Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 081
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 055
  • sofia
Не че очаквах нещо кой знае какво от бездарията вътре, ма вярно беше скучно. Въобще не ми беше смешно.
Даже по едно време се размечтах за добрите стари скандали...Ама нъцки.

# 2 056
.....Можеха да го направят като селския идиот Мунчо от "Под игото"....
Както се казваше в подписа на една потребителка: " тук нямаме селски идиот. Всички се редуваме.."
Та и тия вътре са така..Joy

# 2 057
Богданка много грозно й се "нацепва" околоочния контур при усмивка... Струва ми се, че кофти ще остарява...

Скрит текст:

# 2 058
  • София
Поне се постараха. Понякога е по-важно старанието, отколкото резултатът.
Индийските сериали са станали ужасни,но поне са много полезни, ако човек трябва да се учи на външния израз на емоциите - хиперболизирании, забавени, повторения. Понякога се чудя актьорите как издържат на такова пулене и зяпане.

# 2 059
има нещо в гласа на Джулиана, което ме отблъсква, но иначе е напълно в хармония с визията й и средата, в която вирее. Тя просто си е за там - нощен живот и екзотични танци. Може като съпруга да е самата любов, грижовност и морал, но някак ми се бие с всичко останало.

Съгласна. Всичко в нея е прекалено и неестетично. Ако беше добродушна, може би щях донякъде да преглътна безумната й визия. Но и това не е.

# 2 060
изтрили са ми мнението, но пак ще го напиша, щом лицемерните чужди брътвежи са оставени:
...Нима е старомодно да споделяш християнските ценности...
Не е старомодно, а е опасно.
Предаването, което се коментира тук не е религиозно насочено и нямам нищо против сатирата в него, ако ще и да изгорят библията ритуално.

+1 !! Поне са изтрити и хомофобските напъни за разсъждения! Темата не е мястото за подобни отровни и болни индивиди! Mask

# 2 061
Богданка много грозно й се "нацепва" околоочния контур при усмивка... Струва ми се, че кофти ще остарява...

Скрит текст:

Сега като прегледах снимките пак се сетих, че много силно впечатление ми направиха грубите ръце и пръсти на Александра и на Гани, едни такива... отрудени ръце Simple Smile.

# 2 062
Брех, какви морализатори се появили! Четат лекции за човешките ценности на фона на сценарий, който е ироничен, сатиричен, като цяло комедиен. Каква сцена трябваше да разиграят- нещо от Светото писание ли? Или Шекспир в оригинал. Как пък тия морализатори не се изказаха, когато шефът се гавреше със съквартирантите, ровеше се в личния им живот и ги унижаваше пред цяла България! Като че ли той е мерилото за стойностен живот и неговата лична преценка е меродавна.
Снощи беше забавно, на моменти смешно, като цяло пародийно. Важното е, че всички се постараха и се вживяха в ролите си, някои се забавляваха. Никой не участва само за отбиване на номера.

# 2 063
И на мен ми направиха впечатление ръцете им. И изобщо Гани отблизо, имаше толкова много кит по лицето си тя, че на всяка мимика се сгъваше като хармоника лицето ѝ.

Радвам се, че съм пропуснала лекциите. Както вече казах, някои хора не знаят да се забавляват. Брадъра е иронично, сатирично и глупаво шоу за забавление. Не за възпитание или проповядване на ценности.

# 2 064
Е , има потребители , които търсят най- активните теми , за да излеят интелектуалния си продукт. Къде , ако не - тук Joy
Как иначе някой ще ги забележи ?
Тотоо ми става все по- противоречива личност. Има заложби момчето , и за " убедител и мотиватор" става.
Роналдото колко жално гледаше , тък каква сластна цАлуФка му отпери Animal Heart Eyes Cat

# 2 065
Радвам се, че съм пропуснала лекциите. Както вече казах, някои хора не знаят да се забавляват. Брадъра е иронично, сатирично и глупаво шоу за забавление. Не за възпитание или проповядване на ценности.
За иронично и сатирично - не знам, но глупаво шоу със сигурност. И най-вече супер просташко.
Съвсем нормални си му бяха "лекциите" на момичето, то пък не може всички да се радват на подкръстовия нашенски  "хумор"! А темата не е затворена само за група хора, всеки има право да си сподели мнението.

# 2 066
ОО, да, ръцете им и аз ги фиксирах.

# 2 067
  • Сандански
Роналдото колко жално гледаше , тък каква сластна цАлуФка му отпери Animal Heart Eyes Cat
Тото леко си събра лицето, но Дано направо си го уцели. Joy

# 2 068
Много се забавлявах на индийския сериал. Всички си изиграха много добре ролите, напълно в стила на индийските сериали. И сценарият беше забавен, все пк пак това не е висше изкуство, а скеч за забавление. Всичко много ми хареса, и Саше Васе беше СУПЕР

# 2 069
Леля Луна се завръща,чакайте я в All Stars  newsm48 smile3514 smile3508

http://lifeonline.bg/bg/treperi_narode_luna_se_zavryshta

Общи условия

Активация на акаунт