Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
... да, ама на топло - 2 месеца по-късно го мразех!

Ако не друго, поне с годините проумях, че за всеки сезон, както и климат кожата ми има коренно различни нужди и се държи по различен начин. Затова и с ФДТ- като с парфюмите. Имам летни, имам и зимни, както и такива за "по средата". Отделно зависи влажен ли е климатът, сух ли е, ветровит ли е. И тук вече идва съвкупността от артилерията в цялата й прелест- различни комбинации кремове, серуми, почистващи продукти, пудри, ФДТ.  Интересно е, спор няма.

# 571
  • Пловдив
Разбира се. През различните сезони ми стоят добре различни ФДТ- ни. Също така има значение през лятото дали ще съм на море или в сухия, морен Пловдив. Сега, например най-много се харесвам със СС на Шанел, защото ми идва богат и ми пази кожата, която ми е суха. Останалите, с които разполагам ми идват сухички, независимо каква подготовка ще претърпи кожата, затова предпочитам да не слагам продукти от този род.

# 572
Препоръчайте база за под ДУ  ?
Кожата ми в момента е суха и белеща се, Sad.

# 573
... да, ама на топло - 2 месеца по-късно го мразех!

Ако не друго, поне с годините проумях, че за всеки сезон, както и климат кожата ми има коренно различни нужди и се държи по различен начин. Затова и с ФДТ- като с парфюмите. Имам летни, имам и зимни, както и такива за "по средата". Отделно зависи влажен ли е климатът, сух ли е, ветровит ли е. И тук вече идва съвкупността от артилерията в цялата й прелест- различни комбинации кремове, серуми, почистващи продукти, пудри, ФДТ.  Интересно е, спор няма.

Подкрепям 101%!

# 574
Изчетох ви с любопитство. Особено интересна ми стана тая пудра на Аура, която хвалите.

Иначе и при мен Метеоритите не правят абсолютно нищо, тествала съм ги няколко пъти и съответно не ги купих.

Е как не правят, поне не те ли състаряват  Grinning  Аз толкова да съм нескопосна от към гримиране, че с тия Метеорити дето нищо не правят, ела да видиш какво творя. Уж нищо не виждам на лицето да кажеш наслоено нещо, а в същото време съм надянала маската за още 10+ не знайно как. Стоят си ми иначе. От време на време се пробвам, но за сега не съм за пред хора с тях. Утре ще си чистя баните, освен да се наплескам с тях като стана, пък по някое време да ги мия.

# 575
  • гр. София
Препоръчайте база за под ДУ  ?
Кожата ми в момента е суха и белеща се, Sad.

https://www.smashbox.co.uk/product/6038/49877/face/primer/photo-finish-primerizer

В момента имат и 20 % отстъпка с код TAKE20 .

# 576
Аз много харесвам колагеновата база с СПФ 30 на Изадора. Изглажда, запълва, без да е силиконова, отлично подготвя кожата за следващия продукт. Ако някой го интересува, това е: http://moiatakozmetika.mymall.bg/products/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0% … -Face-Primer.html

# 577
  • Пловдив
Момичета, очаква ли се нов продукт на Ланком или аз не съм разбрала добре? Бил нещо средно между ФДТ и ВВ крем?

# 578
Аз съм чела страхотни ревюта за хидратиращата база на Лаура Мeрсие.
В уиш листа ми е, но имам 4 бази на Смашбокс в момента и докато не приключат нова няма да си купя.
Too faced Hangover също си чака реда.

# 579
Самсара, от темите, в които сме се засичали и коментирали продукти съм останала с впечатлението, че имаме доста подобни претенциозни кожи. Би ли споделила при твоя изключително "благ" климат по местожителство от кои бази на Смашбокс си доволна? Благодаря!  Hug

# 580
  • Варна
На Ланком новият продукт е Skin feels good ли?
Излезе ми като рекламен мейл от LF.

# 581
  • Пловдив
Явно е той, казаха че се очаква да е много добър продукт. Сега ще го разгледам по обстойно.

# 582
Аз съм чела страхотни ревюта за хидратиращата база на Лаура Мeрсие.
В уиш листа ми е, но имам 4 бази на Смашбокс в момента и докато не приключат нова няма да си купя.
Too faced Hangover също си чака реда.

Аз ползвам хидратиращата на Лаура и наистина мога да кажа,че е много добра.Сестра ми я пробва и също го потвърди.И двете сме със сухи кожи,като на сестра ми направо се лющи на места.А пък имаше една,която също харесвам на Бенефит-за прикриване на пори,само че трябва да я проверя как точно се казваше.

# 583
Преди малко пробвах фдт ЕЛ ДУ 2N1, със светла кожа съм, пасна ми перфектно цвета. Изобщо не го усещам 😊 Малко суха ми стои кожата, но точно преди това се измих с измивен гел  и сложих крем, който явно не е бил достатъчен. Нанесох с пръсти фдт, досега само така съм слагала. Какво бихте ми препоръчали да си взема?

# 584
Слагай някакво олио преди крема ⚘

Общи условия

Активация на акаунт