Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
И аз да се включа в дискусията на сухите кожи Simple Smile Всичко по-горе цитирано съм имала, както и още поне 6-7 от скъпите марки и нито един не беше напълно ок. Все нещо липсваше. ВВ-та също доста поносих (на EL, Clarins, т.н.) там пък или цветът е кофти за моята много бледа кожа или седят доста лепнещи...
И сега пускам бомбата в тази тема, пълна със скъпи и маркови ФДТ  Mr. Green Втора тубичка ползвам от това ВВ:

Отговаря на всичките ми критерии - страхотен цвят, хидратиращ, нелъщящ, средно покривен, подходящ за доста чувствителна кожа  Peace

# 106
  • Бургас/Пз
Коте, има ли къде да се види в Бг Simple Smile

# 107
  • Sofia
Да, в магазини Лили има щандове, не във всеки магазин, но в доста от тях  Peace

# 108
  • София
аз съм първи ден с това

наистина съм отвикнала да нанасям фдт/ бб - голяма борба с гъбичката падна, потупване, разнасяне, коригиране, много време ми отне и не ми е приятна процедурата

харесват ми: точният цвят за светлата ми с жълт подтон кожа и няколко часа след нанасяне не съм лъснала, макар че е топло в офиса; може да се играе с покривността, а точно сега не искам силно покривни продукти

това, което не ми е ок: за съжаление май се виждат повече порите, отколкото ми се иска; с бръчиците положението е по-добро;

за всеки случай си нося пудрата спасител в чантата. ще видя как е в края на работния ден

# 109
Harpalike , със суха кожа ли си?
Останала съм с впечатлението, че продуктите на Холика Холика са предназначени основно към нормални до сухи кожи, като вторите са им фаворити... Thinking

# 110

Моите изисквания примерно са: да не ми лепне, да не се свлича, да не се набива в порите, да не подчертава бръчки, да стои естествено, да има подходящ за моя тен цвят, да има добавени благинки - овлажнители, грижа и други такива, да ми освежава кожата и не на последно място да не лъсвам след 3 часа .  Mr. Green Много искам, ама.....  Laughing За сега ББ-то на Ести Лаудер и Аква Нюда на Герлен изпълняват всичко, което искам, за да ги обявя за "чудесни" за мен. От по-ниско бюджетните винаги досега гледах да имам по ръка Ревлон Колър стей, но откакто му смениха формулата вече не го харесвам. Добре , че имам две опаковки от старата версия.

ББ-то на Ести наистина ли отговаря на твоите изисквания, защото и моите са такива към ФДТ-те  Grinning
Каква му е покривността и не се ли свлича? Наистина ли? Всички ББ-кремове, които съм пробвала се свличат ужасно, на петна буквално - тук го има, там не.

# 111
Самсара, аз от ББ- то на Ербориан съм изключително доволна. С мазна и чувствителна кожа съм. Някак попива в кожата ми, като хем не лъсвам, хем и на петна не ставам. След нанасянето запечатвам съвсем леко с прозрачна пудра и цял ден съм спокойна.

# 112
ТиЛи, погледнах в Сефора на  Ербориан има 2 вида ББ единият е BB Cream al Ginseng, а другия ББ cream Nude.
Кой е твоят?

# 113
  • Sofia
ТиЛи, погледнах в Сефора на  Ербориан има 2 вида ББ единият е BB Cream al Ginseng, а другия ББ cream Nude.
Кой е твоят?

Ползвала съм и двата, за по-комбинирани кожи е този BB Cream al Ginseng, другият е подходящ за по-сухи  Peace

# 114
Здравейте! Бихте ли препоръчали ФТ който е подходящ за портретни снимки? Със смесена кожа съм. Някой беше питал в другата тема, но не си спомням дали имаше отговор. Предстоят ми много важни събития на които ще има много снимки. Благодаря ви!

Аз пък не съм видяла, че има нова тема Embarassed. Сигурно е късно вече, но по препоръки от темата оня ден пробвах Luminous Silk Foundation на Армани, че и ме снимаха. Като оставим на страна, че по снимки изглеждам като дърта кикимора вече Joy Confused, горе долу добре е излязла самата кожа – няма лъщене, замазняване, сенки и т.н. хубости. Отляха ми толкова много за проба, че като гледам ще изкарам празниците одма. Много държах и на базата от същата марка. Доста хидратираща ми се стори и с хубав аромат. Аз съм с бяла кожа с жълт подтон и номера ми е 4.25, който ми е като втора кожа. Малко гъст ми дойде обаче (не малко ами много дори). Толкова внимателно нанасях и разнасях и блендвах, даже мога да кажа, че с върха на четката само мацвах въздушно по-скоро ФДТ. Е няма и няма. Направо като паста за зъби се нальосквам всеки път. Но добре съм излязла на снимките като цяло, сега на живо какво е било боже опази дет се казва... ooooh!

Иначе по въпроса за зимната поддръжка на кожата освен по-богатите кремове, вадя и почвам всякакви киселини, ретиноли, пилинзи, шкурки и шпакли. На пролет ги спирам, че с възрастта да не стане някой фал от към петна. И без друго се сдобих вече с едно гигантско, та имам обеца на ухото.

# 115
Благодаря ти за отговора vici75! Много ме разсмя пак! Много ми харесва чувството ти за хумор! Горе долу и аз така бих описала себе си като излизам на снимка 😂. Непременно ще ги пробвам и двете марки.

# 116
Кой е твоят?

Ползвала съм и двата, за по-комбинирани кожи е този BB Cream al Ginseng, другият е подходящ за по-сухи  Peace

Да, Ginseng ползвам.
Също имат и СС кремове, за които консултантите са ми казвали, че са по- подходящи за по- суха кожа. Не зная дали наистина е така, нямам лични наблюдения, допълвам като инфо само.

# 117
  • Бургас/Пз
ОХ, бе, Вики, голям си образ, много ме радваш!  Hug Hug

Самсара, да отговаря изцяло на моите критерии. Само да уточня, че под него не слагам никакъв друг крем, което зимата ми идва малко недостатъчно. Обаче пък с крем отдолу, може би след 4-5 часа започва да лъщи и леко да ми лепне. Може и да не съм уцелила правилния крем, но определено предпочитам да не го нося вече в студеното време. Комбинацията Филорга Хидра филър и Герлен Нюд ми е просто прекрасна.

Много се радвам, че подхванахте темата за Ербориан, тъй като и тях ги мисля от известно време.
Може ли някой да каже каква е разликата между това СС http://eu.feelunique.com/p/Erborian-CC-Creme-Clair-15ml и това ББ http://eu.feelunique.com/p/Erborian-BB-Cream-Nude-45ml
Много се чудя, кой и накрая ще поръчам по една малка опаковка от 15мл и от двата  Joy Joy

# 118
Момичета , ще ми препоръчате ли пудра за матиране на омазняваща се Т зона , която да намеря във Варна , а не да поръчвам от сайтове ?
Имах преди Кларанс Евърластинг и Диор , но искам някакви други предложения . ,   компактни за чанта .

И някакъв зелен коректор за неутрализиране ? Не намирам такъв който да прикрива наистина и да има ефект Sad

# 119
Здравейте дами. Пълен лаик съм в гримирането, ползвам ФДТ за изравняване на тена ( Kriolan Ultra Fluid ) и спирала. Питането ми е към по вещите в темата, една приятелка от известно време постоянно ми хвали Dermacol, имате ли впечатления от тази марка? Кожата ми е смесена бих казала непретенциозна, леко жълтеникав подтон, нямам кой занае какво за прикриване. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт