Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 305
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Какви качества трябва да притежава един ФДТ, за да се определи като "чудесен",  а в същото време с него се лъсва след няколко часа?
Да не се приема като заяждане, а като проявен интерес.  Blush

# 91
  • Бургас/Пз
Какви качества трябва да притежава един ФДТ, за да се определи като "чудесен",  а в същото време с него се лъсва след няколко часа?
Да не се приема като заяждане, а като проявен интерес.  Blush
Според мен няма универсален отговор - за мен един фдт е "чудесен" , но за друга жена той може да е ужасен. Не мисля, че някой ще даде точен отговор.
Моите изисквания примерно са: да не ми лепне, да не се свлича, да не се набива в порите, да не подчертава бръчки, да стои естествено, да има подходящ за моя тен цвят, да има добавени благинки - овлажнители, грижа и други такива, да ми освежава кожата и не на последно място да не лъсвам след 3 часа .  Mr. Green Много искам, ама.....  Laughing За сега ББ-то на Ести Лаудер и Аква Нюда на Герлен изпълняват всичко, което искам, за да ги обявя за "чудесни" за мен. От по-ниско бюджетните винаги досега гледах да имам по ръка Ревлон Колър стей, но откакто му смениха формулата вече не го харесвам. Добре , че имам две опаковки от старата версия.

# 92
https://www.google.it/search?q=bb+Guerlain&dcr=0&prmd=si … c=7fuCHUlPycruYM: Ето този е☺.
Подсети ме за ББ на Ести Лаудер даже е с 35 фактор. Благодаря ти.
Tози ползвах https://www.google.it/search?dcr=0&biw=360&bih=279&t … c=8BTG4pT0qLILsM:

# 93
ani_d, напълно съгласна! Моите изисквания са горе- долу същите и съм намерила това, което търся.  Peace
Питането ми беше провокирано от коментар относно ФДТ, в който "чудесен" и "лъсване след няколко часа" е употребено от един и същ потребител, в едно изречение и касаят един и същ продукт. Затова ми стана силно интересно какви други чудодейни свойства трябва да притежава този ФДТ, за да се пренебрегне сравнително скорошното след нанасяне лъсване? Питам, защото аз лично ФДТ, с който лъсвам след няколко часа не бих определила като "чудесен".
Разбира се "няколко часа" е доста относително понятие, но в случая с въпросния коментар оставам с впечатлението, че се лъсва сравнително скоро след нанасянето.  Thinking

С мазна кожа съм и за мен е чудесен, но мирише много силно и лъсвам след няколко часа. Но определено е чудесен фон дьо тен.

# 94
Предполагам има предвид мен и моето мнение със заяжданията си. Чудесен е да, защото покрива горните критерии, които е описала Ани. Лъсвам да след няколко часа, но аз съм с мазна кожа и освен DW, който стои 12 часа като маска и имам чувството, че ще се напука като се усмихна, лъсвам след няколко часа с всичко. Лек, незабележим, не подчертава пори, мирише много силно /аз харесвам, но винаги предупреждавам, защото повечето хора избягват силни миризми/, има моя цвят, не се разтича, не се впива в назолабиалните бръчки, не се попива в кожата и държи 4 часа с пудра, като после нанасям пак пудра и съм готова. Не е ли чудесе фон дьо тен това? Ама лъсвам, еми лъсвам, какво да напрвя?!

Ако не ти харесват моите мнения, може спокойно да ги пропускаш. Peace

# 95
Благодаря за отговора, уточненията бяха важни.  Peace
Както писах, не съм целяла заяждане.  Tired

# 96
  • Бургас/Пз
https://www.google.it/search?q=bb+Guerlain&dcr=0&prmd=si … c=7fuCHUlPycruYM: Ето този е☺.
Подсети ме за ББ на Ести Лаудер даже е с 35 фактор. Благодаря ти.
Tози ползвах https://www.google.it/search?dcr=0&biw=360&bih=279&t … c=8BTG4pT0qLILsM:
Същото ББ е и моето, много го харесвам, дори не мога да определя кой ми е повече на сърце ББ-то или Нюд Аква  Mr. Green Засега ще се радвам и на двата.
Ще пробвам и ББ-то на Герлен, досега не го бях забелязвала. 02 като цвят много ли е светъл??

