Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Да ви имам проблемите. Аз от няколко месеца си търся нов фдт. Нещо интересно, нещо, което не съм купувала до сега. Лек, средно покритие. Е, нищо не си харесвам!

# 526
А подходяща ли е за корекции на грим, вече "поизносен" към края на деня? Нещо не мога да си намеря продукт за тази цел. Компактните не ми харесва как застават напластено, голяма кутия порахообразна не ми се влачи с мен.

# 527
Barbarella, Герлен аква ФДТ, но нанесен с бюти блендър.С четка не ми хареса.Точно леко до средно покритие, не оксидира.Аз да попитам за лека фиксираща и озаряваща пудра.Тествах в Дъглас от метеоритите на на Герлен, но не е ефекта уау... newsm78

# 528
  • Варна
Agent, благодаря за предложението. Пробвала съм го, жълтее при мен и този на Bioderma ми е по-добре.
Exotica, с каква кожа си? Бях на път да го поръчам, но повечето положителни отзиви бяха за мазна или смесена кожа.

# 529
Barbarella, Герлен аква ФДТ, но нанесен с бюти блендър.С четка не ми хареса.Точно леко до средно покритие, не оксидира.Аз да попитам за лека фиксираща и озаряваща пудра.Тествах в Дъглас от метеоритите на на Герлен, но не е ефекта уау... newsm78
по принцип, всичко ново тонално на герлен купувам. Но този много мирише, не мога да го изтърпя.

julia_gt, относно озаряващи фиксиращи пудри, бих споменала на Гучи, която освен леко да озарява и фиксира, нищо друго не прави. Но най-най за мен си остава Виталюмиер на Шанел.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 17:51 от Анонимен

# 530
Благодаря ти  Barbarella, тъкмо съм намислила да си купя спирала на Шанел.Може да си тръгна с 2 неща Laughing
Гучи не знам къде да тествам в Бургас. newsm78

# 531
  • Бургас
Никъде,в Бургас нямаме козметика на Гучи за съжаление и аз съм харесала някой неща.Онлайн само.

# 532
Благодаря ти  Barbarella, тъкмо съм намислила да си купя спирала на Шанел.Може да си тръгна с 2 неща Laughing
Гучи не знам къде да тествам в Бургас. newsm78
Не знам дали ще намериш Виталюмиер пудрата. Аз преди няколко седмици май не я видях да се продава и забравих да питам за нея, защото бях отишла за друго.

Ами да! До изчерпване на количествата е виталюмиер. Направо са ужасни тия от Шанел!

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 17:51 от Анонимен

# 533
А нещо на Диор или Герлен?

# 534
Аз не съм фен на Диор, ама хич! На герлен използваш ли пудри? Например транслусентните - свободна и компактната никак не са лоши за фиксиране на грим. Аз съм в голяма степен доволна и от компактната Парюр, но не е върхът за мен. Ако искаш пробвай les beiges на Шанел. Тя е дискретна, леко озаряваща и добре фиксира. Нея ще я намериш за тест без проблем.

# 535
A, и докато не съм забравила - горещо дискутираната вчера свободна пудра на Ла Прери аз НЕ Я ХАРЕСВАМ върху покривен ФДТ. Цялата дискусия тръгна от молба за съвет за естествен вид и минимум продукти и забравих да кажа, че при силно покривен ФДТ тя далеч не е оптимална според мен. Върху гол крем или слънцезащита  - да, върху ББ - да.... полупрозрачен ФДТ - да, но върху средни към силнопокривни ФДТ-та вече далеч не е най-естественото и лицеприятно нещо.

Благодаря за това много полезно уточнение!

На Ла рош аз много харесвам фдт, но той е покривен доста. CC кремът им бих тествала, макар че  на СС крем, който да не ми се свлича и да не ми прави петна, не съм попадала.

# 536
Barbarella,Досега не съм използвала пудра.Имам желание да фиксирам ФДТ и да получа леко озаряване.

# 537
По нагоре споменаха Аура. Да ти кажа, наистина не е лоша тази пудра. Пробвай и нея. Аз в блога си дори я сравнявам със свободната пудра на Шанел. Поне Шанел и Аура са лесни за откриване по бг магазини. Аз не си спомням в бургаския мол предлагаха ли Герлен. Ако да, също можеш да изпробваш техните транслусентни пудри например.

# 538
За свободната пудра на Живанши има отлични отзиви. От доста време й се каня, но все не идва нейният ред.
От компактна им съм много доволна.

# 539
За свободната пудра на Живанши има отлични отзиви. От доста време й се каня, но все не идва нейният ред.
От компактна им съм много доволна.
Да, аз също й се каня!

Общи условия

Активация на акаунт