Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 55 023
  • 878
  •   1
Отговори
# 60
Ох, ама и Дарина какво се е запънала с тези уроци.

Аз това също не бих изтърпяла. Хубаво е да се чете. Ама тая монотонно да ми чете алманах след тежък ден... Най- много да ме приспи. Абсурд да запомня нещо. Аз съм с фотопамет, абсурд да запомня нещо така.
И това им е час за почивка, не може да им го налага!
Гечо и Ивонка ще ратайстват

# 61
  • Вестерос
За Елена мисля никой не е писал сега , че ще е ратай.

Може би това е Ивона и така се държи наистина. В такъв случай не бих я издържала и аз.

# 62
Ивона до днес я харесвах...  ooooh!
а сега ми изваше да я хвана на 'неизкъпаната коса' и да омета масата с нея

# 63
Ивона се държи точно като 5 годишна на която са й забранили нещо. Тропа с краче, че не е нейната. Голямо разочарование е.

# 64
  • Вестерос
Даммм.

Гечо още по-смотан ми стана с тъпите си циклични избухвания .

# 65
Елена няма как да е ратай защото е с имунитет.
Ивона сама се закопава и изпростява.А може би ни показват какъв е характера и и поведението и по принцип за да я има тази неприязън към нея.
Дали пък това не е редовното и поведение.
Е, сигурно така се държи и в другото време. Не видях Елена да я провокира, айде сега. Даже я попита защо го прави. На Ивона ѝ е ясно, че ще бъде ратай, та да си каже каквото има. 😂
Но ме подразни със заканите в стил Мишо - "аз ще ѝ направя нетърпим престоя във фермата" или нещо подобно. Лигла.

Бележникът със снимка на Гечо беше уникален!!! 😂 😂 😂

# 66
И аз ти отговорих, пък Grinning 
Ааа, верно, толкова съм и гледал Joy Мерси.

# 67
Ама и Дарина е яко досадна.
Пълен ужас е.И от кога температура се сваля с пазене на тишина.Все си мислех че е с Парацетамол или Аналгин.
Ти да видиш.

# 68
Сериозно ли подкрепяте нещата които прави Дарина ? Явно тука са се завъдили много от ония, от фесбукУ.Някой ако ми обясни защо направи тези четения на алманаха, ще му бъда много, ама много благодарен.Думата на Фермера била закон...И ако не спазят както ще стане ? Тя може да ги накара да ядът л*йна.И л*айна ли трябва да ядът ?! Може би ако не спазат "закона" отива на съд и в затвора...Щяла да им вземе кафето...вземи ми ако искаш и дедовия.Ивона и Гечо са страшно прави.А тия мъже са толкова жалки че нямам думи, особено Иван и Станислав.Месец и половина наричаха жените двулични, плюеха я, обиждаха я, сега големите приятели с Дарина.Генчев пък щял да я подкрепи във всичко-права, не права, ще я подкрепи.Е*ати долния човек.Елена е цвете пред него.Чак съжалявам че Божидара си замина.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 22:38 от Gerrard789

# 69
Извинявам се, сега гледам във фейсбукУ мислят доста по-разумно от повечето от тука по този въпрос.

# 70
Сериозно ли подкрепяте нещата които прави Дарина ? Явно тука са се завъдили много от ония, от фесбукУ.Някой ако ми обясни защо направи тези четения на алманаха, ще му бъда много, ама много благодарен.Думата на Фермера била закон...И ако не спазят както ще стане ? Тя може да ги накара да яде л*йна.И л*айна ли трябва да ядът ?! Може би ако не спазат "закона" отива на съд и в затвора...Щяла да им вземе кафето...вземи ми ако искаш и дедовия.Ивона и Гечо са страшно прави.А тия мъже са толкова жалки че нямам думи, особено Иван и Станислав.Месец и половина наричаха жените двулични, плюеха я, обиждаха я, сега големите приятели с Дарина.Генчев пък щял да я подкрепи във всичко-права, не права, ще я подкрепи.Е*ати долния човек.Елена е цвете пред него.Чак съжалявам че Божидара си замина.
За мен поведението на Ивона е показателно за поведението на много българи живеещи в България. Защо пък тя трябва да спазва някакви правила, спазването на правила и зачитането на авторитет е само за балъците и т.н. Какво толкова им пречи да вървят по свирката на Дарина за една седмица? Нищо чак пък толкова не ги е накарала. Много добре им го каза Иван.

# 71
  • София
Сериозно ли подкрепяте нещата които прави Дарина ? Явно тука са се завъдили много от ония, от фесбукУ.Някой ако ми обясни защо направи тези четения на алманаха, ще му бъда много, ама много благодарен.Думата на Фермера била закон...И ако не спазят както ще стане ? Тя може да ги накара да яде л*йна.И л*айна ли трябва да ядът ?! Може би ако не спазат "закона" отива на съд и в затвора...Щяла да им вземе кафето...вземи ми ако искаш и дедовия.Ивона и Гечо са страшно прави.А тия мъже са толкова жалки че нямам думи, особено Иван и Станислав.Месец и половина наричаха жените двулични, плюеха я, обиждаха я, сега големите приятели с Дарина.Генчев пък щял да я подкрепи във всичко-права, не права, ще я подкрепи.Е*ати долния човек.Елена е цвете пред него.Чак съжалявам че Божидара си замина.
Ти не разбра ли, че всички мъже се ебаваха яко с Дарина. Просто на Гечо му дойде в повече литературното четене и ѝ тегли една майна. Мъжете поне отвреме навреме се забавляват, а не кроят планчета нонстоп като голяма част от дамите. Пък и работата те поемат главно  Peace
Дори скумрийте днес те се чудеха колко време да ги сушат, нито фермерката, нито някоя от другите не пое отговорност за типично женска задача...
А май Гечо и готвеше днес...

# 72
  • София
Изчетох ви, заминавам да връщам серията, че я изпуснах - нямам търпение да видя най-сетне как е блеснала гиди Ивонка. 😄

Мерси за темичката, Ензим 🌺

# 73
Част от правилата на Дарина са добри- да не гоеорят цинизми, да стават всички заедно и рано.
Обаче тоя кръжок и това да са едвали не заспали в 12 като в пионерски лагер ми е прекалено.
Но...играта е такава.И сега ще гледаме сеир една седмица.

# 74
За мен поведението на Ивона е показателно за поведението на много българи живеещи в България. Защо пък тя трябва да спазва някакви правила, спазването на правила и зачитането на авторитет е само за балъците и т.н. Какво толкова им пречи да вървят по свирката на Дарина за една седмица? Нищо чак пък толкова не ги е накарала. Много добре им го каза Иван.
То хубаво да има правила, но да бъдат в рамките на нормалното.Тя не може да задължи някого да върши нещо си.Тя е никой.Това, че е фермер на седмицата не означава че трябва да и вървят по свирката.Да се чете алманаха 1 час-с каква цел ? Да нямало хора след 12-с каква цел ? Яни,Алек и другите добри фермери така ли процедираха?Народа хубаво е казал-"дай на глупака власт и му гледай сеира".

Общи условия

Активация на акаунт