Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 010
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 100
Тото заради доброто си изпълнение в сериала, може и да се спаси в понеделник. Дани и Петров ще си ходят, вероятно.

Според мен, като изгледах наново танца, Тото се справи най-добре и с него.Определено си е артистичен.

# 2 101
Представлението не е за хора, оперирани от чувство за хумор. Ролите се изпълняваха от неактьори и не разбирам какви очаквания трябва да има човек, че да възлага големи надежди на играта им. Няма да се явяват на номинации за "Оскар"-и.
Участието на МегЗ ще е някаква пародия, заради дефекта в говора ѝ. Нищо няма да ѝ се разбира. Но съм сигурна, че ще се постарае, освен ако не реши да облече свой тоалет, разбира се. Thinking

# 2 102
Не мисля, че ще има продължение. Това беше. Просто винаги в края на епизод се дава част от следващия. За това и тук така подходиха.

Като заговорихме за идиоти, да ви развеселя:
Извънземни се връщат от разузнавателна мисия на Земята. Питат ги:
-Е, има ли интелигентна форма на живот на Земята?
- Има.....смартфони.  Но не могат да ходят и използват едни идиоти да ги придвижват....
Trollface

# 2 103
  • Варна
Представлението не е за хора, оперирани от чувство за хумор. Ролите се изпълняваха от неактьори и не разбирам какви очаквания трябва да има човек, че да възлага големи надежди на играта им.

Не знаех, но покрай останалите ми операции, може и това да за махнали, щом казваш. Mr. Green
Сравнявам с предни сезони, където също неактьори имаха страхотни изпълнения, имаше игра и чувство. Тук нищо такова не видях, явно е от операцията.

# 2 104
Според мен се постараха. Някои обаче толкова си могат...като Златков например..лицето му остана безизразно, но се постара.

# 2 105
  • София
На Златков лицето е безизрано заради ботокса, който обилно си е сложил.

# 2 106
Сега като се замислих, щеше да е много яко да вкарат около 50 истински котки...Smiling Imp

# 2 107
Представлението не е за хора, оперирани от чувство за хумор. Ролите се изпълняваха от неактьори и не разбирам какви очаквания трябва да има човек, че да възлага големи надежди на играта им.

Не знаех, но покрай останалите ми операции, може и това да за махнали, щом казваш. Mr. Green
Сравнявам с предни сезони, където също неактьори имаха страхотни изпълнения, имаше игра и чувство. Тук нищо такова не видях, явно е от операцията.

Припозна ли се в коментара ми? Или по принцип реагираш остро, когато някой не споделя мнението ти?
Не помня чак толкова страхотни изпълнения от предни сезони, макар някои да бяха актьори. Пък чак и игра, и чувство в постановки с пародиен(бих казала лековат) характер... май съм пропуснала тези сезони на Брадъра.
Всеки вижда различно. Така, че виждай си както искаш, не ми пречиш. Лека вечер! Flowers Hibiscus

# 2 108
Вярно ли има?

Обаче Богданка наистина с тези бръчки пачи крак....на 26 години..лошоооо.
На мен ми се появиха след като се появи детето...от зор и т.н. , ама при нея рано са се появили...що така...

# 2 109
Вярно ли има?

Обаче Богданка наистина с тези бръчки пачи крак....на 26 години..лошоооо.
На мен ми се появиха след като се появи детето...от зор и т.н. , ама при нея рано са се появили...що така...

Мисля,че дори е по-млада.
Както и да е-с бръчки или без е най-безличната и невзрачна  като визия според мен.

# 2 110
# 2 111
Изненадах се просто...млада е още за бръчки. Може от гримове да е съсипана кожата...или си е ген. Както и да е...

А. ..23г...ами рано й е...

# 2 112
На мен Джулка ми се видя надебеляла, когато беше заголила бедър в леглото , някак и висеше мръвката.

# 2 113
На мен Джулка ми се видя надебеляла, когато беше заголила бедър в леглото , някак и висеше мръвката.

Да,леко се е угоила.Не като конструкцията на  Саше Васе  Peace

# 2 114
  • София
Цитат на: Amiamo link=topic=1002383.msg35780566#
са, който обилно си е сложил.[/color
Вярно ли има?

Личи си!

Грозна гледка беше. То....като я гледа човек изцяло си е грозничка....

Общи условия

Активация на акаунт