Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 037
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Може да си вземеш свободна пудра и с голяма четка да нанесеш, лицето става леко матирано с цвят. Аз так правя. Денси преди години ме насочи към свободната на Шанел, от тогава само подновявам опаковката Grinning
Върха е нали? Heart Eyes Hug bouquet

# 616
  • Пловдив
И питаш! Да си жива и здрава! Винаги помагаш ❤❤❤

# 617
И питаш! Да си жива и здрава! Винаги помагаш ❤❤❤
Благодаря и ти! Heart Eyes Hug bouquet

# 618
densi, ти за някакъв нов ФДТ писа.
Как е след разносване?
На Ту фейсед ли беше? Не си спомням.
Каза, че на първо носене много ти е харесал.

# 619
Благодаря, ще проверя тези неща ,тъй като никак не съм наясно какво значи свободна пудра, но имам поне откъде да започна. Hug
А какви блогове на български/английски следите?

# 620
  • Пловдив
Прохообразна, има много, трябва да пробваш. Виж я и на Шанел, скъпа е, но е многооо икономична.

# 621
densi, ти за някакъв нов ФДТ писа.
Как е след разносване?
На Ту фейсед ли беше? Не си спомням.
Каза, че на първо носене много ти е харесал.
Да, харесах Прасковения фон дьо тен на Too Faced. Матира и е траен. мирише много хубаво, като миризмата не се задържа върху кожата. Само е трудно с цветовете, има само един светъл. Аз ще го купя, добре ми стои.

# 622
Densi, ще споделиш ли каква е цената на Too Faced - прасковения фон дьо тен, горещо се интересувам. Къде мога да го открия?

# 623
Densi, ще споделиш ли каква е цената на Too Faced - прасковения фон дьо тен, горещо се интересувам. Къде мога да го открия?
75 лв. в Сефора се предлага марката.

# 624
Мерси densi! bouquet
Ще се пробва значи.

# 625
Предположих, че там го има, скоро мернах някаква реклама, всъщност предполагам това е тази Peachy серия или както там се води. И аз съм в търсене на фон дьо тен и хубава пудра, наистина съм супер доволна от Healthy Mix на Bourjois. За който иска да ползва продукт от тази ценова категория, според мен е супер.

# 626
Искам да попитам позващите пудра, каква база ползват под нея? И кога най-често прибягват до пудра, става ли пудра да се ползва ежедневно, т.е. вместо фдт? При мен сутрешното гримиране е мираж, един крем слагам и хуквам. Затова си мисля ,че с пудра би било малко по-лесно за нанасяне.
Поръчай си печения ФДТ на Laura Geller, много е готин за такава цел

# 627
  • София
Момичета, случвало ли ви се е да ви лютят очите от коректор на Буржоа или от фдт на Максфактор?

# 628
Фдт на Клиник или Радиант да взема за мазна кожа?

# 629
На Радиант никога не съм ползвала,ще ми е любопитно някой да даде мнение..на Клиник имам beyond perfecting и не е лош,но има и далеч по-добри за тази цена за мазна кожа.. примерно на Мас prolongwear, невероятен ,издръжлив,покривен

Общи условия

Активация на акаунт