Аз въпреки всичко смятам, че ако един продукт покрива няколко от поставените критерии, то няма пречка да се нарече чудесен. Това е като парфюмите, които са с по-малка трайност  Laughing Според някои потребители щом не е траен, няма как да е чудесен, но аз лично примерно не съм на това мнение. Дори и 2 часа само да го усещам, ако ми харесва миризмата, за мен си остава най-чудесния, но не и за някой друг, за който трайността е определящо качество да нарече "чудесен" парфюма. Ох, отклоних се, доста, ще ме извинявате!  Praynig Hug

# 97
Аз съм с 02 на Герлен и светлият цвят на ББ на ЕЛ ми лепва идеално.
Имай впредвид,че към края започна да ми се впива в порите на лицето.
Лятото такъв проблем нямах. Или хидрарацията ми е слаба, но не ми допада,че подчертава порите.
Задължително пробвай. Затова зимата искам да го сменя.

# 98
  • Бургас/Пз
Аз съм с 02 на Герлен и светлият цвят на ББ на ЕЛ ми лепва идеално.
Имай впредвид,че към края започна да ми се впива в порите на лицето.
Лятото такъв проблем нямах. Или хидрарацията ми е слаба, но не ми допада,че подчертава порите.
Задължително пробвай. Затова зимата искам да го сменя.
Благодаря, ще го имам предвид като наближи пролетта, заради по-високия фактор.  Peace

# 99
Здравейте, момичета! Влизам в темата с молба за съдействие. Имам суха, чувствителна кожа и ми е необходим фон дьо тен, който да изравни тена. Няма какво да прикривам, искам нещо леко като текстура, кремообразно, което само да придаде еднакъв цвят на лицето и да не стои като маска.  Друго важно условие - да се нанася лесно, без много цапане и губене на време. И тук идва питането ми - фон дьо тен под формата на стик подходящ ли е за това? Нещо от този тип , абсолютно произволно слагам снимката. Благодаря предварително  bouquet

# 100
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Tottó, и моята кожа е суха и според мен стиковете не са подходящи, защото са много гъсти и изсушават. Щом търсиш лека покривност, препоръчвам Виталюмиер акуа на Шанел.  Peace

# 101
Tottó, и моята кожа е суха и според мен стиковете не са подходящи, защото са много гъсти и изсушават. Щом търсиш лека покривност, препоръчвам Виталюмиер акуа на Шанел.  Peace
Виталюмиер Акуа също май няма да й бъде подходящ, защото в него преобладава алкохолът. Моята кожа не е суха, но пак усещах едно изсушаване, докато го използвах.
Може би Виталюмиер, въпреки, че и той съдържа алкохол, но не чак в толкова големи количества.
Фен съм на Шанел, но с този алкохол...

# 102
Момичета, абсолютен лаик съм в "сферата на фон дьо тен-ите" и сега започвам да се отчайвам, че ще намеря нещо подходящо. Нещо си бях въобразила, че стиковете са това, което търся - хем леко, хем бързо за нанасяне... приемам всякакви съвети към какво да се насоча. Благодаря ви!  bouquet

# 103
От стик до стик има разлика.
Шисейдо имат стик фдт, който е толкова лек за нанасяне, никаква работа не върши, може би само изравнява тена. Не се усеща на лицето, аз не го оцених като тонален продукт и го използвах като коректор под очите. Има леки продукти, трябва да пробваш.
Забелязала съм, че baby glow Guerlain, също много красиво стои на по-суха кожа.

# 104
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виталюмиер Акуа също май няма да й бъде подходящ, защото в него преобладава алкохолът. Моята кожа не е суха, но пак усещах едно изсушаване, докато го използвах.
Може би Виталюмиер, въпреки, че и той съдържа алкохол, но не чак в толкова големи количества.
Фен съм на Шанел, но с този алкохол...
Охх, Божеее, Барбарела, мерси за поправката!  bouquet Виталюмиер съм имала предвид, нямам представа защо съм написала Акуа, ужас. Crazy Моята кожа е много, ама много суха и Виталюмиер си остава любимият ми ФДТ.
А стикът на Шисейдо, както и ФДТ-те им с фактор страшно ми изсушават.

Общи условия

Активация на акаунт