Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 197
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 1 965
Представяте ли си Мегз да е вдигнала скандал, защото е била с Кашон на главата, казвали ѝ извънземно,  и без реплики (е, 2 думи на кръст, в края)  JoyJoy

Според мен, ако Мегз ще вдига скандал, то ще е заради репликата за зъбите й Laughing

# 1 966
Представяте ли си Мегз да е вдигнала скандал, защото е била с Кашон на главата, казвали ѝ извънземно,  и без реплики (е, 2 думи на кръст, в края)  JoyJoy

Според мен, ако Мегз ще вдига скандал, то ще е заради репликата за зъбите й Laughing
Не вярвам.Само да не и отнемат роклите! NaughtyВсичко друго може.

# 1 967
  • Испания
Стана точно така, както каза Тото, когато убеждаваше Златков.

# 1 968
Точно това си мислех и аз. Целувката на Милко Калайджиев и Ицо Хазарта вече си има достойна конкуренция. Simple Smile Едно от нещата, с които ще запомня този сезон, е Тото и Златков в джакузито. Simple Smile

# 1 969
  • София
Приятно  ме изненадаха всички. Добре се справиха с ролите.

# 1 970
Аз ще си пусна сцената с Тото и Златков в джакузито... Пак ще им се порадвам Joy

# 1 971
  • Испания
"Чул съм..., че едно горещо джакузи... оправя безсънието".

# 1 972
Точно това си мислех и аз. Целувката на Милко Калайджиев и Ицо Хазарта вече си има достойна конкуренция. Simple Smile Едно от нещата, с които ще запомня този сезон, е Тото и Златков в джакузито. Simple Smile

Тото и Златков в Жакузито, но не разбрах,кой майката и кой таткото hahaha hahaha

# 1 973
Нооо забелязахте ли ,че бързо смениха корицата на страницата на ББ-непосредствено след сериала беше кадърът с целувката Тото-Златков  Crazy
И след минути я промениха.Според  мен целувката им изглеждаше много истинска и в коментарите масово го изляха,че било почти като гей-сцена  Laughing Laughing Laughing Laughing
Нежно докосване си беше ,а тези взеха че го пльоснаха на корицата! Crazy Crazy Crazy
Явно админите  са получили звучен шамар!  newsm62 newsm08 newsm48

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 22:34 от Berussa

# 1 974
  • София
Нооо забелязахте ли ,че бързо смениха корицата на страницата на ББ-непосредствено след сериала беше кадърът с целувката Тото-Златков  Crazy
И след минути я промениха.Според  мен целувката им изглеждаше много истинска и в коментарите масово го изляха,че било почти като гей-сцена  Laughing Laughing Laughing Laughing
Нежно докосване си беше ,а тези взеха че го пльоснаха на корицата! Crazy Crazy Crazy
Явно админите  са получили звучен шамар!  newsm62 newsm08 newsm48

Златков много хубаво целуна Тото! Истинкса целувка си беше!

# 1 975
То си беше гей сцена.

# 1 976
  • Испания

"Да го направим, докато луната е цяла".

12 часа! Направо са гъбясали във водата...

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 22:38 от smileys

# 1 977

"Да го направим, докато луната е цяла".

Вай,вай #2gunfire Десетгодишните ултраски загубиха Тотмана hahaha hahaha
Мари, въпросът с подрастващите е решен hahaha И съм абсолютно с теб.

# 1 978
Не че съм имала друго мнение до момента,но Златков е най-сексуалният от кастинга в Къщата.Кулминацията си беше гей-сценката! Хормоните му изтичат от очите и от ушите! SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 979
  • София

Епизод ,,Малката Джулка''
   Mr. Green   Joy

https://videobg.nova.bg/novatv/2018/vipbrother/vipbrother-2017-11-03.mp4

Общи условия

Активация на акаунт