Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 127 992
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • варна
А някой с мазна кожа да го е пробвал вече?

# 76
Взе ми думите от устата Simple Smile След толкова хвалби от момичета със сухи кожи ми е трудно да си представя чудеса и при тези с мазни.

# 77
  • на земята
Взе ми думите от устата Simple Smile След толкова хвалби от момичета със сухи кожи ми е трудно да си представя чудеса и при тези с мазни.
Жената в магазина ми каза ,че е по добър за сиха кожа,и не го предлага за по мазна кожа,защото овлажнява и попива на сухата кожа,а на мазната не би попил така добре.Това ми сподели.
Но все пак може да си вземете и да го тествате,аз го тествах няколко пъти,защото кожата ми доста суха и все не намирам подходящия цвят и не исках да стои като маска отгоре,тоест не исках супер плътен и покривен,този ми пасна идеално.

# 78
  • Бургас/Пз
След тридневно разносване на аква нюд на Герлен, моят извод е , че е подходящ за смесена кожа, която няма прекалено голямо омазняване. Моята е точно такава, като на места е доста суха и там се справя отлично, но пък в Т-зоната където имам омазняване, определено мога да кажа, че го няма неприятното лъсване след няколко часа. Не ми се е налагало дори да слагам пудра, защото много ми харесва сочния ефект и озаряването, което дава.

# 79
  • Бургас
Аз го купих Герленския фдт,но съм с норм. към комб. кожа,за мен е прекрасен.

# 80
С мазна кожа съм и за мен е чудесен, но мирише много силно и лъсвам след няколко часа. Но определено е чудесен фон дьо тен.

# 81
  • София
След тридневно разносване на аква нюд на Герлен, моят извод е , че е подходящ за смесена кожа, която няма прекалено голямо омазняване.

Ух, точно като за мен! И като включим прекрасния w10 нюанс ми е ясна работата. Само да свикна отново да нанасям и нося, че ме изнервя цялото това мазане и цапане. Началото ще е с корейския, който още го чакам. А и обикновено Дъглас имат намаления на черен петък, така че мога да потрая още малко Simple Smile 

# 82
След тридневно разносване на аква нюд на Герлен, моят извод е , че е подходящ за смесена кожа, която няма прекалено голямо омазняване. Моята е точно такава, като на места е доста суха и там се справя отлично, но пък в Т-зоната където имам омазняване, определено мога да кажа, че го няма неприятното лъсване след няколко часа. Не ми се е налагало дори да слагам пудра, защото много ми харесва сочния ефект и озаряването, което дава.

Едно към едно с това мнение.
Моята кожа е същата и се държи на нея по-същия начин. Чудесен ФДТ.
Миризмата при мен е само в началото, само тогава я усещам, после или свиквам или изчезва, но не ме дразни.
Удивително е, че за нюд е толкова траен!
Цветът ми е 02N.

Вече е в листата ми с любимите ми ФДТ

# 83
Свършва ми ББ на Герлен и се чудя да го подновя ли или да взема новият фон дьо тен.
Може ли някой да ми ги сравни?
Видя го днес течна консистенция☺, двуомя се между 2 номера 01 N и 02N. Имах грим и не го пробвах на цяло лице.

# 84
Свършва ми ББ на Герлен и се чудя да го подновя ли или да взема новият фон дьо тен.
Може ли някой да ми ги сравни?
Видя го днес течна консистенция☺, двуомя се между 2 номера 01 N и 02N. Имах грим и не го пробвах на цяло лице.
BBто е по-плътно, с по-високо покритие и се усеща в/у лицето. (При мен подчертава и порите)
Guerlain Air Nude е хидратиращ, въобще не се усеща в/у кожата (като крем/ 2ра кожа е буквално), но е с доста по-слабо покритие Sad 
*** При всички положения, традиционно оскъдният избор на цветове при бранда силно ме дразни. Подходящите за мен от към светъл/тъмен са с неподходящ за мен подтон; в резултат, ме правят да изглеждам скапана/уморена/болна, вместо свежа и отпочинала  Mr. Green Rage А не ми се купуват и бъркат 2 цвята/различни продукта отново Crossing Arms

# 85
Fig, благодаря ти☺. Заинтигува ме много, но ще се наложи да отида и да пробвам и двата цвята.
В момента нося Метеоритите отгоре и ми изсветляват лицето.
Ползвам тези като топка за украса на елха😂😂😂и аз ги описах.
Ще си ги взема и тях и ще ги тествам заедно.

# 86
По-скоро си поискай тестер за вкъщи. Така ще можеш да пробваш продукта на спокойствие: в комбинация с другите неща, които ползваш; ще можеш да видиш как се държи в/у кожата ти от сутринта до вечерта; ще имаш възможност да  прецениш кой е най-правилният за теб цвят на естествена, дневна светлина и т.н.

# 87
  • София
Момичета, бърза консултация - в търсене на озаряващ или поне по-свещо стоящ фдт съм. В момента имам на Кларинс Евърластинг, но е прекалено мат и сух за всеки ден, искам нещо по-свежо за всеки ден. Бях се спряла на Еstee lauder cushion stick, но сега се сетих за LANCÔME Teint Idole. Кой от двата мислите, че е отговаря повече на "свежа кожа". newsm78

# 88
Видях, че Аква Нюд е с фактор 20 и се отказвам от нея.
Бихте ли ми препоръчали за смесена кожа ББ или фон дьо тен с фактор 30?
Искам да сменя ББ на Герлен.

# 89
  • Бургас/Пз
Видях, че Аква Нюд е с фактор 20 и се отказвам от нея.
Бихте ли ми препоръчали за смесена кожа ББ или фон дьо тен с фактор 30?
Искам да сменя ББ на Герлен.
Нюд на Есте Лаудер е с 30 фактор  Peace Трябва да го пробваш обаче, защото не съм сигурна на смесената кожа как ще ти се отрази.

Кое е ББ-то на Герлен, което искаш да смениш??

Общи условия

Активация на акаунт