Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 160
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Тото и Златков по -добре се справиха от Милко Калайджиев и не помня кой беше...Simple Smile В този сериал целувката беше по-страстна и нямаше претупване както при Милко.

# 1 996
Във Враца, гарга не каца. Ти Тота чакаш Joy

Не каца, щот мрът от Химко Grinning
Тоя Химко кой е сега newsm78 Сезонът свърши не ги научих Joy

# 1 997
Забравили са да сложат Алекс в началото, където изписват имената им. No Mouth

# 1 998
Изобщо много "интересно", "смело" и "актьорско" е да караш двама хетеросексуални мъже да се целуват страстно и да се гледат влюбено пред очите на жените и приятелките им, и най-вече пред очите на децата им. Булгаристанска тъпотия, която "забавлява" масите и им налага ново, "модерно" мислене и интерпретация на любовта. Много изпростя това реалити, още с напускането на Ники Николов, нивото рязко падна и гравитира около просташко такова. Примери в тази посока колкото искаш, във всеки следващ сезон, все по-осезаеми. Би следвало да има все пак някакво средно интелектуално ниво, наличното обижда публиката.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 23:56 от Либерта

# 1 999
  • До сърцето...
....
Тоя Химко кой е сега newsm78 Сезонът свърши не ги научих Joy

Ей тук самият Тото ще ти каже Simple Smile
https://www.vbox7.com/play:0be2c457cd

# 2 000
  • София
Само на мен ли Златков никак не ми харесва визуално..?
Не, разбира се.  Laughing

# 2 001
  • Испания
Псевдоморалистите започнаха да скачат.

След появата на Тото и Златков представлението стана смешно. Чудесно се справиха. Щом някой ги обявява за гейове, значи имат талант.

# 2 002
То голям талант е да се правиш на педераст. Няма друг начин да изявиш таланта си. Само чрез педерастия и проституция, новите "ценности", изпречили се на пътя на актьорския талант... Simple Smile)). Силно се съмнявам да има подобни "модерни" сюжети в индийските сапунки из Боливуд. Но щом това се харесва и радва масите, значи няма проблем.

# 2 003
Из ФБ-възмутените:
Albena Ivancheva: Колко подмолно ни поднесохте какво е любов.И това го гледа цяла България и не осъзнава,как толерирате любовта между мъжете ,Лорд Минчев ли беше под сценарист на Щерева или тя видя искрите на момчетата във формата .Какво показваме на новото поколение,че вместо да накараме някого да ни обича отиваме и си сменяме пола за да му се харесаме ..Ужасен сценарий.Колкото и комично да го изиграха не харесвам това да се представя любовта между мъжете за нормална .Имам такива приятели да не ги съдя,но и не съм за това да е открито и с бракове.Света е създаден за мъжа и жената с такава ли сцена ще затворете сезона на любовта.Е вижте как Нова телевизия е за гей браковете.Не ми хареса .

# 2 004
То голям талант е да се правиш на педераст. Няма друг начин да изявиш таланта си. Само чрез педерастия и проституция, новите "ценности", изпречили се на пътя на актьорския талант... Simple Smile)). Силно се съмнявам да има подобни "модерни" сюжети в индийските сапунки из Боливуд. Но щом това се харесва и радва масите, значи няма проблем.
Те не се правят. Брадъра показва истинската им същност. Педерастията и проституцията е на пазара. Mr. Green

# 2 005
Играта им беше интересна, но сценарият е кофа с го**а без да преувеличавам.

И ако тази история е забаена на публиката - къде попаднах аз сред тях не знам

# 2 006
Леле колко сканадално! Обесете всички гейове, включително и тези, за които е само роля. Ай, моля ви се стига с тоя фалшив морал. Значи американски продукции с гейове може, ама български- в никой случай! Сакън да не ни прихване и нас.

# 2 007
Абе не е за морала, но само това ли могат да измислят всяка година. Дтуги сюжети няма ли?

# 2 008
По мои наблюдения гей-връзките стават все повече и ни заобикалят ,освен това вече свободно показват ориентацията си. Рядко се притесняват и не го крият.
Дали това се харесва на нас-хетеросексуалните,няма значение.В случая този пародиен сериал отрази една реалност-красиво или грозно,вулгарно или нормално.....това е истината. Никой не е длъжен да я приема.

# 2 009
Вижте сега, ако за толкова години, в които се излъчва ББ не сте успяли да схванете идеята на тая мисия със сериала, ами много жалко. За гейове обикновено са нарочени точно тези, за които ще е срамно да го изиграят. Футболиста, който със сигурност е имал безброй завоевания. Или например преди години Ицо Хазарта- рапър на върха на славата. Все такива, които е възможно да се възпротивят, защото са градили определен имидж извън къщата и се притесняват да не го развалят с една роля на хомосексуален.

Общи условия

Активация на акаунт