Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 053
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Просто не мога да повярвам на късмета да си купя пудра на ЛП за 65 лева! Дано улучите подобно намаление. Цената е направо смешна за тази пудра.
Аз доколкото разбрах става въпрос за малка опаковка от 30г  newsm78
Малкста опаковка е 10 гр.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 16:44 от Анонимен

# 556
момичета имате ли опит с базата на Аура prime me
Скрит текст:
да споделите мнения, колебая се между нея и някоя на maybelline ... Всичко ще ми е от помощ, дори да става въпрос и за други продукти Simple Smile

# 557
За мен Метеоритите във всичките им форми са най-доброто, което съществува за лицето ми и това е от много години. Никога няма да ги оставя. Имам много и ги използвам абколютно всеки ден, вк. и на гола кожа.

# 558
  • Бургас/Пз
Просто не мога да повярвам на късмета да си купя пудра на ЛП за 65 лева! Дано улучите подобно намаление. Цената е направо смешна за тази пудра.
Аз доколкото разбрах става въпрос за малка опаковка от 30г  newsm78
Малкста опаковка е 10 гр.
Върнах се нагоре да прочета - пише малка и голяма опаковка, аз нещо не съм разбрала, извинявам се  Blush

# 559
Ani, пудрата представлява 1 опаковка в която има 2 кутии - 60 грамова, която стои вкъщи и 10 гр. за чантата ти!

Денси, безкрайно благодаря за сравнението! И ако не е нахално и ако случайно си попадала на класиката Ла Мер, то според теб тя съпоставима ли е с Патрик Стар!?

# 560
Не, не съм пробвала Ла Мер все още на хубави носения, само на ръце по летищата. Ще я поръчам скоро, но сега се сдобих рязко с много пудри и изчаквам, защото не мога да ги нося.
Лодси мисля, може да ги сравни двете.

Тази пудра на Патрик Стар предизвика някакъв тотален фурор и изкупувания за минути и часове, и аз не вярвах, че ще е толкова пък хубава, но е вярно. Просто е супер фина и незабележима. Не знам как е постигнато това, но Мас трябва задължително да направят тази пудра част от редовната си линия и ще им е абсолютен бестселър.

# 561
Колко струва Патрик стар и има ли я в Мак ? За фиксиране ли е или бейкване?

# 562
Колко струва Патрик стар и има ли я в Мак ? За фиксиране ли е или бейкване?
Няма я от първия ден на пускането си. Peace

# 563
  • София
Сладки подстрекателки сте!

Днес реших да не мажа ФДТ, а да се върна към старата си любов пудрите. Нанесох с пухкава четка направо върху кожата DIORSNOW White и като финал (след хайлайтър и руж) GUERLAIN Terracotta Gold Light Gold Bronzing Powder Holiday Limited Edition 2017. Много добре се получи комбинацията между естествен вид и озаряване. Въпреки че навън е хладно, не усещам кожата си стресирана и суха.

# 564
Реших и аз да се възползвам от промоцията на фдт ЕЛ ДУ номер 2N1. Писах във ФБ на Прити шоп, тъй като съм от град в който няма от къде да си го купя. Бяха много любезни и ми го изпратиха заедно с мостра тъй като за първи път ще го пробвам. Дано ми допадне 😊

# 565
Днес опитах за пръв път ДУ цялостно на лицето, моят номер също е 2N1. Като цвят просто заспа! Дълго време не съм попадала на ФДТ, който да ми пасне толкова добре, а моята кожа е доста светла. Като покритие също стои добре, доволна съм, но при мен стои не по-различно от ФДТените на МаксФактор например (Skin Luminizer, Age Renew, Healthy skin).

# 566
А като усещане как е?
Понеже аз от както ползвам ДУ, не искам и да чуя за друго. С предния фдт от нисък клас усещах някаква маска на лицето си. Особено лятото, понеже съм със смесена кожа, направо ми тежеше. Пробвала съм какви ли не.. Ревлон, Лореал, Мейбълин, но просто не ми харесваха. Усещах и порите си запушени. С ЕЛ не е така. Не знам дали е до самовнушение, но имам и Герлен, и с него не ми тежи.

# 567
На моята засушаваща се през зимата кожа в момента не го усещам на лицето си, все едно не нося нищо. А не е мръднал от сутринта от 8:00, когато го нанесох. Обаче на мен почти всеки ФДТ за нормална към суха кожа ми стои добре, защото нямам никакви несъвършенства, само естетствени тъмни кръгове под очите. Така че дрогерийните също се държат прилично. ФДТ са ми тежали лятото, затова тогава ползвам ББ кремове. При мен запушваше порите Liftactiv на Виши.

# 568
А случва ли ви се с промяната на сезона ФДТ, който е бил просто чудесен предишните седмици изведнъж да почне да създава проблеми и да изглежда ужасно Simple Smile

Моят Виталюмиер е направо кошмар - тествах седмица, купих, пях му оди и проглуших ушите на приятелките си колко е хубав... да, ама на топло - 2 месеца по-късно го мразех!

# 569
Да, от SkinLuminizer-a лятото лицето ми беше като тиган, а моята кожа не е мазна по принцип. В хладното време обаче изглеждаше безупречно.

Общи условия

Активация на акаунт