Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 225
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Едно огромно БРАВО на всички тази вечер. И за сценария, и за играта, и за танца и за това, че всичко което направиха го направиха с удоволствие и се раздадоха с кеф. ЕВАЛА. Напълниха ми душата Simple Smile
Абе сценарият можеше да бъде и по-забавен. Направо съм учудена, имайки предвид колко остроумен е Дилов, но каквото-такова. Добре се представиха всички. Само малката Джулка много се е заблудила, че е в главната роля.  Laughing

# 1 951
Много як епизод.. Много ми хареса
Хубаво се ошамариха Grinning и пулеха.

# 1 952
Едно огромно БРАВО на всички тази вечер. И за сценария, и за играта, и за танца и за това, че всичко което направиха го направиха с удоволствие и се раздадоха с кеф. ЕВАЛА. Напълниха ми душата Simple Smile
Абе сценарият можеше да бъде и по-забавен. Направо съм учудена, имайки предвид колко остроумен е Дилов, но каквото-такова. Добре се представиха всички. Само малката Джулка много се е заблудила, че е в главната роля.  Laughing

АЗ разбрах, че Щерева го е писала. Или съм се объркала нещо?

# 1 953
Аз пък въобще не си спомням Гъмео и Пресиета,но миналогодишните изпълнения на Емануела с пишман звездата компенсираха провала на индийската сапунка. Mr. GreenСегашните се представиха блестящо!
Отлична актьорска игра,особено на мъжете. Crazy

# 1 954
  • Ню Йорк
Много се смях, хареса ми, въпреки че не съм гледала индийски сериал до сега и нямам база за сравнение. Джулката какви муцуни правеше - безценно Simple Smile

# 1 955
  • София
АЗ разбрах, че Щерева го е писала. Или съм се объркала нещо?
Не, не бъркаш - Щерева и Любен Дилов.  Peace

# 1 956
И аз не гледам индийски сериали,но този бих следила с голям интерес!

# 1 957
Главната роля си беше на Тото.И той най-добре си я изигра.Тото победител!!:)На фона на всички психари в тоя сезон,въпреки всичко,той е най-нормален.

# 1 958
Тото, бЕгай у Боливуд, ще те грабнат като топъл хляб. Simple Smile Прекрасен беше, завършен актьор, дано някой режисьор го е гледал и да му предложи роля. Simple Smile Шеф Петров също беше много убедителен, и Дани Златков ми хареса. Абе всички се справиха добре и им личеше, че се забавляват. И аз се забавлявах много. Simple Smile

# 1 959
  • София
За този глупав сценарий, добре се справиха. Доста се подиграха със Сашка обаче.

# 1 960
За този глупав сценарий, добре се справиха. Доста се подиграха със Сашка обаче.
Не мисля,а и текста на песента си беше подходящ.Виж за Александраш дето спала с цялото село... Sick

# 1 961
Тото, бЕгай у Боливуд, ще те грабнат като топъл хляб. Simple Smile Прекрасен беше, завършен актьор, дано някой режисьор го е гледал и да му предложи роля. Simple Smile Шеф Петров също беше много убедителен, и Дани Златков ми хареса. Абе всички се справиха добре и им личеше, че се забавляват. И аз се забавлявах много. Simple Smile
С тия влажни, като на кошута очииии #Crazy, Тоткеее Shocked

# 1 962
Представяте ли си Мегз да е вдигнала скандал, защото е била с Кашон на главата, казвали ѝ извънземно,  и без реплики (е, 2 думи на кръст, в края)  JoyJoy

# 1 963
Тото е с много обещаващи актьорски заложби!!  smile3501

# 1 964
С тия влажни, като на кошута очииии #Crazy, Тоткеее Shocked
Сега да не забегнете на гъза на географията?Във Враца например...

Общи условия

Активация на акаунт