хубавка... Laughing

# 2 117
  • София
Laughing
То....като я гледа човек изцяло си е грозничка....
Как можа?!?! Тя от малка си върви хубавка... Laughing

Сега, като си сложи повече силикон и по-големи имлпанти, ще видите вие!  hahaha  Joy

# 2 118
Александра за мен е красива, с изключение на носа- има какво да се пипне. Но усмивката и изобщо чарът й са много обаятелни.

# 2 119
  • Сандански
Промо за Понеделник

# 2 120
  • Брюксел / София
“Хората метаморфозират” ли казва тази “умница” Ганка? Мн просто същество е тази мома!

# 2 121
  • София
“Хората метаморфозират” ли казва тази “умница” Ганка? Мн просто същество е тази мома!

Проста, но с 3 дипломи за висше образование! Хубавелката е мноооого образована!  Joy

# 2 122
Досега имали ли сме плеймейтка - финалист ? Светлана в сезона на Слабаковица,  не помня кога излезе Thinking

# 2 123
  • София
Мисля, че не.

# 2 124

+1 Не сме имали.
Извън възможностите им е този "приз"! Animal Frog

# 2 125
Александра за мен е красива, с изключение на носа- има какво да се пипне. Но усмивката и изобщо чарът й са много обаятелни.
И на мен ми харесва.Само ако не беше толкова лигава на моменти.. :/

+1 Не сме имали.
Извън възможностите им е този "приз"! Animal Frog
Ето, че сега имаме Joy

# 2 126
  • Испания
10.11 е финала на Вип брадър... 11-15.11 би трябвало да пуснат ол старс

Петият сезон стартира на 13 ноември 2017 г. веднага след края на „Любовта е във VIP Brother“, под името „Big Brother All Stars 2017/Big Brother: Most Wanted“. Водещ на предаванията на живо в понеделник и сряда е Ники Кънчев, а на т.нар. „дейли епизоди“, където се показват най-интересните събития от къщата в последните дни, водещ е Александра Сърчаджиева. В този сезон водещ е и Миглена Ангелова. Тези епизоди се излъчват в понеделник от 20:00ч. и от вторник до петък от 21:00ч. по Нова телевизия. Епизодите с Ники Кънчев са двучасови, а останалите – едночасови.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Big_Brother#VIP_Brother

Досега имали ли сме плеймейтка - финалист ?

Черната Златка спечели  „Big Brother All Stars 2013“.

# 2 127
Хубава е Александра, но не сме в конкурс за красота все пак.. носа да не пипа, че ще се обезличи...

# 2 128
Ако някой хич не е гледал индийски сериал, няма как да оцени играта на съквартирантите. Енджи ги имитира страхотно, с цялата жестикулация и свирепи физиономии, Марги също. Тези повторения, спирания, застинали жестове, преекспониране на емоцията, са си абсолютно характерни.

# 2 129
Ехеее , Джулка ще има нови поводи да пърчи предните гърди Joy
Но то , в този сезон , нещо много смахнато се получи със спасяването на гаднярите. Ако не беше колелото и Мегзините фитнове , и тя , и Шеф , да са навън.
Някой по-горе беше писал , че изнесли сезона. Аз си оставам на мнение , че ако този вербален агресор беше изчезнал , както и модната мадона с големите ключици , щяхме да гледаме нещо далеч по- интересно от съквартирантите.

Общи условия

Активация на акаунт