Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 176
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 1 980
Само на мен ли Златков никак не ми харесва визуално..?

# 1 981
  • София
Съмнителни са тези двамата, да не вземе да им хареса.

# 1 982
  • София

На мен ми е ужасно противен.

# 1 983
  • София
Ох, Тото какви белтъци мята. 😂😂😂 Очите му са само за индийски филми, пропилява си живота с този рап. 😁

# 1 984
А, сега се сетих за репликата на Джулиана, когато говореше с Алекс ..  "Знаеш ме. Гроб съм!" Joy Joy Много вярно. Joy

# 1 985
Не че съм имала друго мнение до момента,но Златков е най-сексуалният от кастинга в Къщата.Кулминацията си беше гей-сценката! Хормоните му изтичат от очите и от ушите! SatisfiedSatisfiedSatisfied
Най вече от ушите hahaha hahaha

# 1 986
  • Испания

И на мен не ми харесва. Споко!

# 1 987
https://www.youtube.com/watch?v=jJVCNY4MxDg

Ултрасите да ги видя сега!  newsm17 smile3514 newsm62

# 1 988
Във всеки филм от всеки сезон на Биг Брадър винаги има хомосексуална двойка мъже. Явно това е откровеното послание на екипа на ББ. Станах хомофоб от подобни вулгарни внушения. Какъвто и да е сюжета на ББ, винаги има хомосексуална двойка мъже. Хомосексуални коментират в студиото и почти всяка тяхна реплика е с вулгарен намек за педерастия. Публична тайна е сексуалната ориентация в екипа на ББ. Дори в игрите им има непристойни и вулгарни действия и намеци. Намирам всичко това за отвратително и липса на добър вкус. Имам усещането, че ББ е трибуна на педерастията и работи в посока налагането ѝ като модел в обществото. И както вече споменах, това ме направи зорлем хомофоб.   

# 1 989
# 1 990
Тото чакам си те във Враца Heart ще си сложа и порцеланови зъби заради тебе Joy

# 1 991
Ей това се казва внезапно вдигане на рейтинга и мощен PR,пък било то и ......гейски.Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile
БлицА първи се изявиха:

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/gey-strasti-vv-vip-bra … i_news555307.html

# 1 992
  • София
Аз също не харесвам Златков. Като видя физиономията му с опънатата кожа без бръчки,
 доббре почистени вежди ....  идва ми да го гръмна.  #2gunfire

# 1 993
Тото чакам си те във Враца Heart ще си сложа и порцеланови зъби заради тебе Joy

Във Враца, гарга не каца. Ти Тота чакаш Joy

# 1 994
  • До сърцето...
Във Враца, гарга не каца. Ти Тота чакаш Joy

Не каца, щот мрът от Химко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт